GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κύπρος τιμάει τον Ηλία Ανδριόπουλο... τον συνθέτη της ελληνικής ψυχής...

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου τιμά τον Ηλία Ανδριόπουλο, με δύο πολύ ξεχωριστές συναυλίες που έχει...

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου τιμά τον Ηλία Ανδριόπουλο, με δύο πολύ ξεχωριστές συναυλίες που έχει... προγραμματίσει να γίνουν στην Κύπρο.
Η πρώτη θα δοθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και η δεύτερη την επομένη 24 Μαρτίου, την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Την μουσική διεύθυνση θα έχει ο Μίλτος Λογιάδης.
Στις συναυλίες αυτές θα παρουσιαστούν δύο σπουδαία έργα του συνθέτη, που ξεφεύγουν από τα στενά πλαίσια του τραγουδιού και ανοίγονται στην έντεχνη περιοχή της συμφωνικής ορχήστρας. Είναι αι ΩΔΑΙ του Ανδρέα Κάλβου, που θα ερμηνεύσει ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος και οι ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ του Οδυσσέα Ελύτη, που θα ερμηνεύσει η Θεοδώρα Μπάκα.
Οι Προσανατολισμοί θα ακουστούν για πρώτη φορά στην ολοκληρωμένη νέα τους ενορχηστρωτική γραφή, για μέτζο σοπράνο ορχήστρα και μικτή χορωδία.
Θα συμμετέχει η Μικτή Χορωδία «Άρης Λεμεσού» υπό την διεύθυνση του Σόλωνα Κλαδά. Ο διακεκριμένος ηθοποιός της Κύπρου Κώστας Χαραλαμπίδης θα διαβάσει ποίηση Κάλβου και Ελύτη επί σκηνής.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με το τιμητικό αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο, εγκαινιάζει τον καινούργιο θεματικό της κύκλο «Μουσική και Ποίηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση