GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δίκαιη εκδίκηση"! Αυτοί είναι οι νεκροί της σημερινής επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας...

Θανάσης Αυγερινός Αυτοί είναι οι νεκροί της σημερινής επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας. Ευτυχώς το...

Θανάσης Αυγερινός
Αυτοί είναι οι νεκροί της σημερινής επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας. Ευτυχώς το... κοριτσάκι είναι αρκετά καλά, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Κι αυτή είναι η κλασική ακραία εθνικιστική-νεοναζιστική αντίδραση σε ουκρανόφωνα κοινωνικά δίκτυα μετά από κάποιο "επίτευγμα" των υπηρεσιών του Κίεβου. "Βρωμορώσοι", "δολοφόνοι" κ.ο.κ., "πληρώσατε το πρόστιμο για παράνομη διέλευση των κρατικών συνόρων της Ουκρανίας".

Κάπως έτσι ονομάζουν τους Ρώσους και το ρωσόφωνο πληθυσμό τους στην Ουκρανία πολλές δεκαετίες, αν όχι αιώνες οι πιο ακραίοι εθνικιστές, που ήταν ηττημένη μειοψηφία μετά τον Β' Παγκόσμιο, αλλά άρχισαν να παίρνουν πάνω τους μετά την αμνήστευσή τους από τον Χρουστσόφ τη δεκαετία του 1950, αλλά ειδικά μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, με την επιστροφή συγγενών συνεργατών των Ναζί και ομοϊδεατών από το εξωτερικό και προπαντός με τη χρηματοδότηση δεκαετιών από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες...


Αυτή είναι η εικόνα της γέφυρας της Κριμαίας μετά τη νυχτερινή επίθεση με πλωτά μη επανδρωμένα γύρω στις 03:05. Σκοτώθηκαν οι γονείς μιας μικρής κοπέλας, που νοσηλεύεται. Η κυκλοφορία στο οδικό τμήμα έχει διακοπεί, στο σιδηροδρομικό επαναλειτουργεί από το πρωί μετά από πολύωρη διακοπή. Η Μόσχα λέει ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις του Κιέβου πραγματοποιούνται σε συνεργασία με βρετανικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και φυσικά όλοι οι αξιωματούχοι μιλούν για "δίκαιη εκδίκηση" που θα ακολουθήσει.

Το κανάλι του Θανάση Αυγερινού στο "Telegram": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση