GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! ΕΦΟΔΟΣ 40 αστυνομικών σε ξέφρενο πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα στην Μύκονο...

Στο επίκεντρο Αρχών και της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει ξανά η Μύκονος καθώς μετά τις έρευνες για τα αυθαίρετα και άναρχη δόμηση όσο η τουριστική σεζόν ...



Στο επίκεντρο Αρχών και της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνει ξανά η Μύκονος καθώς μετά τις έρευνες για τα αυθαίρετα και άναρχη δόμηση όσο η τουριστική σεζόν προχωράει προς το πικ της, οι άνδρες της αστυνομίας εστιάζουν και στα παράνομα και ξέφρενα πάρτι σε βίλες.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, σημειώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε βίλα της Μυκόνου, στο βόρειο τμήμα του νησιού, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, γινόταν VIP πριβέ πάρτι.

Σαράντα αστυνομικοί, παρουσία του διοικητή Α.Τ. Μυκόνου καθώς και εισαγγελέα, εισέβαλαν στη βίλα όπου πάνω από 200 καλεσμένοι, πληρώνοντας αδρά, διασκέδαζαν με δυνατή μουσική και ναρκωτικά.

Οι Αρχές σύμφωνα με το MEGA, συνέλαβαν πέντε άτομα για κατοχή και χρήση ναρκωτικών αλλά και διατάραξη κοινής ησυχίας. Βέβαια εκτός από τις συλλήψεις έγιναν και προσαγωγές θαμώνων.

Η αστυνομία είχε πληροφορία ότι στο συγκεκριμένο πάρτι θα γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, ενώ λεπτομέρειες δίνονταν μέσω Instagram από τον διοργανωτή.

Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει το πάρτι έγινε γνωστή η τοποθεσία με τις συνταραγμένες της βίλας από τον διοργανωτή μέσω των social media, με την ΕΛ.ΑΣ. να αποφασίζει να αναλάβει δράση.
Μείωσαν την ένταση της μουσικής όταν κατάλαβαν τους αστυνομικούς

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στον ΑΝΤ1 «όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία μας στο σημείο, η ένταση του ήχου μειώθηκε αισθητά ενώ διαπιστώσαμε ότι υπήρξε κινητικότητα ανάμεσα σε θαμώνες και υπαλλήλους».

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο πάρτι βρίσκονταν 300 καλεσμένοι. Ερεύνησαν τους χώρους και εντόπισαν τον διοργανωτή, επτά εργαζομένους και την προσωρινά υπεύθυνη της βίλας

Εντοπίστηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ενώ στο δωμάτιο του διοργανωτή βρέθηκαν 5.000 ευρώ και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Οι έλεγχοι των αστυνομικών για τα παράνομα πάρτι αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα με αστυνομικούς από διάφορες υπηρεσίες και άλλα μέρη της Ελλάδας να κατακλύζουν το νησί για τον σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση