GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! «ΑΝΤΙ να φιλά κατουρημένες ποδιές, ας έφερνε τα Beriev 200...»

Juliette Georgiades   Όπως γράφει ο M.M Για άλλη μια φορά.. Κινδυνεύει η Πάρνηθα... Από την φωτιά που ξέσπασε στην Φυλή..Και πόσο χρήσιμα θα...

Juliette Georgiades 
Όπως γράφει ο M.M
Για άλλη μια φορά..
Κινδυνεύει η Πάρνηθα... Από την φωτιά που ξέσπασε στην Φυλή..Και πόσο χρήσιμα θα ήταν τα Ρώσικα Berriev 200 που στη περίπτωση αυτή το έδαφος ευννοεί στον μέγιστο βαθμό την χρήση τους..
Χώρια την τεράστια ποσότητα νερού ή πυροσβεστικού αφρού που μεταφέρουν, μπορεί εύκολα να ανεφοδιαστεί από την θάλασσα ή τα κοντινά αεροδρόμια.
Αλλά ο Κούλης φιλώντας τις κατουρημένες ποδιές της Φον ντε Λάιντεν και Μπάιντεν προτίμησε την κολεγιά με τον καμμένο κοκόκια Ζελένσκι και όχι την αρκετά έμπειρη υπηρεσία έκτακτων αναγκών Ρωσίας..."

1 σχόλιο

  1. Εκτος των Berief των12 τονων,ξεχνατε τα θηριωδη Mi-26 των 17 τονων.Αυτο για την σωστη πλευρα της μαλακιας.Παμε τωρα ΣΤΗΝ μαλακια:Ιαπωνικο SHIN MAYWA των 15τ.,με υπερβολικες δυνατοτητες που ακυρωσε ο Μητσοτακης,ενω ειχε συμφωνηθει το '18να αγοραστουν απο την ΕΕ.Ετσι για να ξερετε οτι,οταν λεμε "τί ψηφισατε ρε μαλακες" ειναι φιλοφρονηση για καποιον που αυτοχειριαζεται με απολυτη ευτελεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση