GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ! Τον Κιλιτσντάρογλου απέναντι στον Ερντογάν κατεβάζει η αντιπολίτευση...

Στην υποψηφιότητα του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, φαίνεται να καταλήγουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σ...


Στην υποψηφιότητα του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, φαίνεται να καταλήγουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών ΜΜΕ.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ενώ τον Κιλιτσντάρογλου φέρεται να στηρίζουν οι δύο δήμαρχοι (της Άγκυρας, Μανσούρ Γιαβάς, και της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου) που θα είναι οι αντιπρόεδροι σε περίπτωση νίκης στις κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το δεξιό κόμμα Ιyi (επικεφαλής του οποίου είναι η Μεράλ Ακσενέρ), που πρότεινε οι δήμαρχοι της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης να υπηρετήσουν ως αντιπρόεδροι, ενώ αξιωματούχος του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος, του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού (CHP), δήλωσε πως το κόμμα του δέχεται την πρόταση του Iyi.

Υπενθυμίζεται ότι το Ιγί είχε αποχωρήσει από τη συμμαχία της αντιπολίτευσης την περασμένη εβδομάδα, με τη σημερινή πρότασή του να ανοίγει πλέον τον δρόμο για να επιστρέψει σ' αυτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση