GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ που έστελνε τα χυδαία βίντεο! «ΠΟΛΥ χειρότερος ο βιασμός στον άνδρα...»

Βάσιμες ενδείξεις ότι ο 40χρονος αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα, είχε αποστείλει βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο σε άλλα παιδιά, αλλά και σε ε...


Βάσιμες ενδείξεις ότι ο 40χρονος αρχιμανδρίτης από την Ερμιονίδα, είχε αποστείλει βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο σε άλλα παιδιά, αλλά και σε ενήλικες, εκτός από τον 12χρονο, έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την σοκαριστική υπόθεση.

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που συνέλαβαν τον ιερέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αναμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για να διαπιστώσουν με βάσιμα στοιχεία εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αρρωστημένη συνήθεια.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση στα τρία κινητά τηλέφωνα και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 40χρονου, αναμένεται να διαβιβαστούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν νέες διώξεις, με φόντο αντίστοιχες πράξεις, για τις οποίες δεν υπήρξε καταγγελία μέχρι σήμερα.

Ο 40χρονος ιερέας ήταν δάσκαλος κατηχητικού και με αυτή την ιδιότητα είχε συχνή επαφή με τη νεολαία της περιοχής, κάτι το οποίο προκαλεί ανησυχία στις αρχές, που επιχειρούν να εξακριβώσουν το μέγεθος της δράσης του. Όπως διαπιστώθηκε, ο αρχιμανδρίτης, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει αναφέρεται στον θύτη και θύμα βιασμού ως εξής:
Απόσπασμα από αφήγηση του ιδίου:
«...Όσο για το βιασμό ανδρών από άνδρες είναι τραγικό πράγμα. Είναι επίπονον. Είναι ντροπιαστικό πολύ. Χειρότερο από τις γυναίκες. Είναι πολύ πιο δύσκολο στον άνδρα να παραδεχθεί καί να βγεί να πει, να μιλήσει ανοιχτά και να προσπαθήσει να διώξει (σ.σ. νομικά) τον βιαστή διότι ξέρει θα εξευτελιστεί, θα τον κοροιδεύουν οι πάντες [...]
Στούς άνδρες κοροϊδεύουμε μεταξύ μας, το παίζουμε και κοκοράκια και λέμε διάφορα υποτιμητικά σχόλια για τον ανδρισμό τους ενώ πολλές φορές αυτός ο βιασμός έχει γίνει σε μικρότερη ηλικία από δεκαοκτώ ετών και έχει σημαδέψει την σεξουαλική ζωή και ταυτότητα καί τούς ίδιους αυτούς ανθρώπους.
Άρα ήμαστε ξεκάθαρα υπέρ των βιασθέντων και βοηθάμε και γινόμαστε μία αγκαλιά με αυτούς που βιάστηκαν και καταδικάζουμε φυσικά τον βιαστή, ξεκάθαρα, σταράτα καί απλά..».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση