GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εκλεγμένος στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μέχρι τώρα είχε εκλεγεί μόνο στην Ευρωβουλή . Ένας από αυτούς που έκαναν το «ντεμπούτο» τους στη Βουλή σήμερα ήταν ο πρό...


Ο Νίκος Ανδρουλάκης μέχρι τώρα είχε εκλεγεί μόνο στην Ευρωβουλή.

Ένας από αυτούς που έκαναν το «ντεμπούτο» τους στη Βουλή σήμερα ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ μέχρι τώρα είχε εκλεγεί με το κόμμα μόνο για την Ευρωβουλή.

Το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή ορκωμοσία είδε 41 βουλευτές να ορκίζονται μετά το ιδιαίτερα θετικό για το κόμμα αποτέλεσμα των εκλογών στις 21 Μαΐου.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι κατά 19 βουλευτές μεγαλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη Βουλή.

Αναμενόμενο ήταν τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα στους βουλευτές του κόμματος, νέους και παλιούς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προς στιγμή δημιουργήθηκε αμηχανία στη πτέρυγα των εδράνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, καθώς δεν είχε προνοηθεί να κρατηθούν παραπάνω έδρανα για το σύνολο των βουλευτών του κόμματος με αποτέλεσμα περίπου 18 άτομα, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Παπανδρέου, να μένουν όρθιοι μέχρι να ρυθμιστεί το θέμα και να αναγκαστούν να αλλάξουν θέσεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση