GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ...»

Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης Για οσους ρωτανε απο τι προσδοκω οτι θα ξεβρωμισει ο τοπος απο την εξαφανιση του συριζα, η απαντηση ειναι απλη...


Γιωργος Παπαδοπουλος Τετραδης
Για οσους ρωτανε απο τι προσδοκω οτι θα ξεβρωμισει ο τοπος απο την εξαφανιση του συριζα, η απαντηση ειναι απλη:
Απο κατι θρασυδειλα ανθρωπακια που καπηλευτηκαν την εννοια της αριστερας, την εξευτελισαν, υιοθετησαν ολα τα λαμογια του πασοκισταν και της ακροδεξιας για να κυβερνησουν μαζυ με το βοθρο της δημοσιογραφιας, με μια γλωσσα του κατακαθιου του εμφυλιου, με γνωσεις μηδεν και επαρση χιλιων καρδηναλιων, που δεν αντεχουν και δεν δεχονται αλλη αποψη απο τη δικη τους, ουτε καμια κριτικη και που ανεχονται εναν αρχηγο, που τους απαγορευει ακομα και να μιλησουν αν η αποψη τους ειναι διαφορετικη απο τη δικη του. Ενα φασιστικο μορφωμα με προβια προβατου. Ενας επικινδυνος λυκος για την Αριστερα, ενας ακομα πιο επικινδυνος χειριστης των οικονομικων και των κυριαρχικων ζητηματων για το λαο και τη χωρα. Ενα τερατουργημα των μνημονιων, που πρεπει να εξαφανιστει.
Και για οσους ισχυριζονται οτι τωρα η χωρα δεν εχει δημοκρατια παρα μια ακροδεξια κυβερνηση, οι οποιοι προφανως δεν εχουν ζησει την απουσια δημοκρατιας στον τοπο, ουτε δεξια και ακροδεξια και αισχρολογουν σαν βοδια αφιονισμενα, η πραγματικοτητα λεει:
Ας τολμουσε ο κεντροδεξιος Μητσοτακης να στερησει το λογο απο τον δεξιο Σαμαρα και τον Καραμανλη της λαϊκης δεξιας, δεν θα στεκοταν ουτε ωρα. Τον πατερα του τον πολεμησαν ανοιχτα ο Κανελλοπουλος με τον Εβερτ και τον Ανδριανοπουλο με διαρκη ανοιχτη εσωτερικη αντιπολιτευση, ο Σαμαρας παραιτηθηκε μολις ηττηθηκε και μαλιστα με το συνταγματικο κολπο Βενιζελου στην εκλογη Προεδρου. Δεν εμεινε σαν το αμορφωτο της Κυψελης μετα απο την ΤΕΤΑΡΤΗ συντριβη του. Οταν μιλαμε για δημοκρατια στην πραξη κι οχι στα βρωμοστοματα χουλιγκανων.
Κι οι συριζαιοι, οπαδοι και μελη, δεν τολμανε ουτε να αντιδρασουν οταν το κνιτοπαιδο ανακοινωνει αντιπροχτες, 5 λεπτα πριν απο την ομιλια του στην Κεντρικη Επιτρφοπη, οτι δεν θα γινουν αλλες ομιλιες! Ποσο ξεφτυλισμενα μελη και δουλοφρονες οπαδοι, ποσο ξεφτυλισμενου σταλινικου μορφωματος; Να διαλυθουν μπας και σταματησει τουλαχιστον η συκοφαντηση της αριστερας και η τοξικος εμφυλιοπολεμικος λογος στη χωρα. Να απαλλαγουν απο τον παραπερα ευτελισμο και οι ελαχιστοι πρωην αγωνιστες και πρωην αριστεροι, που δεν εχουν ουτε το θαρρος να αντιδρασουν ανοιχτα σ αυτα με τα οποια διαφωνουν εκει μεσα. Ντροπιαστικες σκες της ιστοριας τους και του εαυτου τους.
Να διαλυθουν να ξεβρωμισουμε επιτελους. Ο τοπος εχει αναγκη απο μια σοβαρη, προσγειωμενη, πολιτισμενη, καταρτισμενη, συνεπη, αξιοπιστη και αποφασισμενη αριστερα, που να εγγυαται μια πιο δικαιη και μορφωμενη διακυβερνηση απο αυτη της κεντροδεξιας και της δεξιας. Οχι απο ενα συνονθυλευμα ανιδεων αερολογων και χουλιγκανων ρεμπεσκεδων και μιας παρεας λαμογιων του παρελθοντος, που ψαχνουν σκουριασμενα ναυαγια για να κολλησουν σαν δηλητηριωδη στρειδια.


1 σχόλιο

  1. Πρεπει να εισαι πολυ γελοιος απο πεποιθηση,ή να σου πετανε φραγκοδιφραγκα να παριστανεις τον χαμαιρπη υποτακτικο για να μας πεισεις οτι δεν εισαι τσολι.Και παμε σ'αυτους που και χουντα ζησανε και φαγανε την ¨Δημοκρατια"στη μαπα.Σε ξερουμε μεσοκοπε Γιωργακη.Τσουλακι του Μαυριδη εισαι που οταν ουτε αυτος ουτε ο Μουμτζης αντεχουν τοση μαλακια βαζουν εσενα να πετας ασυναρτησιες και να γλυφεις ακομα και τον πεθαμενο αρχιαποστατη.Και επειδη εισαι και ασχετος και αμβλυνους αντε τραβα να μαθεις απο κανεναν μεγαλυτερο το παρακρατος του Μητσοτακη,μεταχειρισμενο υποθετο.[ρε παιδια,ειπαμε πλουραλισμος και το σεβομαι,αλλα οχι το καθε πληρωμενο σκουληκι,λιγο επιπεδο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση