GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΕΜΑΤΕΣ οι παραλίες της Αττικής...

Όσοι δεν βρέθηκαν σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά επέλεξαν τις πλαζ της Αττικής. Βρισκόμαστε στο  πρώτο τριήμερο  του καλοκαιριού και φυσικά...


Όσοι δεν βρέθηκαν σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά επέλεξαν τις πλαζ της Αττικής.

Βρισκόμαστε στο  πρώτο τριήμερο  του καλοκαιριού και φυσικά δεν θα γινόταν να μην βουλιάξουν οι παραλίες της χώρας.

Η έξοδος των εκδρομέων του Αγίου Πνεύματος ξεκίνησε δυναμικά από την Παρασκευή (2/6) με την πληρότητα στα καταλύματα της πλειονότητας των νησιών να φτάνει το 100%.

Την τιμητική τους, ωστόσο, έχουν και οι παραλίες της Αττικής καθώς όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να εγκαταλείψουν την αθηναϊκή πρωτεύουσα κατέφυγαν σε αυτές για λίγες ώρες δροσιάς και χαλάρωσης.

Χαρακτηριστική της μαζικής εξόρμησης η κίνηση στην λεωφόρο Ποσειδώνος και φυσικά οι εικόνες από τις πλαζ της Αττικής.
 

Παραλία Αλίμου

Παραλία Εδέμ

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός
Σύμμαχος στις εξορμήσεις των εκδρομέων και ο καλοκαιρινός καιρός, ο πιο ζεστός μάλιστα έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα βροχών και καταιγίδων σε ολόκληρη τη χώρα. Πάντως την  Δευτέρα (5/6) θα εκδηλωθούν συννεφιές στα δυτικά, κεντρικά και στα νότια, χωρίς όμως να εκδηλωθούν φαινόμενα.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς και στα νησιά τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση