GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ exit poll! ΕΚΛΕΙΣΑΝ οι κάλπες στην Τουρκία...

Έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία για τις προεδρικές εκλογές, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση κα...


Έκλεισαν οι κάλπες στην Τουρκία για τις προεδρικές εκλογές, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και την επανεκλογή του. Σύμφωνα με το Al Jazeera, σήμερα δεν θα υπάρχει exit poll, αλλά τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η διαδικασία κινήθηκε σε χαμηλότερους τόνους σε σχέση με πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο εντοπίστηκαν μια σειρά παρατυπίες, όπως η ύπαρξη νεκρής γυναίκας στις εκλογικές λίστες.

Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων
Το Anadolu αναφέρει ότι η καταμέτρηση των ψήφων έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με την εκτίμηση του Middle East Eye, η συμμετοχή αναμένεται να έχει ξεπεράσει το 80%.

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η συμμετοχή έφτασε στο 88,84%, ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε λάβει 49,52% και ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είχε συγκεντρώσει το 44,88%.

Ο Σινάν Ογάν, οι ψηφοφόροι του οποίου αναμένεται να καθορίσουν το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα, είχε λάβει 5,17%.

Η ανάρτηση του Anadolu
Η ανάρτηση Ερντογάν μετά το κλείσιμο των καλπών
Ανάρτηση με την οποία καλεί τους εκλογικούς αντιπροσώπους να εξασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρχει κάποιο παρατράγουδο με τις κάλπες έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένα λεπτό μετά που ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία. «Τώρα είναι η ώρα να προστατεύσουμε τη βούληση του έθνους μας», σημειώνει ο Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση