GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρύβουν την ολοκληρωτική νίκη για την τουρκική διπλωματία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Θεαματικές κινήσεις Ερντογάν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Θεαματικές κινήσεις Ερντογάν...

Τώρα θα δούμε πόσο θα πληρώσουν οι Βρυξέλλες, αντιμέτωπες με τις υποκρισίες τους
και με τι περιτύλιγμα θα εμφανίσουν την υποταγή της Πατρίδας μας στις νέες "Πρέσπες"!

«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο!»
Αραβικό γνωμικό
29 Ιούνη 2022 Στη Συρία οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών είναι όμορφοι και δημοκρατικοί, στην Τουρκία είναι τρομοκράτες;

«Η επιστροφή στο Κίεβο των διοικητών του Αζόφ που βρίσκονταν στο τουρκικό έδαφος,
κατά παράβαση των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί,
καθώς και δηλώσεις για την ταχεία ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ,
δείχνουν ότι η Τουρκία μετατρέπεται από ουδέτερη χώρα σε εχθρική χώρα
»
Βίκτορ Μποντάρεφ
, Μέλος της Ρωσικής Κυβερνητικής Γερουσίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Δεν αποτελεί είδηση, είναι διαπίστωση: το ΝΑΤΟ είναι εγκληματική οργάνωση!

Σήμερα η συνάντηση του τροπαιοφόρου Ερντογάν με τον Μητσοτάκη...
Λένε: «Παράθυρο ευκαιρίας για επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων...»
Η επίσημη υποταγή! Οι "Πρέσπες" του Αιγαίου, της Κύπρου, της Θράκης, η απαίτηση ν' αγοραστούν οι άχρηστοι τενεκέδες (F35) και πάει λέγοντας...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση με επίσημο νέο ηγέτη κι ο Ερντογάν τα πήρε όλα!

«Το ΝΑΤΟ υποστηρίζει την προσπάθεια της Τουρκίας να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε χθες ως ηγέτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο αριστερός επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Χθες στο Βίλνιους, ο Μπάιντεν ευχαρίστησε τον Ερντογάν, για τη διπλωματική επίλυση της διαδικασίας ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, στη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ. «Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με τον Πρόεδρο Ερντογάν και την Τουρκία για την ενίσχυση της άμυνας και της αποτροπής στον ευρωατλαντικό χώρο», δήλωσε ο Μπάιντεν.

«Η Τουρκία ξεκινά μια νέα διαδικασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού τα πήρε όλα.

Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες και το εγχώριο σάπιο πολιτικό σύστημα, μπροστά στην ολοκληρωτική νίκη του Ερντογάν,  θα θελήσουν να εμφανίσουν την δήθεν "ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ" -ανύπαρκτος στόχος της Τουρκίας, αφού στοχεύει και ήδη πήρε ότι απαίτησε διαφορετικά ζητήματα-, ως όπλο του Ελλαδιστάν για το σημερινό «Παράθυρο ευκαιρίας για επανεκκίνηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων...», δηλαδή την παράδοση μας σε όλα τα λεγόμενα πάλαι ποτέ "εθνικά θέματα": Αιγαίο, Κύπρος, Θράκη, ΑΟΖ και πάει λέγοντας...
Το ίδιο αφήγημα είχαμε με την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ, αφού έτσι η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" θα απελευθέρωνε τα "ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ κατεχόμενα εδάφη" της Κύπρου μας.
Ας δούμε τι πρόσφεραν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, για να σταθεί απέναντι στην ιμπεριαλιστική Ρωσία κι ας αναλογιστούμε τι έλεγαν και τι θα πουν οι πολιτικές και δημοσιογραφικές τσούλες για την παράδοση της πατρίδας μας.
Σταχυολογώντας κι ενδεικτικά:
* Με την Τουρκία εντός του χώρου "Σένγκεν" -χωρίς καν ένταξη στην ΕΕ-, αυτό σημαίνει ότι 3,7 εκατομμύρια Σύροι "μετανάστες-πρόσφυγες", αλλά και χιλιάδες μετανάστες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, πολλές άλλες χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ασίας κι Αφρικής (ήδη μεταβαίνουν χωρίς βίζα στην Τουρκία από πολλά χρόνια), θα μπορούσαν να μετακινηθούν ελεύθερα στις χώρες της Ε.Ε. μέσω Τουρκίας.
Είναι ενδιαφέρον ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει επισήμως «μόνον» 1 εκατομμύριο μετανάστες από τη Συρία (η Τουρκία έχει 3,7 "μετανάστες" από την Ε.Ε.).
* Η διείσδυση και οι επιχειρήσεις της MIT (Μυστική Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών) και συνδεδεμένων υπαλληλικά οργανώσεων της, όπως οι Γκρίζοι Λύκοι, θα μπορούν να "επιβλέπουν, καθοδηγούν, υποκινούν" όλες τις κοινότητες-στόχους της τουρκικής κυβέρνησης (εθνικές τουρκικές κεμαλικές ομάδες, κουρδική διασπορά, ομάδες Γκιουλενιστών κ.λπ.). Όλα θα γίνουν απίστευτα ευκολότερα απ΄' ότι συμβαίνει σήμερα.
* Η ένταξη της Τουρκίας στο πανευρωπαϊκό σύστημα logistics (τις λειτουργίες εκείνες των επιχειρήσεων να διαθέτουν σε κατάλληλο χρόνο και ποσότητες εμπορικά αγαθά και ν' αναπτύσσουν τους παραγωγικούς τους τομείς), σημαίνει ότι: η τουρκική οικονομική κατάσταση και παραγωγή, όχι μόνον θα σταθεροποιηθεί, αλλά θα προσλάβει χαρακτήρα οικονομικής εκτίναξης.
Ουσιαστικά, ο Ερντογάν οικοδομεί σταθερά το νεο-οθωμανικό του σχέδιο, αλλά εδραιώνει τον έλεγχο στους τουρκικούς πολιτικούς και κοινωνικούς θεσμούς.
Μόνον όσοι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν θέλουν να δουν μια ολοκληρωτική νίκη για την τουρκική διπλωματία.

Στην Ουκρανία ξεκίνησε με ευρωαμερικανική χρηματοδότηση (και Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών), η κατασκευή Τουρκικού εργοστασίου παραγωγής τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών μάχης μεσαίου ύψους & μεγάλης αντοχής. Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κοκαϊνομανή μικρού Ράιχ στην Άγκυρα, υπογράφηκαν πολλές διμερείς συμφωνίες (ουσιαστική χρηματοδότηση της Τουρκικής οικονομίας) και αυτή στον τομέα της ανάπτυξης μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

Γονυπετείς... στην "ποδιά του σφάζονται παλικάρια..."! Θυσία και η αποικία Ελλάδα...

Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται

Στην μπανανία το κοινό "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό; 

...για περισσότερη Ευρώπη Ο κεραυνοβόλος έρωτας για την "Ημέρα της Ευρώπης"... από πού πηγάζει;

..."πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, αντιμετώπιση του "κινδύνου κλιματικής αλλαγής", "Ανθρώπινα Δικαιώματα" για τον Τρανσεξουαλισμό Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή! 

...και φυσικά πολλές δόσεις, περισσότερους πειραματικούς ορούς Big Pharma, που βάπτισαν ЄμVόλια Αγόρασαν μια "πανδημία" κι έναν "πόλεμο"!

Σήμερα, μπροστά στο εγχώριο ατσάλινο "εθνικό" Μέτωπο εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, την πλήρη υποταγή του όλου πολιτικού συστήματος της αποικίας 28 Οκτώβρη 2018, Αμείλικτο το ερώτημα: "Πατρίδα ή Χώρα";

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση