GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ! ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ζητά η Κομισιόν για την εξαγωγή του Predator από την Ελλάδα στο Σουδάν...

Παρέμβαση στην Κομισιόν πραγματοποίησε  η Σοφί Ιν’τ Βελντ, καθώς, με αφορμή τα νέα αιματηρά εμφυλιοπολεμικά γεγονότα των τελευταίων 24ώρων σ...


Παρέμβαση στην Κομισιόν πραγματοποίησε  η Σοφί Ιν’τ Βελντ, καθώς, με αφορμή τα νέα αιματηρά εμφυλιοπολεμικά γεγονότα των τελευταίων 24ώρων στο Σουδάν, επαναφέρει το θέμα της εξαγωγής του Predator στην αφρικανική αυτή χώρα.

Συγκεκριμένα, η ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Pega, ρωτά τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, εάν, μετά από δύο μήνες που ρώτησε την Ελλάδα και την Κύπρο για την εξαγωγή του Predator στο Σουδάν, έχει λάβει κάποια διευκρίνιση.

«Πριν από δύο μήνες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ρώτησε την Ελλάδα και την Κύπρο για την εξαγωγή του Predator spyware στο Σουδάν. Δεδομένων των γεγονότων στο Σουδάν, μπορεί ο V. Dombrovskis να επιβεβαιώσει εάν έχει λάβει κάποια διευκρίνιση μέχρι τώρα; Εάν όχι, ποια μέτρα θα ληφθούν για να διασφαλιστεί η τήρηση του κανονισμού για τα είδη διπλής χρήσης;», αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Σοφί Ιν’τ Βελντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση