GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ οι δράστες!" ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον Όλιβερ...

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δολοφονική κακοποίηση του Όλιβερ, του άτυχου χάσκι από την Αράχωβα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της...


Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δολοφονική κακοποίηση του Όλιβερ, του άτυχου χάσκι από την Αράχωβα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής (10/12), στην πλατεία Συντάγματος.

Εκτοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην «καρδιά» της Αθήνας και ζητούσαν να αποδοθεί δικαιοσύνη μετά την υπόθεση της άγριας κακοποίησης του άτυχου σκύλου στην Αράχωβα. Κρατώντας πλακάτ με φωτογραφίες του Όλιβερ, διαμαρτυρήθηκαν για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων. Σημειώνεται πως οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη, καθώς ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί και εντοπιστεί ο δράστης.



Σύνταγμα

1 σχόλιο

  1. Άκουσα, ότι η τελευταία ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για θάνατο από επίθεση αγέλης αδέσποτων σκύλων. Για το περιστατικό στην Αράχωβα πάντα.
    Κάπου στην επαρχία, τρεις σκύλοι επιτέθηκαν με ιδιαίτερη αγριότητα σε 50χρονη, που κατέληξε λόγω των τραυμάτων της. Ο ιδιοκτήτη τους έχει συλληφθεί.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση