GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Τσίπρα...

Κυριακή Τεκτονίδου ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΑΝΤΟΥ Μου προκαλεί θυμηδια το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί του Σύριζα ψεγουν την κυρία Κωσταντοπουλου, όσον αφο...


Κυριακή Τεκτονίδου
ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΠΑΝΤΟΥ
Μου προκαλεί θυμηδια το γεγονός πως κάποιοι οπαδοί του Σύριζα ψεγουν την κυρία Κωσταντοπουλου, όσον αφορά τις επιλογές της στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός της.
Διαρρηγνυουν δε τα ιμάτιά τους πως κάτι ανάλογο δε συνέβη ποτέ στο Σύριζα.
Ας φρεσκαρουμε λοιπόν τη μνήμη κάποιων, γιατί δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από την επιλεκτική μνήμη, την επιλεκτική δικαιοσύνη, την επιλεκτική ισότητα.
Τον Ιανουάριο του 2015 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του Σύριζα στη Α Θεσσαλονίκης και κατάφερα να εκλεγω στην 6η θέση με 15000 σχεδόν σταυρούς.
Το Σεπτέμβριο του 2015 και ενώ είχαν ήδη αποχωρήσει οι άλλες δύο εκλεγμένες κυρίες , ήμουν η μόνη εκλεγμένη βουλευτής που παρέμεινα.
Ο κύριος Τσιπρας, διαπρυσιος κήρυκας της ισότητας των δύο φύλων θεώρησε σκόπιμο να με εξοβελισει από την 6η θέση που με κατέταξαν οι Πολίτες, στην 7η μη εκλογιμη θέση.
ΉΤΑΝ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΆΞΗ.
Στην Α Θεσσαλονίκης ΔΙΌΡΙΣΕ ΔΎΟ βουλευτές, οι οποίοι δε συμμετείχαν καν στην εκλογική αναμέτρηση του Ιανουαρίου 2015.
Τους χάρισε τετραετή ΘΗΤΕΊΑ (αβροχοις ποσι)
Ήταν νόμιμο, αλλά ταυτόχρονα ήταν Ανήθικο και Αντιδημοκρατικο.
Γιατί οι βουλευτές δεν διορίζονται, αλλά εκλέγονται από το λαό.
Από το συμβάν αυτό πέρασαν σχεδόν 8 χρόνια και για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν κατήγγειλα την αντιδημοκρατικη αυτή συμπεριφορά, αποχωρώντας ταυτόχρονα από το συνδυασμό του Σύριζα.
Βλέπετε η αξιοπρέπεια είναι κακός σύμβουλος.
Γιατί αυτό που σε βοηθά να ζήσεις, βοηθά τους άλλους να σε πεθάνουν
Σήμερα αποστασιοποιημενη από το γεγονός, νιώθω πως εσφαλα που δεν το κατήγγειλα , γιατί κάποιοι αποθρασυνονται τόσο που "πιστεύουν" ότι ο Σύριζα είναι ένα κόμμα αγγελικά πλασμένο... Εθελοτυφλια...
"Επειδή κάποιοι δεν ανέβηκαν στο Έβερεστ, ισχυρίζονται πως το Έβερεστ δεν υπάρχει."
ΉΤΑΝ ΆΔΙΚΟ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ


1 σχόλιο

  1. Κοπελια,μην μπερδευεις τις βουρτες με τα μουσμουλα.Μηπως εσυ δεν πηρες απο σποντα τη θεση τοτε στο ΠΑΣΟΚ;Πες μας και γιατι την κοπανισες,και τα ξαναλεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση