GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ! «ΣΑΡΩΝΕΙ» ο Ερντογάν στην Τουρκία...

Ξεκάθαρη νίκη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνουν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία. Μεγάλο είναι το προβάδισμα του Ρετζέπ ...


Ξεκάθαρη νίκη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δείχνουν τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία.

Μεγάλο είναι το προβάδισμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία, με τον Τούρκο πρόεδρο να επανεκλέγεται για άλλα πέντε χρόνια.

Με καταμετρημένο το 93,48%% των ψήφων, ο Ερντογάν λαμβάνει το 52,61%, ενώ ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου συγκεντρώνει το 47,39%. Η συμμετοχή είναι στο 85,41%.

Δείτε τα αποτελέσματα
Μπροστά ο Ερντογάν και στα αποτελέσματα του ΑΝΚΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επίσημα αποτελέσματα του Anadolu, ο Ερντογάν προηγούνταν από την αρχή, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο με τα αποτελέσματα του αντιπολιτευόμενου πρακτορείου ANKA. Πλέον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η συμμετοχή έφτασε στο 88,84%, ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε λάβει 49,52% και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε συγκεντρώσει το 44,88%.

Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά
Τα πρώτα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά πριν από τις σημερινές εκλογές που θεωρούσαν ως απόλυτο φαβορί τον Τούρκο πρόεδρο, αν και δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Δείτε live τη ροή των αποτελεσμάτων εδώ

Πανηγύρια από ψηφοφόρους του Ερντογάν

Τούρκοι στη Γαλλία βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη νίκη του Ερντογάν.

Την ευρεία νίκη του Ερντογάν είχαν δείξει και τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα που είχαν κυκλοφορήσει σε διεθνή ΜΜΕ και στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση