GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΒΡΕΙΣ από τον Γρ. Ψαριανό! «ΑΛΗΤΕΣ οι καθηγητές που πανηγύριζαν για τους χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων...»

Έναν οχετό ύβρεων εξαπέλυσε κατά των εκπαιδευτικών ο  Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτ...


Έναν οχετό ύβρεων εξαπέλυσε κατά των εκπαιδευτικών ο  Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν για δεύτερη μέρα οι εξετάσεις των μαθητών στα σχολεία.

Για κάποιο λόγο  ο Γρ. Ψαριανός θεωρεί ότι υπάρχουν καθηγητές που… «πανηγυρίζουν» για τις κυβερνοεπιθέσεις. Γι’ αυτό, θεώρησε καλό να τους αποκαλέσει «μεγάλα καθάρματα», που πρέπει να απολυθούν, αλλά και «σκουλίκια, αλήτες» και «αρχιμαφιόζους»!

Ιδού η ανάρτηση Ψαριανού
«Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με τον μετακλητό του;», ρωτάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το παραλήρημα Ψαριανού σχολίασε δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας αν «συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης ότι οι καθηγητές είναι ‘αλήτες, καθάρματα και μαφιόζοι’, όπως λέει ο μετακλητός του;».
Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, αφού σημειώνει πως «η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία» και «οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς», τονίζει ότι «ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων». Και τονίζει πως «τους αποκάλεσε ‘καθάρματα’, ‘σκουλήκια’, ‘αλήτες’ και ‘αρχιμαφιόζους’, όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες». Για να καταλήξει πως «ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους, στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται», ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα», όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, «να πάρει προσωπικά θέση σήμερα».

Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ, με δεύτερη ανακοίνωσή του, κάλεσε και τον Άκη Σκέρτσο, «αφού ανακαλέσει τα διάφορα ψέματα που είπε σήμερα για την ‘διαγαλαξιακή επίθεση’ και το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων, να μας πει αν συμφωνεί με τους χαρακτηρισμούς ‘αλήτες’ και ‘σκουλίκια’ για τους εκπαιδευτικούς», καθώς και «πόσο μακριά ακόμα θα φτάσει η αλαζονεία τους».

Ο  πάλαι ποτέ ραδιοφωνικός παραγωγός, εκλεγόμενος πρώτα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά με την ΔΗΜΑΡ και τελικά με Το Ποτάμι, στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ. Και επειδή δεν κατάφερε να εκλεγεί το 2019,  διορίστηκε ως μετακλητός συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης ΝΔ, Παναγιώτη Πικραμμένου.

2 σχόλια

  1. Να θυμηθουμε τον Ιερωνυμο τον Γεναρη του'20 που,καταργωντας τους Τρεις Ιεραρχες με την θεουσα της Μπιλντεμπεργκ!!![π'ως λεμε βουδιστρια στριπτηζεζ]αποκαλεσε δασκαλους και μαθητες[τα παιδια σας]τεμπεληδες.Αν βαλετε και τα βρισιδια των κοβιτολαγνων,τις ωραιες κουβεντες των περιστροφων των ΜΜΕ και της κυβερνητικης αλητειας,θα καταλαβετε,το 41%,οτι σας εχουν σε ανυποληψια και σας χαρακτηριζουν αμβλυνοα υποστατικα.Οι εγω,ο Μητσοτακης και σια.Υπομνηση οτι και ο Ιερωνυμος εχει οικονομικο αλισφερισι[μεγαλυτερο των 30 αργυριων]και ο Ψαρριανος ειναι υπαλληλος του συστηματος ΝΔ[ξενιστης]μαφια των κρατικοδιαιτων λαμογιων.[παρασιτικος οργανισμος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδες,το ξεχασα:Εσεις της ΟΛΜΕκλπ,που,σιγουρα θα βγαλετε ενα δακρυβρεχτο,χλιαρο κειμενακι για τον suruklemek Ψαρριανο,και που πριν τις εκλογες[αποδεδειγμενα σε μαζωξεις]πνεατε τα μενεα εναντιον της Κεραμεως και του Κουλη,γιατι,ρε,τους υπερψηφισατε;Εκτος αν γουσταρετε να σας πηδανε τα ουγκ κομματοσκυλα στην αξιολογηση.Ειλικρινα,αν αυτο το λεσι δεν εβριζε και τα παιδια,θα σας ελεγα τι εχετε λαμβανειν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση