GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ PLAYBOY! ΣΕΞΙ υφυπουργός του Μακρόν τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία...

Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien έκανε μια αποκάλυψη για το επόμενο τεύχος του γνωστού περιοδικού Playboy, το εξώφυλλο του οποίου δεν θα περά...


Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien έκανε μια αποκάλυψη για το επόμενο τεύχος του γνωστού περιοδικού Playboy, το εξώφυλλο του οποίου δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν και που προκαλεί, ακόμη και πριν από τη δημοσίευσή του, ταραχή και μεγάλους… αναστεναγμούς στους διαδρόμους της εξουσίας στο Elysée.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Μαρλέν Σιάπα, θα βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο αυτή την Πέμπτη 8 Απριλίου, στη γαλλική έκδοση του θρυλικού περιοδικού.

Με, επιπλέον, τέσσερις φωτογραφίες στις εσωτερικές σελίδες, σύμφωνα με εσωτερική πηγή, η Σιάπα ποζάρει εκεί με σέξι τρόπο και τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία.

«Είναι ντυμένη και φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες», υποστηρίζει σύμβουλος της υφυπουργού στη Le Parisien.


Η Σιάπα, συμφώνησε να δώσει στο Playboy μια συνέντευξη «κυρίως για την ελευθερία των γυναικών αλλά και τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία». Δώδεκα σελίδες όπου μιλά για τη βία κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή, την αλληλέγγυα οικονομία, την οικολογία, τη υπερθέρμανση του πλανήτη.

«Η Marlène Schiappa είναι η μόνη υπουργός ικανή να απαντήσει σε ερωτήσεις από ένα περιοδικό όπως το Playboy, είναι επίσης η πρώτη πολιτικός που γίνεται εξώφυλλο», καυχιέται το περιβάλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση