GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Χόρχε Μπουκάι ήρθε και αποκάλυψε το μυστικό της ευτυχίας...

Στην Αθήνα βρέθηκε ο σπουδαίος συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής, Χόρχε Μπουκάι, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4». Όπως είναι φυσικό, η...


Στην Αθήνα βρέθηκε ο σπουδαίος συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής, Χόρχε Μπουκάι, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Όπως είναι φυσικό, η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην πάει στο θέμα της ευτυχίας και της αναζήτησής της.

«Η ευτυχία δεν είναι κάτι που κάποιος βρίσκει αλλά κάτι που χτίζει. Δεν είναι ένα μέρος που φτάνουμε αλλά ένα μονοπάτι που περπατάμε. Είναι η αίσθηση που έχουμε όταν περπατάμε προς την κατεύθυνση αυτού που δίνει νόημα στη ζωή μας. Γι’ αυτό η ευτυχία δεν μοιάζει τόσο με τη χαρά, έχει περισσότερο να κάνει με την εσωτερική γαλήνη. Πρέπει να την αναζητήσουμε μέσα μας όχι έξω» είπε αρχικά.

Στην ερώτηση γιατί είναι τόσο δύσκολες οι σχέσεις ο Χόρχε Μπουκάι απάντησε πως «οι ρυθμοί της ζωής επιταχύνονται, οι διαφημίσεις λένε ότι όλα πρέπει να γίνονται γρήγορα. Προτιμάμε την ταχύτητα από το βάθος. Η ουσία στις ανθρώπινες σχέσεις βρίσκεται στο βάθος. Πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να το ανακαλύψουμε».

Τέλος, όσο για τη συμβουλή που δίνει στον καθένα για να καλυτερεύσει τη ζωή του αυτή είναι: «Να μην ρωτάει και να ακολουθεί την καρδιά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση