GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννα Υψηλάντη: Το χρονικό ενός "αδύναμου ηγέτη"... σύμφωνα με τους "ειδικούς"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη "Αδύναμος ηγέτης ο Πούτιν", σύμφωνα με τους "ειδικούς", επειδή δεν σκότωσε τον Πριγκόζιν ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Αδύναμος ηγέτης ο Πούτιν", σύμφωνα με τους "ειδικούς", επειδή δεν σκότωσε τον Πριγκόζιν...

Κατά τ΄ άλλα τους πάει καροτσάκι στην Ουκρανία, τους έχει γδύσει, οικονομικά, επιστρέφοντας τους τις κυρώσεις και έχει ξεφτιλίσει τον πολεμικό τους εξοπλισμό.
Θέλουμε και μεις έναν τέτοιο "αδύναμο" πρωθυπουργό!
 
Η διαδρομή...
Αμνηστία σε όσους μαχητές αποχωρήσουν από τον Βάγκνερ και παραδοθούν στις αρχές, δίνει ο Πούτιν, συνυπολογίζοντας την προηγούμενη συμμετοχή τους στην Ειδική Επιχείρηση, στην Ουκρανία.
Δεν θέλει να χυθεί αίμα Ρώσου!
 

Ακριβώς δίπλα, από το υπό κατάληψη κτίριο της Νότιας Αμυντικής Περιοχής, στο Ροστόφ, βρίσκεται το τσίρκο της πόλης!

Ο Καντίροφ πηγαίνει στο Ροστόφ...

Πριγκόζιν!: "Εχει έρθει η στιγμή, που μπορεί να χυθεί αίμα. Κατανοώντας όλη την ευθύνη, για το γεγονός ότι ρωσικό αίμα μπορεί να χυθεί σε μία από τις πλευρές, αναστρέφουμε τα κομβόι μας και φεύγουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση, στο στρατόπεδο πεδίου, σύμφωνα με το σχέδιο."
Μετά από διαμεσολάβηση του Προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο με τον Πριγκόζιν, που διήρκεσαν όλη την ημέρα επήλθε εκτόνωση της κατάστασης.

Πάλι βγήκαν οι "ειδικοί" να μας ενημερώσουν, πάνω στο μοτίβο των ευσεβών πόθων της... Δύσης.
"Καταρρέει ο Πούτιν", "χάνει τον πόλεμο ο Πούτιν", "δυσαρεστημένος ο λαός της Ρωσίας, από τον πόλεμο", "λάθη στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ρώσων" και άλλα φαιδρά!
Σήμερα η Δύση πανηγυρίζει με τις εσωτερικές εξελίξεις στην Ρωσία, θεωρώντας ότι ήρθε η ώρα διάλυσης της Ομοσπονδίας και όπου νάναι καταφθάνει το φαγοπότι των ξένων και εγχώριων ελίτ.

Θέλουμε και μεις έναν τέτοιο "αδύναμο" πρωθυπουργό!

Κείμενα της Ιωάννας Υψηλάντη: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση