GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΒΑΛΤΕ ΛΕΖΑΝΤΑ!» Το Politico «τρολάρει» τον Μητσοτάκη...

Τη στιγμή της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σχολίασε το Politico. Το γνωστό διεθνές μέσο ενημέρωσης «τ...



Τη στιγμή της άφιξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σχολίασε το Politico.

Το γνωστό διεθνές μέσο ενημέρωσης «τρόλαρε» τον έλληνα πρωθυπουργό, ανεβάζοντας φωτογραφία του ίδιου και γράφοντας «βάλτε λεζάντα».

Υπενθυμίζεται πως κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Η Ελλάδα προσέρχεται σε αυτήν τη συζήτηση από μία πολύ ενισχυμένη θέση σε σχέση με το πού βρισκόταν το 2019. Με μία οικονομία, η οποία αναπτύσσεται γρήγορα, με την ανεργία να αποκλιμακώνεται, το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ να μειώνεται με τον γρηγορότερο ρυθμό σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την πατρίδα μας, πια, να είναι πρωταθλήτρια σε σχέση με τα ιστορικά στατιστικά στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων».

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Βεβαίως, η Ευρώπη αντιμετωπίζει μία σειρά από μεγάλες οικονομικές προκλήσεις. Δεν αναφέρομαι μόνο στην εισαγόμενη ακρίβεια, η οποία είναι αποτέλεσμα της απρόκλητης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αναφέρομαι και στα ζητήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τα υψηλά επιτόκια δανεισμού, μία αύξηση των επιτοκίων την οποία η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κρίνει απαραίτητη προκειμένου να συγκρατήσουμε τον πληθωρισμό. Γνωρίζουμε ότι αυτή η αύξηση των επιτοκίων πιέζει και τους Έλληνες δανειολήπτες, καθώς τους υποχρεώνει να διαθέσουν μεγαλύτερο κομμάτι του διαθέσιμου εισοδήματός τους για τις δανειακές τους εξυπηρετήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση