GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέφος αμμωνίας παρασύρθηκε, από τον αέρα, προς τις Ουκρανικές πόλεις, αντί για τις Ρωσόφωνες...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μετά τις συνολικά 10 επιθέσεις των Ουκρανών, από το 2022, κατά του φράγματος της...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μετά τις συνολικά 10 επιθέσεις των Ουκρανών, από το 2022, κατά του φράγματος της... Καχόβκα, με αμερικανικούς πυραύλους "Χάιμαρς" και την τελική καταστροφή του φράγματος, σήμερα ανατίναξαν και τον Ρωσικό αγωγό μεταφοράς αμμωνίας, προς την Ευρώπη, στην περιοχή του Κουπιάνσκ.
Το νέφος της αμμωνίας παρασύρθηκε, από τον αέρα, προς τις Ουκρανικές πόλεις, αντί για τις Ρωσόφωνες, όπως υπολόγιζαν οι στρατιωτικοί εγκέφαλοι,  δηλητηριάζοντας τους ίδιους τους πολίτες της χώρας, που δήθεν τους υπερασπίζονται, από τον "εισβολέα".
Η μόλυνση επεκτείνεται και οι αρχές της Ουκρανίας ζητούν από τους κατοίκους να κλείνουν πόρτες και παράθυρα και να μην βγαίνουν απ΄τα σπίτια τους, καθώς οποιαδήποτε προσπάθεια επισκευής του αγωγού είναι αδύνατη, σε συνθήκες εχθροπραξιών.
Η αμμωνία χρησιμοποιείται, για την παραγωγή λιπασμάτων, αλλά και για την κατασκευή "δημοκρατικών" εκρηκτικών μηχανισμών.
Και μόνο, από αυτές τις δύο δολιοφθορές, οι συνέπειες είναι τεράστιες, για την διατροφική επάρκεια της Ευρώπης.
Οι πλημμυρισμένες εκτάσεις της Χερσώνας είναι αδύνατον να καλλιεργηθούν, τουλάχιστον, για την επόμενη χρονιά, ενώ η έλλειψη λιπασμάτων χτυπάει τις αγροτικές παράγωγές της Ευρώπης.
Σε συνδυασμό με τις δήθεν "πράσινες" πολιτικές της σφαγής ζώων, σε Ολλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, αλλά και Γερμανία, που η Γερμανική Εταιρία Διατροφής προτείνει ένα λουκάνικο τον μήνα, για κάθε Γερμανό, το πλαίσιο του προγράμματος Σβαμπ, για μείωση της γεωργικής γης, συμπεριλαμβάνει τέτοιες καταστροφές.
Όλα πάνε  προς την ελεγχόμενη πείνα και στην κατανάλωση εντόμων, σκουληκιών και συνθετικής μπριζόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση