GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Χ. Θεοχάρης ζητά "δικαστική παρέμβαση" για τον Μπέο...

Harry Theoharis Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου ήταν απαράδεκτες. Ως πολίτης και πολιτικός εκφράζω τον αποτροπιασμό μου. Καμία ανοχή στην χυδα...


Harry Theoharis
Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου ήταν απαράδεκτες. Ως πολίτης και πολιτικός εκφράζω τον αποτροπιασμό μου. Καμία ανοχή στην χυδαιότητα, που προσπαθεί να μεταμφιεστεί σε πολιτική άποψη. Η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει.

3 σχόλια

  1. Παιζω αντερ οτι η εισαγγελια του Βολου δεν θα βρει τιποτα μεμπτο.Αλλωστε οι "ντουλαπες"του Μπεου ευκολα το αποδεικνυουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε αφού οι δηλώσεις Μπέου είναι απαράδεκτες ενώ οι δηλώσεις Κασσελάκη είναι αποδεκτές, φαίνεται ότι ζούμε σε μια άλλη χώρα από αυτή που μεγαλώσαμε. Η οποία έχει που έχει υπογεννητικότητα, με τις "μοντέρνες" αντιλήψεις θα φτάσει στην εξαφάνιση. Πλήρης σύγχυση κύριε Θεοχάρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπροστάρης στο φετινό Athens Pride ήταν ο φιλότουρκος Αμερικανος πρέσβης κ. Τσούνης. Ο Μπέος έθιξε εν αγνοία του τα "ιερά και όσια" της πρεσβείας.
    Η τοποθέτηση νεοφιλελέδων όπως ο Θεοχάρης είναι η αναμενόμενη. Η ευθυγράμμιση δήθεν αριστερών με τον κάθε Θεοχάρη πάλι είναι αποκαλυπτική.
    Βεβαίως, η τάυτιση απόψεων μεταξύ νεοφιλελέδων και "προοδευτικών" αποτελεί μία πρώτης τάξεως εξήγηση για το πως κατάφερε ο Μπέος να εκλεγεί δήμαρχος τρεις φορές.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση