GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κόλαση της Γάζας τελείωσε η ηγεσία της περί πολλού "Ταξιαρχίας Γκολάνι"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Από την πανηγυρική ανακοίνωση της περί πολλού "Μοσάντ"... Όταν, στις 13 Νοέμβρη, η περί πολλού "...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Από την πανηγυρική ανακοίνωση της περί πολλού "Μοσάντ"...
Όταν, στις 13 Νοέμβρη, η περί πολλού "Ταξιαρχία Γκολάνι", εισήλθε στο άδειο...

κοινοβούλιο της Γάζας
κι όχι "βουλή της Χαμάς" που το παρουσίασαν, φωτογραφήθηκαν,
πόζαραν, μίλησαν για νίκη και κατόπιν ανατίναξαν το άδειο μέγαρο της Βουλής...

Η "ανίκητη" Ταξιαρχία Γκολάνι (εβραϊκά: חטיבת גולני), γνωστή και ως η 1η Ταξιαρχία Πεζικού, είναι η Ταξιαρχία των Ταξιαρχιών των στρατιωτικών Δυνάμεων του Ισραήλ. Το σύμβολό της είναι ένα πράσινο δέντρο σε φόντο ώχρα κι οι κομάντος που υπηρετούν εκεί φορούν έναν καφέ μπερέ. Είναι, έτσι λένε οι παραμυθάδες του πιο δειλού στρατού του πλανήτη, "Ειδικές Δυνάμεις", η καλύτερη μονάδα πεζικού των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων κι αποτελείται από 5 τάγματα, εκ των οποίων δύο υπάρχουν από την ίδρυσή της (28 Φλεβάρη 1948).
Αυτή η "Ταξιαρχία Επίλεκτων" κατατρόπωσε τους τρομοκράτες της Παλαιστινιακής Αντίστασης και έργο της ήταν η ανατίναξη της Παλαιστινιακής Βουλής.

Στο βίντεο, ο "ατρόμητος" Διοικητής της Ταξιαρχίας Επίλεκτων του ισραηλινού στρατού, ο Tomer Grinberg, μαζί με την τρομοκρατική του ομάδα του, μέσα σε ένα Σχολείο που κατέλαβαν οι σιωναζί, στη συνοικία Αλ Σεγαε'ι'α της Γάζας αναλύει, για τις ανάγκες της Μοσάντ και τόνωση της κοινής γνώμης στο εσωτερικό του Ισραήλ, πως κατατροπώνουν την Χαμάς!
Λίγες στιγμές, όχι ώρες, πέφτουν σε ενέδρα της Παλαιστινιακής Αντίστασης και τώρα κοιτάζουν τα ραδίκια ανάποδα... κι εισήλθαν στην κόλαση!
Θα τους θυμόμαστε για τις σφαγές βρεφών, παιδιών, γυναικών, γερόντων, αμάχων και τις αναμνηστικές φωτογραφίες στην Παλαιστινιακή Βουλή της Γάζας!

Επίλεκτες μονάδες, ανίκητες μυστικές υπηρεσίες και κολοκυθάκια χωρίς ρίγανη Οι λίστες των πρακτόρων "Μοσάντ" & "Σιν Μπετ" σ' όλο τον κόσμο!

* Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου, τον Τάσο Κουράκη και τους πολιτοφύλακες της Χαμάς στη Γάζα... "Είμαστε στο πλευρό και της Χαμάς!"

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση