GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΡΚΙΑ! Ψηφοφόρος έβγαλε από τα ρούχα του τον Ερντογάν...

Τι είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο ψηφοφόρος και τον εκνεύρισε. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κωνσταντινούπ...


Τι είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο ψηφοφόρος και τον εκνεύρισε.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κωνσταντινούπολη το πρωί της Κυριακής. Στις κάλπες τον συνόδευσε η σύζυγός του, Εμινέ.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο εκλογικό τμήμα, όπου ψήφισε ο Ερντογάν, τον υποδέχθηκε με χειροκροτήματα, ωστόσο υπήρξε ένα περιστατικό που τον θύμωσε.

Τι του φώναξε ο ψηφοφόρος
Αναλυτικότερα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ακούγεται ένας ψηφοφόρος να του φωνάζει «εδώ και δέκα χρόνια προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου».

Ο Ερντογάν εμφανώς τσαντισμένος ρώτησε «τι συμβαίνει;» και στη συνέχεια έδωσε εντολή στους άνδρες της ασφάλειας του να παρέμβουν για να λήξει άμεσα το περιστατικό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Να σημειώσουμε ότι οι κάλπες στην Τουρκία κλείνουν σε λίγα λεπτά και συγκεκριμένα στις 17:00, με το αποτέλεσμα να αναμένεται να ανακοινωθεί σχετικά άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση