GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! «Αμερική, ακόμα κι αν κάψεις τη Σαναά... θα μείνουμε με τη Γάζα»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Οι φονιάδες των λαών...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Οι φονιάδες των λαών...

Ο Εβραίος δημοσιογράφος Μαξ Μπλούμενταλ ορίζει την επέμβαση των... Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα ως «την πιο ηθική στρατιωτική επέμβαση» που θυμάται στη ζωή του...»
Μαξ Μπλούμενταλ: "Ο πιο ηθικός πόλεμος... αυτός των Χούθι"!

Ο Yahya Saree, εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων της Υεμένης, δήλωσε ότι αγγλοαμερικανικά μαχητικά έχουν πραγματοποιήσει 48 αεροπορικές επιδρομές σε διάφορες περιοχές της Υεμένης τις τελευταίες ώρες:
- 13 επιθέσεις στην πρωτεύουσα και στην επαρχία Σαναά
- 9 επιθέσεις στην επαρχία Χοντέιντα
- 11 επιθέσεις στην επαρχία Ταϊζ
- 7 επιθέσεις στην επαρχία Μπάγντα
- 7 Επιθέσεις στην επαρχία Χάτζα
- 1 επίθεση στην επαρχία Σαάντα

Εν μέσω νέων βίαιων δολοφονικών αεροπορικών επιδρομών των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της Υεμένης, με νεκρούς άμαχους πολίτες, παιδιά και γυναίκες... ο Υεμενίτης στην πρωτεύουσα Σαναά επαναλαμβάνει αυτό που έχουν πει όλοι οι ηγέτες του Κινήματος Ανσαρουλάχ, της Αντίστασης της Υεμένης:
Οι Υεμενίτες θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη Γάζα, ό,τι κι αν γίνει!

«Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας»! Τίποτα δεν άλλαξε από το 1945... Η ντροπή να είσαι "Έλληνας"... Φονιάδες των λαών... Κάτω τα βρωμόχερά σας από τον λαό της Υεμένης!

Σχετικό για το ρόλο της αποικίας "Ελλαδιστάν", του πολιτικού υπηρετικού προσωπικού, με δεξιό ή αριστερό προφίλ, χυδαίοι λακέδες των ιμπεριαλιστών 24 Φλεβάρη 2023: "Ελλάδα 2015-2023"... ένοχη εγκλημάτων πολέμου & Γενοκτονίας!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. θΑ ΘΑΘΑ ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ ΘΑ ΘΑ!
    Μπορεί να μην θέλω την Αμερική αλλά οι Μουσουλμάνοι έρχονται πρώτοι στην λίστα με τα είδη που πρέπει να εκλείψουν από τον πλανήτη, λέω είδη διότι άνθρωποι δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση