GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! Τι ισχύει για καταστήματα και σούπερ μάρκετ...

Kανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στην Αττική και στις περισσότερες περιοχ...


Kανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα, Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ στην Αττική και στις περισσότερες περιοχές της χώρας, καθώς η αργία του Αγίου Πνεύματος δεν είναι επίσημη.

Στην Θεσσαλονίκη πάντως, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, θα παραμείνουν κλειστά τα μαγαζιά.

Ωστόσο, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο νομό Θεσσαλονίκης, εντός και εκτός του Πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Άγγελος Δερετζής, κανονικά θα στήσουν τους πάγκους τους οι παραγωγοί στις περιοχές Άνω και Κάτω Τούμπα, Αλλατίνη, Καραϊσκάκη, Γιάννη Αγγέλου, Άνω Ηλιούπολη, Μενεμένη και Νεάπολη και εκτός Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης σε Περαία, Ασπροβάλτα, Ωραιόκαστρο και Σίνδο.

Σημειώνεται ότι οι τράπεζες και οι υπηρεσίες του δημοσίου δεν θα λειτουργήσουν, ενώ οι ιδιωτικές επιχειρήσεις αργούν στην περίπτωση που η ημέρα έχει χαρακτηριστεί αργία από διάταξη Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ), από τον κανονισμό εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Διευκρινίσεις σχετικά με την αμοιβή των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023 (Αγίου Πνεύματος), παρέχει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), www.kepea.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση