GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρατείστε, κάθε όνομα, που θα απουσιάσει, σήμερα, από την αίθουσα της Βουλής, ή που θα σηκώσει χεράκι να ψηφίσει αυτό το έκτρωμα!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Οοοοολοι αυτοί που ουρλιάζουν για "δικαιώματα", για "αγάπη", για...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Οοοοολοι αυτοί που ουρλιάζουν για "δικαιώματα", για "αγάπη", για... "κοινωνίες ίσων ευκαιριών", για "Δημοκρατία", είναι οι ίδιοι, που παραβιάζουν τις ίδιες τις διακηρύξεις τους.
Είναι αυτοί, που ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τους εκπροσώπους του λαού στην Βουλή, να αποδεχθούν τις πιο παράλογες, αντικοινωνικές, αντιδημοκρατικές αποφάσεις.
Και να τις ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στην πλειοψηφία, αδιαφορώντας, για τις συνέπειες.
Δείτε πώς ξεφτιλίζεται η Δημοκρατία, μέσα στην Βουλή, που εκπροσωπεί ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, για τα "θέλω" μίας μόνο μερίδας του, που εκπροσωπεί ένα κόμμα.
Η ΝΔ φωνάζει για "αποχή βουλευτών από την ψηφοφορία" του νομοσχεδίου, περί "γάμου" των ομοφυλόφιλων, ώστε να μην καταψηφιστεί. Η γνώμη τους δεν μετράει! Το νομοσχέδιο πρέπει να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, ακόμα και παρά την θέληση τους!
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ακριβώς το ίδιο και απειλεί με "κυρώσεις", όσους βουλευτές του, δεν το ψηφίσουν. Και δικαιολογημένα, αφού έχουν εκλέξει και συμπορεύονται μ΄έναν γκέι, που θέλει να παραγγείλει, σε νοικιασμένη μήτρα,  δύο αγόρια, για να ολοκληρώσει την ύπαρξη του. Πολύ καλά τους κάνει! Ας πρόσεχαν!
Το ΠΑΣΟΚ υποφέρει, από το ίδιο σύνδρομο. Κάποιοι βουλευτές του επιμένουν ότι τα γένη είναι δύο, σε όλες τις ζώσες υπάρξεις, στην Φύση και ότι κανένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Μόνο να αγοράσει!
Ετσι, ανησυχεί μήπως ξεφύγει κανείς, από την άνωθεν εντολή και ξεφτιλιστεί ο αρχηγός του κόμματος, που έχει καταπιεί ολόκληρη την εντολή συγκεκριμένων πολιτικών των αφεντικών του.
Η "Πλεύση Ελευθερίας" πιστή και αυτή, στις Ευρωπαϊκές πεποιθήσεις ότι τα παιδιά δεν έχουν δικαιώματα και οποιοσδήποτε νόμος μπορεί να τα κάνει χρησικτησία του κράτους, προωθεί την "αγάπη" των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, αντί για την αγάπη, στα παιδιά και στην φυσιολογική οικογένεια.
Όλοι αυτοί οι αρχηγίσκοι, που κόπτονται για Δημοκρατίες 100 ταχυτήτων, αγνοούν σαφώς και καθολικά εκτός από την λογική, κυρίως, την φυσική εξέλιξη του ανθρώπου, αλλά και την άποψη της πλειοψηφίας αυτών, που τους ψήφισαν.
Συγκρατείστε, κάθε όνομα, που θα απουσιάσει, σήμερα, από την αίθουσα της Βουλής, ή που θα σηκώσει χεράκι να ψηφίσει αυτό το έκτρωμα!
Και ανταποδώστε στις επόμενες εκλογές, τόσο για την Ευρωβουλή, όσο και τις βουλευτικές εκλογές, που σύντομα έρχονται "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση