GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ (και δημόσιες) απειλές από την Ντ. Μπακογιάννη! «ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα...»

Areti Athanasiou Απίστευτη πρόκληση. Η Ντόρα Μπακογιάννη ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ τους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν... ΣΥΡΙΖΑ και τους απειλεί πω...


Areti Athanasiou
Απίστευτη πρόκληση. Η Ντόρα Μπακογιάννη ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ τους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν... ΣΥΡΙΖΑ και τους απειλεί πως αν δεν βγάλουν κυβέρνηση την ΝΔ, δεν θα μπορεί να κάνει κάτι για αυτούς. Ντροπή σου Ντόρα Μπακογιάννη. Ξεπέρασες κάθε όριο. 
Ακούστε να φρίξετε: «Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πάρα πολύ. Και δεν το κατάλαβα. Και θέλω να το πω ευθέως. Δεν το κατάλαβα και με φέρατε σε πολύ δύσκολη θέση, με όλους αυτούς που έδινα μάχη, όλο αυτόν τον καιρό, για τα διάφορα θέματα της μειονότητας και κάθε φορά μιλούσα ως πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής και με τους άλλους βουλευτές μαζί. Και αντ΄αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια είναι αυτά που σας λέω. Θέλω λοιπόν βοήθεια. Θέλω στήριξη. Διότι, εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω. Έτσι, ξεκάθαρα πράγματα. Διότι πώς να σας στηρίξω εγώ, όταν θα πάω στην Αθήνα και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που την ξέρουν την μειονότητα και την αγαπούν, όπως την αγαπώ εγώ. Θα αρχίσουν να μου λένε, "ρε Ντόρα, αυτοί μας μαυρίσανε". Τώρα η κυβέρνηση θα είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκάθαρα πράγματα. Το ξέρετε και εσείς, το ξέρω και εγώ. Τους βουλευτές που βγάλατε. Ό,τι βγάλατε, βγάλατε. Τώρα όμως θα βγάλετε κυβέρνηση, θα βγάλετε κόμμα. Και το κόμμα είμαστε εμείς». 
Τέλος, ολοκληρώνοντας τον εκβιασμό υπογράμμισε: «Έφερα στα Χανιά 41%, που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ ιστορικά της ΝΔ, ούτε ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός. Ψηφίζουν τα Χανιά και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Για αυτό ήρθα εδώ να περάσει το μήνυμα. Και πρέπει να περάσει το μήνυμα, ότι χρειαζόμαστε εμείς που κάθε φορά μιλάμε για την μειονότητα και κάθε φορά κυνηγάμε τα θέματα αυτά, χρειαζόμαστε στήριξη, διότι εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα». https://youtube.com/watch?v=_g7ckS 

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη από κατοίκους μειονοτικών χωριών της ορεινής Ροδόπης όπου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 9 Ιουνίου, στον απόηχο των καταγγελιών της ΝΔ για παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου και τη διαμάχη που ξέσπασε με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Βυρσίνη, τη Μυρτίσκη και την Οργάνη, συνοδευόμενη από τον Νίκο Χαρδαλιά, τους υποψήφιους Βουλευτές Ευριπίδη Στυλιανίδη, Φάνης Κωφίδη, Μουσταφά Κατραντζή, Λένα Χατζή και τους Αντιπεριφερειάρχες Νίκο Τσαλικίδη και Τζιχάν Ιμάμογλου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της ήταν το βορειότερο χωριό της ορεινής Ροδόπης, η Βυρσίνη, που βρίσκεται μια ανάσα από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπως αναφέρει το τοπικό fonirodopis.gr.

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας», είπε απευθυνόμενη στους κατοίκους.

«Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα», τόνισε.

«Πρέπει να μας δώσετε κι εμάς που δίνουμε τη μάχη για τη μειονότητα δύναμη. Αυτή τη στιγμή πάμε για κόμμα. Θέλουμε τη δική σας βοήθεια πάρα πολύ. Ήρθα να σας ευχαριστήσω επειδή εσείς μας στηρίξατε», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη, ενώ απαντώντας στο αίτημα για αλλαγή του «Καλλικράτη» απάντησε πως «δεν μπορώ να σας υποσχεθώ κάτι τέτοιο αλλά θα δούμε αν προβλέπεται να αποκτήσετε μια ανεξαρτησία, επειδή απ’ ότι καταλαβαίνω σας τρώνε τα λεφτά».

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε και στην Οργάνη, λέγοντας στους κατοίκους τα εξής:
«Ήθελα πάρα πολύ να έρθω σήμερα εδώ γιατί ήθελα αυτό το μήνυμα να το πω κι εγώ. Άκουσα ότι υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για το αν θα είναι κυβέρνηση η ΝΔ ή όχι. Σήμερα ξέρετε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παρουσία μου εδώ σήμερα είναι γιατί θέλω από εσάς τη ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί αυτό θα μας δώσει φτερά, θα μας δώσει δύναμη, τη δυνατότητα να πάμε και να υπερασπιστούμε τα θέματα που σας απασχολούν. Να δώσετε ψήφο στη ΝΔ ως μειονότητα είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μήνυμα για τη δουλειά που θα κάνουμε αύριο. Σκεφτείτε το καλά. Ρωτήστε και τις γυναίκες σας και δώστε μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να υπερασπιζόμαστε τα θέματα της μειονότητας. Να είστε καλά και ελπίζω τα αποτελέσματα της Οργάνης να με δικαιώσουν», είπε προς τους συγκεντρωμένους κατοίκους.

2 σχόλια

  1. Και φυσικα,ουδεν μεμπτον,ουδεν ποινικα κολασιμο,μια χλιαρη διαμαρτυρια απο τους φραπεδιαρηδες Συριζαιους,κατι σαν την αντιμετωπηση του σιχαματος Σκερτσου,που επρεπε να ειναι μεσα,ασχετα με τους πουλημενους εισαγγελεις, για τα πλαστα εγγραφα.Δεν θα σας πω τα αρθρα του ΠΚ ουτε του Συνταγματος.Τελικα ειστε χαβαλεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επειδη το 20%,ουδολως με νοιαζειαλλα,το 41% φερνει συγκρυο,αυτη η κωλοοικογενεια των δοσιλογων,προδοτων και αρπακτικων,συνεχιζει να διατυμπανιζει τον ρολο του ανθελληνα μειοδοτη.Και οσον αφορα το σκετο¨Μακεδονια"που επισταμενως τα κοπροσκυλα της ΝΔ αποκρυπτουν,ενω η αντιπολιτευση υποπτως το προσπερναει,αλλα και σημερα φανερωνουνοτι μπροστα στον[ομολογουμενος παχυλο]μισθο που απολαμβανουν απο τα κοροιδα της Ελλαδας,κανοντας εκδουλευση σε αρπαγες,δεν σταματανε με τιποτα.Και επειδη δεν σας τα ειπαν καλα,ολοι αυτοι ειναι εχθροι της Ελλαδας και εσεις που τους ψηφιζετε προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση