GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε και την υποταγή του στον στρατιωτικό νόμο επί κορονοϊού...»

Δημήτρης Μπελαντής Είμαι βέβαιος ότι στις περισσότερες αριστερές αναλύσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα αυτή η διάσταση θα υποβαθμιστεί έως εξ...

Δημήτρης Μπελαντής
Είμαι βέβαιος ότι στις περισσότερες αριστερές αναλύσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα αυτή η διάσταση θα υποβαθμιστεί έως εξαφανιστει: η τριετία της κρίσης του κοβιντ και η ολοκληρωτική κρατική της διαχείριση με την στήριξη όλης της αντιπολίτευσης.
Όσοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι ψηφίζουν μόνο με την τσέπη τους και χωρίς πολιτισμικές παραμέτρους ξεχνούν τελείως την κρίση του κοβιντ.
Επι μια τριετία, οι άνθρωποι σχεδόν έμαθαν να ζουν κάτω από στρατιωτικό νόμο.
Εξοδοχαρτα τον πρώτο ενάμιση χρόνο, μετά υποχρεωτικά εμβόλια, ραπίντ τεστ κλπ
Ο,τι και να πιστεύουμε για τον κοβιντ και τα εμβόλια, είναι απόλυτα βέβαιο ότι ο φόβος και η υποταγή έγιναν κυρίαρχα γνωρίσματα των κοινωνιών μας.
Σε εποχές τέτοιας πειθαρχησης, ο πειθαρχητης ανακηρύσσεται σε σωτήρα.
Να μου το θυμηθείτε ότι τα κόμματα της Αριστεράς που συνέβαλαν κρίσιμα σε αυτήν την κατάσταση και την στήριξαν όχι και τόσο κριτικά θα βγάλουν τελείως την κριση του κοβιντ από τα σχήματα ερμηνείας του αποτελέσματος.
Δεν λέω ότι είναι η μοναδικη κοιτίδα αυτού του κοινωνικού μετασχηματισμού,υπάρχουν και άλλες
Ομως, το πείραμα αυτό έμαθε τους ανθρώπους να επιβιώνουν πειθαρχωντας με ποινές και μικρά ανταλλάγματα.
Εμπεδωσε τον Τρομο.
Τεραστιο συμπεριφορικό ψυχολογικό πείραμα που απέδωσε πλούσιους καρπούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση