GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! «Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα» έλεγε ο Καραμανλής πριν από ...μια εβδομάδα

Spyros Kasapis Δευτέρα 20 Φεβ 2023: «Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα». Κώστας Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών κ Μεταφορών....


Spyros Kasapis
Δευτέρα 20 Φεβ 2023: «Δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα». Κώστας Καραμανλής, Υπουργός Υποδομών κ Μεταφορών. 
Τρίτη 28 Φεβ 2023: Τουλάχιστον 32 νεκροί σε σύγκρουση τρένων στα Τεμπη. Το ελάχιστο να παραιτηθεί ο karamanlis k. 
Δικαιοσύνη για τα θύματα εδώ κ τώρα.

2 σχόλια

  1. Υποτιθεται,μαλακοκαυλικο ρεμαλι,οτι εκτος απο παραιτηση,καποιος αγουροξυπνημενος εισαγγελισκος θα σε πρειμαζεψει,διοτι οι καταγγελιες και οι αναφορες για τα αισχη των φιλων σου δεν ειναι χτεσινες.Μεχρι κι ο Ζαραλικος τους εκραξε πριν μισο μηνα.Α!εισαγγελισκο,εχε υποψη οτι,αμα δεν κουνηθεις,την εχεις βαμμενη,υπαρχουν νεκροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν Ήταν Ατύχημα. Ήταν οι ιδιωτικοποίησεις.
    ΗΛΙΘΙΟΙ………..ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ…………

    Η Hellenic Train Α.Ε. (πρώην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.), μέλος του Ομίλου FS, είναι ιδιωτική εταιρεία και ο βασικός πάροχος σιδηροδρομικής μεταφοράς επιβατών & εμπορευμάτων στην Ελλάδα. Η Εταιρεία, παρέχει σιδηροδρομικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας το δίκτυο και την εν γένει σιδηροδρομική υποδομή του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ Α.Ε.). Η Hellenic Train πραγματοποιεί 342 δρομολόγια (επιβατικά και εμπορικά τραίνα) την ημέρα. Απασχολεί 637 άτομα προσωπικό και χρησιμοποιεί 1.160 μηχανές έλξης, βαγόνια και φορτάμαξες.

    Ιδρύθηκε το 2005 με το όνομα ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ως θυγατρική του ΟΣΕ, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων. Το 2007 ολοκληρώθηκε η διαδικασία απόσχισης κλάδου και εισφοράς του από τον ΟΣΕ και η εταιρεία ανέλαβε τη λειτουργία και εκμετάλλευση όλων των μεταφορών με την απορρόφηση και της Proastiakos. Το 2008 η κυριότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πέρασε στο Ελληνικό δημόσιο. Έκτοτε, λειτουργεί πλήρως ανεξάρτητη με ξεχωριστή διοίκηση και οργάνωση. Τον Απρίλιο του 2013 το σύνολο των μετοχών της εταιρείας περιήλθε κατά πλήρη κυριότητα στο ΤΑΙΠΕΔ και μέχρι το 2017 ήταν ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας.Τον Ιανουάριο του 2017, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την ιδιωτικοποίηση και παραχώρηση της στον όμιλο της FS Italiane έναντι συνολικού τιμήματος 45.000.000 ευρώ, η οποία ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο 2017.

    Την 1η Ιουλίου 2022 η εταιρεία μετονομάστηκε από ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε Hellenic Train.

    Y.Γ .ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΟΚ.
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩ`Ι` ΤΑΞΕΙΔΕΨΕ Ο ΦΑΝΤΑΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ…
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ ,ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ….
    ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ……
    ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ…
    ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ……..


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση