GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ από τον Παύλο! «ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ θα βρίσκομαι πολύ συχνά στην Ελλάδα...»

Ξανά στην Ελλάδα βρίσκεται ο Παύλος, ο οποίος ταξίδεψε και πάλι στη χώρα μας, μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου όπου πήγε μαζί με τη σύζυγό ...


Ξανά στην Ελλάδα βρίσκεται ο Παύλος, ο οποίος ταξίδεψε και πάλι στη χώρα μας, μετά τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου όπου πήγε μαζί με τη σύζυγό του και τη μητέρα του.

Η κάμερα του Πρωινού και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα συνάντησαν τον Παύλο σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας κι όπως τόνισε ο ίδιος, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε συχνά στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος δήλωσε στον ΑΝΤ1 για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου:
"Ήταν πολύ όμορφα, ο βασιλιάς μας υποδέχτηκε πολύ ωραία. Όπως ξέρετε, είμαστε δεμένη οικογένεια, μας ζήτησε να πάμε. Έχει βαφτίσει την κόρη μου και τον αδελφό μου. Την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη"

Στη συνέχεια, ο Παύλος είπε για το ταξίδι του στην Ελλάδα:
"Πηγαινοέρχομαι. Όπως σας είπα, ήμουν εδώ αυτή την εβδομάδα και θα ξαναφύγω. Ο γιος μου αποφοιτά τη Δευτέρα. Αργότερα τα άλλα παιδιά από τα σχολεία τους. Από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πολύ συχνά, η μητέρα μου δεν πρόκειται να πάει πουθενά, το σπίτι της είναι εδώ. Και εγώ εδώ θα είμαι, είναι το σπίτι μου εδώ αλλά θα πηγαινοέρχομαι. Έχω εργασίες στη Νέα Υόρκη αλλά με τραβάει πολύ η Αθήνα".
Ο Παύλος, αν και ιδιαίτερα φιλικός, απέφυγε να πει σε ποια περιοχή της Αθήνας ψάχνει σπίτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση