GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε ίχνος τσίπας δεν έχει απομείνει στα κανάλια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ούτε ίχνος τσίπας δεν έχει απομείνει στα κανάλια, που...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Ούτε ίχνος τσίπας δεν έχει απομείνει στα κανάλια, που...

έστειλαν απεσταλμένους, για να παπαγαλίζουν τις ανακοινώσεις του εγκληματία πολέμου Ισραήλ, φορώντας, μάλιστα και κράνη🤣🤣🤣🤣, για να παραστήσουν τους βομβαρδισμένους, από την Χαμάς. Την στιγμή, που το Ισραήλ έχει στείλει στον άλλον κόσμο δεκάδες δημοσιογράφους, απεσταλμένους του ΟΗΕ και ανθρωπιστικών οργανώσεων, μέχρι σήμερα.
Ο κλόουν των ΗΠΑ, Μητσοτάκης, ενώ ήταν λαλίστατος "ανθρωπιστής", υποστηρικτής και συμπαραστάτης με όπλα και χρήμα του ναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας, τώρα δεν αναφέρει κουβέντα, για την γενοκτονία και την παιδοκτονία, στην Γάζα. Δίνει μόνο φιλο-ισραηλινή "γραμμή" στα ΜΜΕ, για να μην τον κάνουν ντα ντα οι ΗΠΑ και οι ισραηλινές επιχειρήσεις, που λειτουργούν στην χώρα μας.
Γιατί Κούλη μου δεν έχεις φέρει, μέχρι τώρα, στην Βουλή, εκπρόσωπο των Παλαιστινίων, για να μιλήσει για τα εγκλήματα του Ισραήλ;;
Γιατί δεν στέλνεις ανθρωπιστική βοήθεια, όπλα και χρήμα, στην Γάζα;;
Γιατί συνομιλείς ΑΚΟΜΑ με τους ναζιστικούς βρυκόλακες  του Ισραήλ;
Γιατί ΑΚΟΜΑ, δεν έχεις ανακαλέσει τον πρέσβη μας, από το παράνομο "κράτος" των εισβολέων;
΄Η μήπως είναι "άλλα αυτά";;;
Η οργή μας έχει πιάσει ταβάνι, όσο εσύ και τα άλλα "αριστερά" κόμματα παριστάνετε τις πάπιες και εθίζετε την Ελλάδα σε αθώο αίμα και ναζιστικές πρακτικές.
Σύντομα θα μας επισκεφθούν και εδώ αυτές οι Ισραηλινές πρακτικές, όπως έκαναν στην Ουκρανία με τον Εβραίο Ζελένσκι, όπως κάνουν τώρα στην Αργεντινή, όπως κάνουν στις ΗΠΑ, όπως κάνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ενημερωτικές πλατφόρμες, όπως κάνουν και στις θρησκείες των λαών. Παντού όπου έχουν την εξουσία, καταστρέφουν χώρες, πολίτες και οικονομίες.
Εντελώς αντικειμενικά!

1 σχόλιο

  1. Αυτές οι πρακτικές δεν "θα" μας επισκεφθούν. Εφαρμόζονται από τον Μάιο του 2010 και μετά. Απλώς, στην δική μας περίπτωση δεν είναι τόσο εμφανείς και κραυγαλέες.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση