GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ της ΝΔ! Οι εντός, οι εκτός και οι ...επί τα αυτά

Aπέφυγε ο Γιάννης Οικονόμου να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές της 21ης Μαΐου, συστήνοντας υπομο...

Aπέφυγε ο Γιάννης Οικονόμου να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές της 21ης Μαΐου, συστήνοντας υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την διάρκεια των πολιτικών συντακτών έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του Νίκου Παπαθανάση στα ψηφοδέλτια.

Σε ότι αφορά τα ζητήματα της Σοφίας Νικολάου, της Μαρίας Σπυράκη και του Θέμη Χειμάρρα, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως το θέμα έχει κλείσει.

Σημειώνεται πως αναφορικά με τον παραιτηθέντα υπουργό Μεταφορών, υπάρχουν αντιδράσεις ακόμη από το εσωτερικό της ΝΔ σε ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο υποψηφιότητά του στις εκλογές της 21ης Μαϊου. Ο ίδιος πάντως φέρεται να επιμένει να είναι υποψήφιος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, οι αποκαλύψεις για το δάνειό του έχει προκαλέσει επίσης ενδοκυβερνητικούς τριγμούς, με το Μαξίμου πάντως να μην δείχνει να θεωρεί πως υπάρχει θέμα.

Τέλος, αναφορικά με τις υποθέσεις της Σοφίας Νικολάου, της Μαρίας Σπυράκη και τον Θέμη Χειμάρρα, η έξωσή τους από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ είχε τελειώσει εδώ και καιρό, καθώς οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στα οποία είχαν εμπλακεί και τα τρια γαλάζια στελέχη δεν άφησαν κανένα περιθώριο διαφορετικής επιλογής στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση