GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚΑΡΕΙ ο Λιάνης για την Βουγιουκλάκη: «ΑΝΟΙΞΕ το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”...»

Ο Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στην εκπομπή "Τετ α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος αποκάλυψε μια μυστική στιγμή από τη ερωτική σχέση που δι...



Ο Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στην εκπομπή "Τετ α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος αποκάλυψε μια μυστική στιγμή από τη ερωτική σχέση που διατηρούσε με την διάσημη ελληνίδα ηθοποιό, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Τετ α τετ" με τον Τάσο Τρύφωνος, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Το "Happy Day" του Alpha μετέδωσε απόσπασμα της συνέντευξης, στο οποίο ο Γιώργος Λιάνης μιλα για την ερωτική σχέση, που διατηρούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

"Η Αλίκη ήταν η μεγαλύτερη Ελληνίδα star. Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Την συνέκρινε με την Αιμιλία και με ρώταγε αν είναι πιο ωραία αυτή ή η Αιμιλία και έλεγα ότι είναι η Αιμιλία πιο όμορφη" ανέφερε αρχικά.

"Με ρώτησε: Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου; Και εγώ είπα αυθορμήτως, έχεις! Μου λέει τι; και λέω: Το στήθος σου. Και μου είπε μια φράση, που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία. Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”  Ήταν απόλυτα ωραίο και φυσιολογικό, είχε χωρίσει τότε", κατέληξε ο δημοσιογράφος.

1 σχόλιο

  1. Βρέθηκε πιό αδιάκριτος κι από τον Μικρούτσικο. Ότι η αείμνηστη έχει έναν γιό ούτε καν...
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση