GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Πούτιν: «Θα προστατεύσουμε τον λαό μας και την κρατική μας υπόσταση, από τυχόν απειλές...»

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πούτιν: "Οι ενέργειες που διασπούν την ενότητά μας είναι, στην πραγματικότητα, αποστασία από τους...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πούτιν:
"Οι ενέργειες που διασπούν την ενότητά μας είναι, στην πραγματικότητα, αποστασία από τους... ανθρώπους τους, από τους συντρόφους μάχης, που τώρα αγωνίζονται στο μέτωπο. Αυτό είναι ένα πισώπλατο χτύπημα της χώρας μας και του λαού μας. Ήταν ένα τέτοιο πλήγμα, όπως αυτό, που προκλήθηκε στη Ρωσία το 1917, όταν η χώρα διεξήγαγε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ετσι της έκλεψαν την νίκη. Οι ίντριγκες, οι διαμάχες, ο πολιτικαντισμός, στα μετόπισθεν του στρατού, προκάλεσαν τεράστιο σοκ, καταστροφή του στρατού και κατάρρευση του κράτους, με την απώλεια τεράστιων εδαφών. Ως αποτέλεσμα - η τραγωδία του εμφυλίου πολέμου. Οι Ρώσοι σκότωναν Ρώσους, οι αδελφοί τους αδελφούς τους και τα οφέλη καρπώθηκαν τα διάφορα είδη πολιτικών τυχοδιωκτών και οι ξένες δυνάμεις που διέλυσαν τη χώρα και την έσπασαν σε κομμάτια.
Δεν θα το αφήσουμε να επαναληφθεί. Θα προστατεύσουμε τον λαό μας και την κρατική μας υπόσταση, από τυχόν απειλές. Συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής προδοσίας. Και αυτό που συναντήσαμε είναι αυτό ακριβώς! Η προδοσία. Οι υπερβολικές φιλοδοξίες και τα προσωπικά συμφέροντα οδήγησαν σε προδοσία. Στην προδοσία της χώρας τους και του λαού τους και της υπόθεσης, για την οποία οι μαχητές και οι διοικητές της ομάδας Wagner πολέμησαν και πέθαναν.
Στον πόλεμο, πρέπει να σπρώξετε τις πολιτικές σας φιλοδοξίες και να στηρίξετε το μέτωπο με όλη σας τη δύναμη.
Αυτός που οργάνωσε και προετοίμασε μια στρατιωτική ανταρσία, που σήκωσε τα όπλα εναντίον των συμπολεμιστών του, πρόδωσε τη Ρωσία. Και θα απαντήσουν γι' αυτό. Και προτρέπω όσους παρασύρονται σε αυτό το έγκλημα να μην κάνουν ένα μοιραίο και τραγικό, μοναδικό λάθος, να κάνουν τη μόνη σωστή επιλογή - να σταματήσουν να συμμετέχουν σε εγκληματικές ενέργειες "
.
Μια κατηγορηματική εκτίμηση του αρχηγού του κράτους και ο μόνος τρόπος για να εξομαλυνθεί η κατάσταση είναι οι μαχητές του "Βάγκνερ" -όσοι τουλάχιστον δεν έχουν ακόμη εγκαταλείψει αυτόν τον ιδιωτικό στρατό- είναι να καταθέσουν τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση