GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9-1! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο (μοναδικός) αρεοπαγίτης που ψήφισε υπέρ της συμμετοχής του κόμματος Κασιδιάρη...

Αποκλείστηκε ως γνωστόν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου το κόμμα  του Ηλία Κασιδιάρη με απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου, ...


Αποκλείστηκε ως γνωστόν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου το κόμμα  του Ηλία Κασιδιάρη με απόφαση του Α1 πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου,  με μειοψηφία την ψήφο του αρεοπαγίτη Φώτη Μουζάκη, που είχε την άποψη ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.

Να σημειωθεί ότι είναι σπάνιο στο Α1 τμήμα να μην είναι ομόφωνες οι αποφάσεις για τα κόμματα και μάλιστα για ζήτημα αντισυνταγματικότητας. Είχε προηγηθεί η ψήφιση των δυο τροπολογιών από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το κόμμα «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 9 -1 αποκλείστηκε από τις εκλογές, ενώ το κόμμα «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου πήρε ομόφωνα το  «πράσινο φως» συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Θεωρείται βέβαιο ότι μετά τον αποκλεισμό τους οι επικεφαλής των κομμάτων θα προσφύγουν στο εκλογοδικείο, αλλά και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Η απαγγελία της απόφασης έγινε σε ανοιχτή διαδικασία με τη συμμετοχή και των δέκα μελών που απαρτίζουν τη σύνθεση του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου.

Η προεδρεύουσα της σύνθεσης, Ευδοξία Κιουπτσίδου, απήγγειλε την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου και συνολικά «κόπηκαν» 14  κόμματα.

3 σχόλια

  1. Απλα,ο κυριος αυτος δεν αντεξε να τσαλαπατησει τοσο βαναυσα το Συνταγμα.Καθοτι,κοπρομαγκες,το Συνταγμα εδω ειναι σαφες και δεν εχει το"οπως ο νομος οριζει"για να γραφετε παπαριτσες.Ο,τι και να λετε,επισημα ο καθε Κασιδιαρης εναι ενταξει.Τον Λιγναδη γιατι τον εχετε απεξω;[ουτε μετανοησε,ουτε ευνουχηθηκε,αρα ειναι επικινδυνος για τελεση αξιοποινων πραξεων]Α!και κατι αλλο.Αν το αστερι της Βεργινας ειναι ενα απο τα εθνικα συμβολα,γιατι δεν εχετε μπουζουριασει την Μενδωνη που τα ξεπουλαει;Οεοοοο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΛΟΓΕΣ TROLL 1ο ΚΟΜΜΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟY 90%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προτείνω να "κοπούν" όλα τα κόμματα εκτός της ΝΔ των Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλέυρη. Απειλούν την Δημοκρατία και το Σύνταγμα.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση