GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ εξηγήσεις για την απομάκρυνση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ...»

Aπό τον  Αθανάσιο Γιαννόπουλο τ. Υφυπουργό Υγείας Μείναμε όλοι έκπληκτοι για την προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την αποστρατεί...


Aπό τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο
τ. Υφυπουργό Υγείας

Μείναμε όλοι έκπληκτοι για την προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και την αποστρατεία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα πρέπει η Κυβέρνηση και ο πολιτικός προϊστάμενος κ. Θεοδωρικάκος να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις για το θέμα αυτό της αποστρατείας, διότι δεν νοείται ο Αρχηγός κ. Κωνσταντίνος Σκούμας, ένας αξιοπρεπής αξιωματικός με μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, κατά αυτόν τον τρόπο να εκπαραθυρώνεται από το Σώμα και τη στιγμή μάλιστα που προ μηνός είχε κριθεί για να παραμείνει στη θέση του Αρχηγού.

Μην μεταθέτετε τις ευθύνες σας στην Ελληνική Αστυνομία η οποία ευτυχώς λειτουργεί με ζήλο και αυταπάρνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Πρέπει να δώσετε εξηγήσεις για αυτή την άκομψη απόφαση που πήρατε για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση