GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο Ναβάλνι; Καλή ερώτηση...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Είχε προνοήσει η χήρα. Σιγά μην περίμενε να βγει...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Είχε προνοήσει η χήρα. Σιγά μην περίμενε να βγει...

Υπάρχει μια έκφραση, που την υιοθετώ.
"Επειδή είμαι ευγενική, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρω και να βρίζω!"
Και επειδή, πολλοί έφαγαν την Δυτική προπαγάνδα, περί "δολοφονίας του Ναβάλνι, από τον Πούτιν", καθώς ήταν στην ευθύνη της Ρωσίας και εκεί πέθανε, ας ξεκινήσω για να καταλάβουν όλοι, για ποιόν "ήρωα" μιλάμε.
Πέθανε και τέλος!
Γιατί πέθανε; Ήρθε η ώρα του!
Ποιος είναι ο Ναβάλνι; Καλή ερώτηση.
Απάντηση, ΚΑΝΕΙΣ!
Παράσιτο, μούχλα! Ένας αρουραίος των βόθρων και μια τσαντισμένη μαϊμού. Εγκληματίας. Εξτρεμιστής, τρομοκράτης, ρατσιστής και ξένος πράκτορας. Ένα κομμάτι βρωμερής ακαθαρσίας. Γεννήτρια λεκτικής διάρροιας.
Τελείωσε την άχρηστη και ποταπή ζωή του εκεί που έπρεπε να την είχε τελειώσει. Στην φυλακή!
Σταμάτησε η δυσωδία. Ο αέρας έχει γίνει πιο καθαρός.
Αυτό είναι όλο. Ούτε "νόημα" είχε η προδοτική, για τους Ρώσους, πολιτική του στάση, ούτε ο λαός θα υποστεί "συνέπειες", από την έλλειψη του. Εκτός από την έλλειψη βερμπαλισμού.Η ακριβής "συνέπεια" είναι ότι θα τον θάψουν και θα τον ξεχάσουν.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον και μπερδεμένο δεν είναι ο Ναβάλνι, αλλά η προσπάθεια να γίνει μία ψείρα, ένα κάθαρμα, ένας σημαντικός άνθρωπος.
Όσο για την τεθλιμμένη χήρα, που θα "συνεχίσει το έργο του Ναβάλνι", ας αναφέρω τα στοιχεία.
Η Γιούλια Ναβάλνοβα είναι αυτή, που σκότωσε τον "ήρωα" της.
Από το 2022, που επέστρεψε, μετά από δική της προτροπή, απ΄την Δύση ο Ναβάλνι και στην συνέχεια δικάστηκε και φυλακίστηκε, δεν την ξαναείδε, αν και η ίδια δεν είχε υποστεί οποιαδήποτε δίωξη.
Από το 2001, η Γιούλια κυκλοφορούσε στο πλάι του ολιγάρχη Ευγκένιι Τσιτσβάρκιν (φωτό), πρώην ιδιοκτήτη του "Ευρωδικτύου", που το 2008 εγκατέλειψε την Ρωσία και εγκαταστάθηκε στην Βρετανία. Αυτός χρηματοδοτούσε το Ίδρυμα του Ναβάλνι, ξεπλένοντας και τις "δωρεές" της CIA. Πλήρωσε, επίσης και τα νοσοκομειακά έξοδα, όταν μέσα σε Ρωσική πτήση, ο Ναβάλνι έπεσε ξερός απ΄το αλκοόλ και σώθηκε μετά από αναγκαστική προσγείωση και μεταφορά του στο Ρωσικό νοσοκομείο. Στην συνέχεια, παραδόθηκε στην Γερμανία, όπου "διαπίστωσαν" δηλητηρίαση με Νοβιτσόκ, λες και αυτό το δηλητήριο δεν σε αφήνει στον τόπο σε κλάσμα δευτερολέπτου!
Μετά τον Τσιτσβάρκιν η Γιούλια εγκαταστάθηκε, στην Βουλγαρία, όπου γνώρισε τον δημοσιογράφο Χρήστα Γκρούζνιεφ, (2012) κάνοντας μια ξέγνοιαστη και πολυτελή ζωή. Δήλωσε μάλιστα, ότι αυτός ο άνδρας "πήρε την θέση του πατέρα των παιδιών της", αν και ο Ναβάλνι ζούσε ακόμα!
Όταν η στενή συνεργάτης του Ναβάλνι, Αννα Γκοντσάρ, δημοσιοποίησε τις σχέσεις της Γιούλια και τις κατήγγειλε, στους χρηματοδότες, η Γιούλια απάντησε ότι ο άντρας της "γνώριζε, γι΄αυτές".
Όταν συνελήφθη ο Ναβάλνι, η Γερμανική εφημερίδα Μπίλντ πρότεινε την ιδέα ανταλλαγής του με έναν Ρώσο πράκτορα, που συνελήφθη, στην Γερμανία.
Όμως, η κυρία Γιούλια, αντί να χαρεί και να προωθήσει αυτήν την λύση, σκέφτηκε πονηρά, αφού ήταν αυτή, που διαχειριζόταν το "Ταμείο της εξόριστης Ρωσικής Αντιπολίτευσης".
Σκέφτηκε, λοιπόν ότι ήρθε η ώρα της να λάμψει, ως χαλίφης, στην θέση του χαλίφη και ποιος νοιάζεται, για έναν ξοφλημένο κρατούμενο!
Ο θάνατος του ήταν μια πόρτα, που άνοιγε στον ουρανό των φιλοδοξιών της και της ελιτίστικης ζωής, που ποτέ δεν εγκατέλειψε.
Ως μία νέα Ντόρα, ανακοίνωσε ότι "θα συνεχίσει το έργο του συζύγου της". Και αμέσως το χρήμα και το χειροκρότημα της Δυτικής συμμορίας, έπεσε βροχή.
Όσο για τον Ναβάλνι, που όπως είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους ότι υπέφερε, από την στάση της συζύγου του, τι ποιο φυσικό να πάει, από δική της πισώπλατη μαχαιριά;;
Αυτά είναι όλα δημοσιευμένα στον Ρωσικό τύπο και εξακολουθώ να είμαι ευγενική με όσους το αξίζουν!

1 σχόλιο

  1. ΜΗΝ ΕΊΝΑΙ...Η ΧΉΡΑ?
    ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΊΔΙΟΣ...!?
    ΜΕΤΑΜΦΙΈΣΕΙΣ
    ΑΠΌΚΡΙΕΣ...

    ΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση