GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ κατά των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας...

Ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών έστειλαν με τη χθεσινή τους συγκέντρωση οι κάτοικοι του Αγίου Παύλου, της πλατείας Βάθης, του Σταθμού Λαρί...


Ισχυρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών έστειλαν με τη χθεσινή τους συγκέντρωση οι κάτοικοι του Αγίου Παύλου, της πλατείας Βάθης, του Σταθμού Λαρίσσης, της Ιουλιανού και του Μεταξουργείου.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος της περιοχής και το Εκκλησιαστικό συμβούλιο συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα.
Οι κάτοικοι απαιτούν από την Κυβέρνηση και τον Δήμο Αθηναίων την εκδίωξη των εμπόρων ναρκωτικών, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, την αποκέντρωση των δομών και την αναβάθμιση του Κέντρου της Αθήνας.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, η Καλλιόπη Γιαννοπούλου και άλλοι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υποψήφιοι της Α' Αθήνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση