GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΑΧ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! ΔΙΩΞΗ για κακουργήματα στον «τυχαίο επιβάτη» (και κ. «Τέλος» στο βίντεο της ντροπής) για τα Τέμπη...

Από καθησυχαστικός και βέβαιος για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών κατά την επανεκκίνηση των τρένων στις 3 Απριλίου, διωκόμενος...

Από καθησυχαστικός και βέβαιος για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών κατά την επανεκκίνηση των τρένων στις 3 Απριλίου, διωκόμενος σήμερα 3 Ιουνίου για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Ο λόγος για τον Ζαχαρία Στουρνάρα, διευθυντή συντήρησης του ΟΣΕ.

Ο κ. Στουρνάρας είναι ο άνθρωπος που ζητούσε επιτακτικά, στις 20 Μαρτίου, να μπει «τέλος» στις δηλώσεις του σταθμάρχη Λάρισας on air, μετά από σχετικό αίτημα του τότε υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, καθώς διέψευδε πανηγυρικά την ύπαρξη τηλεδιοίκησης στη Λάρισα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρέθηκε ως κοινός επιβάτης στα πρώτα δρομολόγια κατά την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων, δηλώνοντας σίγουρος και ασφαλής, παραλείποντας να δώσει την ιδιότητά του στις τηλεοπτικές κάμερες. «Βεβαίως - βεβαίως, πολύ ασφάλεια παιδιά, το παίρνω (σ.σ. το τρένο) άνετα» δήλωσε πριν δύο μήνες.

Σήμερα, βρίσκεται αντιμέτωπος με κακουργηματικές διώξεις αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για:
δια παραλείψεως κατ' εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας της συγκοινωνίας,
δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή,
δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή,
δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

1 σχόλιο

  1. Τελικα,σεβασμος στον Τσοχατζοπουλο.Μποεμ κλεφτης,κυριλατος,αριστοκρατης.Κατι σαν τον ληστη με τις γλαδιολες[τη σκονη μου αμουστακα]Πού πας,καημενο μομματοσκυλο με το ιδιο λεσι παλτο;Απο μακρια σε πηραν χαμπαρι και οι τυφλοι.Τοση μιζερια;Σαν κατι κακομοιριασμενους βουλευτακους,σπιτουδια,αποθηκουλες,υπογεια,χωραφακια.Δωστα ρε Δημητρη ολα και παρε μια μεζονετα στο Πανοραμα,το 2ο μου μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση