GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θάχαμε πάρει 5 τέτοια...

Στυλιανίδης: €1,7 δισ. για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας στη χώρα «Aληθινή ευκαιρία της Ελλάδας να αναβαθμίσει την πολιτική π...

Στυλιανίδης: €1,7 δισ. για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας στη χώρα
«Aληθινή ευκαιρία της Ελλάδας να αναβαθμίσει την πολιτική προστασία της» τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης για το πρόγραμμα «Αιγίς» (16/3/2022)
Μέσω Ioannis Soubleros

2 σχόλια

  1. Θα είχαμε πάρει 5 τέτοια ... αλλά είμαστε στο ΝΑΤΟ που δεν μας επιτρέπει(μας απαγορεύει) να πάρουμε οτιδήποτε από Ρωσία και Κίνα.
    Θα γίνουμε Ντουμπάϊ (από τις φωτιές και την ξηρασία)
    και Κυριάκος Μητσοτάκης θα χαμογελάει (γιατί θα έχουμε πολλές ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά με την ανάλογη μίζα σε υπουργούς και σε πρόσωπα σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιντε και ειμαστε στο ΝΑΤΟ,αντε και δεν πρεπει ουτε για νοικιασμα[τον Ιουλη του '21 ομως ειχε ελθει].Εχουμε κατι CL-215 CL-415που αρκετα ειναι της κακιας ωρας και δεν πετανε ουτε με ανω των 38 β.Κελσιου,ουτε το βραδυ.Ηταν να παρουμε τα CL-515,που κανουν πολυ καλα τη δουλεια και το βραδυ.[κοστζουν περ.25 μυρια αντι των 5 του 415]Καναδικα ειναι,αρα επιτρεπεται.Και παμε στα air tractors τα αμερικανικα.Παιρνουν τρεις τονους νερο,εχουν αυτονομια,ιδανικα για περιπολια και αμεση κατασβεση εν τη γεννεση της.[μονο γιαυτη τη δουλεια επειδη ειναι αργο και παιρνει λιγο]Ηδη εχουμε 15.Το ερωτημα ειναι:Θελουμε να σβυνουν οι φωτιες;Επειδη επιχειρισιακα αποδεικνυεται οτι ουτε ενας ορκισμενος πανηλιθιος μπορει να κανει τοσο απαραδεκτες και ακαταλληλες κινησεις και επειδη τοσο τελειος μαλακας δεν υπαρχει,μαλλον ΔΕΝ μας ενδιαφερει να σβυνουν οι φωτιες.Αρκει να μην εχουμε ξανα νεκρους,μιας και το Ματι το χρεωσαμε στον Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση