GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΕΡΑΚΙ του ΝΑΤΟ έγινε η Meloni! ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι η Ουκρανία θα βιώσει σύντομα ένα …«οικονομικό θαύμα»

Κόντρα στη θέληση των Ιταλών πολιτών που επιθυμούν καλές σχέσεις με τη Ρωσία, η Meloni Σε ένθερμη υποστηρίκτρια των Νατοϊκών επιδιώξεων στη...


Κόντρα στη θέληση των Ιταλών πολιτών που επιθυμούν καλές σχέσεις με τη Ρωσία, η Meloni

Σε ένθερμη υποστηρίκτρια των Νατοϊκών επιδιώξεων στην Ουκρανία αναδεικνύεται η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni παρά το γεγονός πώς η πλειοψηφία των Ιταλών επιθυμούν καλές σχέσεις με τη Ρωσία και ενώ διοργανώνονται συχνά αντιπολεμικά συλλαλητήρια στη γειτονική χώρα.
Η Meloni αναμένει… άνθηση στην Ουκρανία, μια χώρα που όπως είπε θα γνωρίσει σύντομα ένα οικονομικό θαύμα.
«Το να βοηθήσουμε την Ουκρανία να έχει ένα μέλλον ειρήνης και ελευθερίας είναι επίσης προς το συμφέρον μας.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ουκρανία έχει την ευκαιρία να αναγεννηθεί ακόμη πιο ευημερούσα από πριν και σύντομα να βιώσει ένα οικονομικό θαύμα.
Και σε αυτό συμβάλλουμε και εμείς», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός σε συνέντευξή της στην Il Messagero.

Η διάσκεψη στη Ρώμη
Υπενθύμισε ότι μια διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας με τη συμμετοχή ιταλικών και ουκρανικών εταιρειών πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στα τέλη Απριλίου.
«Θέλουμε να κοιτάξουμε πέρα από τον πόλεμο και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να φανταστούμε μια ελεύθερη Ουκρανία που θα ξαναχτιστεί επίσης από ιταλικές εταιρείες», πρόσθεσε.
Η Ιταλία θα συνεχίσει να ενεργεί «σε απόλυτη αρμονία με τους Ευρωπαίους συμμάχους της και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, έχοντας πάντα ως οδηγό το ιταλικό εθνικό συμφέρον», διαβεβαίωσε η Meloni.
www.bankingnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση