GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ συνδρομητών! "ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ" στο δίκτυο κινητής της Nova...

Προβλήματα στις επικοινωνίες με άλλα δίκτυα παρόχων αντιμετωπίζει το δίκτυο της Nova με πολλούς συνδρομητές σε αρκετές περιοχές της χώρας να...


Προβλήματα στις επικοινωνίες με άλλα δίκτυα παρόχων αντιμετωπίζει το δίκτυο της Nova με πολλούς συνδρομητές σε αρκετές περιοχές της χώρας να μην μπορούν να δεχθούν κλήσεις και να είναι σε απόγνωση!

Τα προβλήματα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα και γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης. Μάλιστα η εταιρεία σε μήνυμά της στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιεί το πρόβλημα και επισημαίνει ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης.

Ολική κατάρρευση έχει υποστεί τo δίκτυο της NOVA σε πολλές περιοχές της Ελλάδας για περισσότερες από δύο ώρες, με τους συνδρομητές να μην μπορούν να κάνουν ή να δεχθούν κλήσεις ή να δεχθούν γραπτά μηνύματα.

Στην ανάρτηση της εταιρείας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ενημερώνουμε τους συνδρομητές κινητής ότι τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση