GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δύο απαντήσεις

"Χρωστάμε" δύο απαντήσεις από χθες. Οι υπάλληλοι του Αλογοσκούφη Η πρώτη για το θέμα Αλογοσκούφη. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου...

"Χρωστάμε" δύο απαντήσεις από χθες.
Οι υπάλληλοι του Αλογοσκούφη
Η πρώτη για το θέμα Αλογοσκούφη. Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, Χαραλαμπίδης, είναι ταυτόχρονα και ο βασικός οικονομικός συντάκτης και αρθρογράφος του "Ελεύθερου Τύπου"!!
Δηλαδή το στέλεχος του Αλογοσκούφη που δίνει τη "γραμμή" και κάνει την επικοινωνιακή προπαγάνδα του υπουργού το πρωί αμοιβόμενος, το απόγευμα ως ...ανεξάρτητος δημοσιογράφος ενημερώνει τους αναγνώστες του. Δεν είναι καταπληκτικό;
Είναι όμως και ενδεικτικό. Ας δώσει το υπουργείο Οικονομικών τη λίστα με τους δημοσιογράφους που είναι οικονομικοί συντάκτες και ταυτόχρονα στελέχη Γραφείων Τύπου οργανισμών εποπτευομένων από το υπουργείο αυτό. Για να δούμε και τι γράφουν στις εφημερίδες τους και τι λένε στα κανάλια και τα ραδιόφωνά τους.
Θα γελάσει κάθε πικραμένος...
Η μήνυση για την Μιλένα
Η δεύτερη απάντηση είναι για τη Μιλένα Αποστολάκη. Η άρση ασυλίας της, ζητήθηκε γιατί έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα που της είχε κάνει ο πρώην συζύγός της Π. Συγγελίδης για το παιδί τους. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι κακώς η Μιλένα δεν επιτρέπει στον πρώην συζυγό της να το βλέπει τακτικά. Ύστερα απ' αυτό, κατατέθηκε μήνυση εναντίον της η οποία για να προχωρήσει έπρεπε να αρθεί η ασυλία της. Κι αυτό ζήτησε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Όμως, η πλειοψηφία της Βουλής είπε όχι.

27 σχόλια

  1. Εσείς προαναγγέλατε ΟΝΟΜΑΤΑ (στον πληθυντικό) δημοσιογρα΄φων που πληρώνει ο Αλογοσκούφης για να "ουρλιάζουν" (sic). Και αντ' αυτών βγάζεται ΕΝΑ, αυτό του Χαραλαμπίδη που έχει απο τη πρώτη στιγμή της θητείας Αλογοσκούφη τη θέση του Διευθυντή Τύπου του Υπουργείου!
    Είστε ΦΑΟΥΛ!

    Πρώτον, ο Χαραλαμπίδηε ΔΕΝ ειναι προϊστάμενος του Οικονομικού στον Ελ. Τύπο. Προϊστάμενος ειναι ο Αναγνώστου.
    Δεύτερον, για την κρίσιμη αυτή θέση στο Υπουργείο ΠΟΥ θα έβρισκε ο Αλογοσκούφης επαγγελματία δημοσιογράφο με Διδακτορικό στα Οικονομικά; Ξέρετε πολλούς να κυκλοφορούν;
    Ο Χαραλαμπίδης ΠΟΤΕ δεν έχει πάρει συνάδελφό του να του ζητήσει να "ουρλιάζει" υποσχόμενος αμοιβές.
    Ή είστε (ως συνήθως) κακά πληροφορημένοι, ή βγάζετε τα απωθημένα σας κι όποιον πάρει ο χάρος! Κρίμα που δεν βγάζετε τις κουκούλες σας για να μπορέσουν να σας φτύσουν όσοι θίγονται απο την λάσπη σας.
    Χοντρομαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... άφωνος ...

    αφού τον απομάδισε οικονομικά και πέτυχε το όνειρο της με τις επιρροές του, τώρα προσπαθεί να τον ισοπεδώσει και ψυχολογικά, χρησιμοποιώντας τον πιο δειλό και ιταμό τρόπο ...

    τι ψυχή κουβαλάει αυτή η γυναίκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το πρώτο σχόλιο. Γράψαμε εμείς ότι είναι προϊστάμενος; ο ΒΑΣΙΚΟΣ, γράψαμε. Δεν ...είναι; Έχετε διαβάσει, τα ενυπόγραφα κείμενα του ΥΠΕΡ του Αλογοσκούφη; Γιατί δεν γράφει από κάτω και την άλλη ιδιότητά του, στο υπουργείο, για να ξέρουν οι αναγνώστες τι διαβάζουν;
    Συμφωνείτε να δοθεί η λίστα στη δημοσιότητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... ΥΓ. Εχετε δίκιο σε ένα σημείο: Αλλος δίνει το χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα μάλιστα!
    "Βασικός" δημοσιογράφος ειναι ο Χαραλαμίδης στον Ελ. Τύπο, αλλά στην εφημερίδα όσοι ειναι στο οικονομικό τμήμα ΕΙΝΑΙ βασικοί συντάκτες. 5-6 αν δεν κάνουμε λάθος. Δηλαδή ο Χαραλαμπίδης τι έπρεπε να γράφει στην εφημερίδα; αθλητικά ή τα κοσμικά (έχοντας διδακτορικό στα οικονομικά); Κι αν γράφει ΥΠΕΡ του Αλογο θα μπορούσε, ακόμα κι αν ήθελε, να γράφει διαφορετικά αφού ειναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ η "γραμμή" της εφημερίδας; Εχετε δεί ΠΟΤΕ σας κείμενα του Χαραλαμπίδη που ειναι κοντά στον ορισμό του "ουρλιαχτού"οπως τα είχατε αποκαλέσει; Χάνετε την αξιοπιστία σας με τέτοιες μαλακίες που γράφετε. Χοντρομαλάκες (δις)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχετε απόλυτο δίκιο στο εξής:Θα μπορούσε να κάνει άλλο ρεπορτάζ. Και πάντως ΟΧΙ υπουργείο Οικονομίας.
    Επαναλαμβάνουμε το ουσιώδες: Συμφωνείτε να δοθεί η λίστα στη δημοσιότητα; Κι αν συμφωνείτε, γιατί ...δεν την δίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρντόν; Τι απαντάτε; Οτι "Θα μπορούσε να κάνει άλλο ρεπορτάζ. Και πάντως ΟΧΙ υπουργείο Οικονομίας." Δηλαδή, για να μη τρελλαθούμε εντελώς, με διδακτορικό στα οικονομικά θα έπρεπε να πείσει την διεύθυνση της εφημρίδας του να τον βάλουν να κάνει ρεπορτάζ π.χ. υγείας ή τουρισμού. Με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε δεν ειναι παράδοξο πώς πάει κατα διαβόλου ο τύπος στη Ελλάδα! ΠΟΙΑ λίστα δημοσιογράφων θα πρέπει ο Αλογο να δώσει στην δημοσιότητα. Αν έχετε ενδείξεις οτι υπάρχει τέτοια λίστα βγήτε επωνύμως και γράψτε. Οταν δεν έχετε κρύβεστε πίσω απο την ανωνυμία ενός blog. Και καλά κάνετε γιατί πίσω απο την ίδια ανωνυμία που δίνετε κι εμένα την ασφάλεια (μαζί με την ευχαρίστηση) να σας αποκαλώ όπως θέλω: απο αδελφούλες μέχρι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλένα, χμμ ωραίο όνομα.
    Άλλη μια πηδιόλα που θέλει να κυβερνήσει το σβέρκο μας. Μετά το σβέρκο εφοπλιστών και επιχειρηματιών.
    Όξω ρε !!! Ασυλία my ass.
    BTW, Μιλένα λέγανε και την πρώτη 'αγάπη' του Βασίλη Λεβέντη !!!

    Το είχε πει στη συνέντευξη που έδωσε σε Λάλα+Ταγματάρχη το 1992 (Κακά Παιδιά, ΣΚΑΙ)

    Που το θυμήθηκα αυτό;

    Ο λαός δεν ξεχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβερή αποκάλυψη. Συγχαρητήρια. Κάτι ακούγεται ότι και ο Ρουσόπουλος τα "παίρνει" από το υπουργείο Τύπου. Για ψάξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...Και η Ζαχαρέα τα "πιάνει" απο τον Κοντομηνά στο Alpha!!!
    Αυτή κι αν ειναι αποκάλυψη!
    Μήπως θάπρεπε ή να χωρίσει τον Ρουσόπουλο ή να πάει κάνει τη μοδίστρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια που είστε τζιμάνια, ποιός ειναι ο πλέον ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος (απο πλευράς συνολικών εσόδων-και ΜΗ δημοσιογραφικών) στον Ελ. Τύπο;
    Για ψάξτε το. Νεοαφιχθείς, μισθός 17.000 ευρω μηνιαίως, συν "αντίδωρο" απο Χριστόδουλο και "μεταλαβιά" απο το Φανάρι.
    Αυτά ειναι λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το σχόλιο σας για τον Χαραλαμπίδη δείχνει ότι εκτός από κακοήθεις είστε και άσχετοι. Ο Χαραλαμπίδης δεν γράφει στον "Ελεύθερο Τύπο" για θέματα του Υπουργείου Οικονομίας αλλά καλύπτει το τραπεζικό ρπορτάζ. Αυτό θα το διαπιστώνατε, αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τον "Ελεύθερο Τύπο". Φαίνεται, όμως, ότι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να εξυπηρετείτε άλλες σκοπιμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απορίας άξιον μετα που διάβασα όλα τα σχόλια: Δεν μποορείτε να ζητήσετε συγνώμη απο τον δημοσιογράφο που σπιλώσατε φέρνοντάς τον για παράδειγμα (ατυχέστατο) και να επικεντρωθείτε στην κατά τα φαινόμενα...ανύπσρκτη λίστα του Αλογοσκούφη;
    Μαθητές του Κακαουνάκη ,πρέπει μα είστε, δεν εξηγείται αλλοιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί "ατυχέστατος"; Τη δουλειά του κάνει, όπως κρίνει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όμως άλλο. Η συμπεριφορά εκμαυλισμού από πλευράς της εξουσίας.
    Αυτό καυτηριάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...ΥΓ Και στον Ελευθερο Τύπο διαβάζουμε -και- τα γλειψιματικά παραπολιτικά του στον Αλογοσκούφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί ασχολιέστε με την "μαρίδα" τον Χαραλαμπίδη ρε παιδιά και δεν "ψάχνετε" τον άλλο, τον Τοκάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Χαραλαμπίδης δεν γράφει παραπολιτικά στον Ελ. Τύπο. Με τις κακίες σας απλώς επιβεβαιώνετε ότι είστε εντελώς άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καυτηριάζετε την συμπεριφορά εκμαυλισμού της εξουσίας με το νσ βάζετε στο απόσπασμα της δημόσιας διαπόμπευσης τον Χαραλαμπίδη; Πριν τον Χαραλαμολιδη και επι Χριστοδουλάκη στο ΥΠΕΘΟ δεν έκανε την ίδια δουλειά ο Στουραϊτης του ΕΞΠΡΕΣ; Καλά σας λένε οτι είστε άσχετοι με το αντικείμενο. Καλά, δεν έχετε ακούσει οτι ο δημοσιογράφος πρέπει να διασταυρώνει πρώτα την είδηση και μετά να την δημοσιοποιεί; Με μέσο γίνατε δημοσιογράφοι; Πάρτε τον Αλογοσκούφη και αλλάξτε του τα φώτα αν έχετε στοιχεία που να τεκμηριώνουν "εκμαυλισμό" αλλά το να παίρνετε ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΪΕΣ έναν επαγγελματία δημοσιογράφο και να τον γαμείτε επειδή εδω δεν είμαστε N.Y.Times αλλά Ελλάδα κι μαύρος πρέπει να έχει δυο-τρείς για να συντηρήσει την οικογένειά του, ακυρώνετε αυτό που επιχειρείτε να κάνετε με την ηλεκτρονική (ανώνυμη) δημοσιογραφία! Ο άνθρωπος ειναι στον Αλογοσκούφη, στην εφημερίδα δεν γράφει παρά μόνο για τις τράπεζες και ΔΕΝ γράφει παραπολιτικά. Που βλέπετε το αμάρτημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δυό τρείς ΔΟΥΛΕΙΕΣ εννοούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το μείζον πρόβλημα είναι ο Χαραλαμπίδης; Οχι ασφαλώς. Αλλά η συμπεριφορά της εξουσίας, συγκεκριμένα του κάθε Αλογοσκούφη. Κι οι προκάτοχοί του την ίδια τακτική ακολουθούσαν, συμφωνούμε. Κατακριτέα. Και το πιο μεγάλο σκάνδαλο είναι το ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΛΙΚΙ που είχε με τον Ν. Χριστοδουλάκη. Εν καιρώ αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τοκάκης; Κάτι μας λέει το όνομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επιβεβαιώνω τα περί Στουραϊτη - Χριστοδουλάκη.

    Ο Παπαντωνιου είχε ολόκληρες στρατιές: Λουκόπουλο, Μέρμηγκα, Καψώχα και καμμιά 40ριά ακόμα.

    Από τον Ελεύθερο Τύπο είναι και άλλοι όμως που υπηρετούν νυν Υπουργούς, όπως η κ. Χρύσα Ταβουλάρη που είναι επικεφαλής του γραφείου τύπου του Λιάπη. Κυρία με Κ κεφαλαίο, βέβαια. Όχι σαν την Μάνδρου, αλλά τέλος πάντων.


    Προς τον πρώτο Ανώνυμο που έγραψε "πού να βρει ο Αλογοσκούφης δημοσιογραφικό με διδακτορικο στα Οικονομικά για το Γραφείο Τύπου του" έχω να πω ότι είναι μακριά νυχτωμένος. Διότι το να στελεχώνουν οι δημοσιογράφοι τα Γραφεία Τύπου είναι αντιδεοντολογικό έως και ημιπαράνομο. Τα απανταχού γραφεία τύπου πρέπει να στελεχώνονται από στελέχη πρώτης γραμμής που βρίσκονται στην ΑΠΕΝΑΝΤΙ όχθη, όχι αυτή των ΜΜΕ. Έλεος πια με την αλητεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οσο ειναι δεοντολιγικά σωστό ο σύμβουλος του Υπ. Εξωτερικών σε θέματα π.χ. Ευρωπαϊκής Ενωσης να προέρχεται απο το διπλωματικό σώμα και να μην ειναι π.χ. υδραυλικός άλλο τόσο σωστό ειναι το γραφείο τύπου ενός Υπουργού να στελεχώνεται απο επαγγελματία δημοσιογράφο, μετακλητό και της απολύτου εμπιστοσύνης του Υπουργού. Η επιλογή μάλιστα του Αλογοσκούφη ειναι η καλύτερη των τελευταίων δύο δεκαετιών αφού για πρώτη φορά το Υπουργείο πήρε για τη θέση αυτή επαγγελματία δημοσιογράφο με τα καλύτερα προσόντα που θα μπορούσε να έχει. Πάει αυτό.
    Το πρόβλημα δεν ειναι να έχει ένας Υπουργός τον δικό του επαγγελματία για τη θέση αυτή αλλά αν παράλληλα συντηρεί (απο τον κρατικό κορβανά)στρατιά δημοσιογράφων για να επηρεάζουν τα μέσα που εργάζονται. Η περίπτωση της Μάνδρου θα μείνει στην ιστορία με τις δεκάδες θέσεις που είχε (ορισμένες τις έχει ακόμα!) σε δημόσιους οργανισμούς και στις...θυγατρικλες τους! Μέχρι και ΑΕ έφτιαξε η Ιωάννα και τάϊσε δεκάδες κονδυλοφόρους (όπως ο Ζαχαρός που γράφει πιά στο ΘΕΜΑ). Η Μάνδρου έφτιαξε "σχολή" και μοντέλο για πως πρέπει οι δημοσιογράφοι να βγάζουν απο τη μύγα ξύγκι σε φορείς που βρίσκονται στην ανάγκη διατήρησης ενός καλού image.
    Απο κει και πέρα υπάρχουν διαφορετικές "προσεγγίσεις", όπως του περιβόητου Κώνστα που σχεδόν όλα τα κείμενά του ειναι πληρωμένα (νάδινε τουλάχιστον και μκάτι τις στους εργοδότες του στα media που δουλεύει, ε, πά στο διάολο!) θυμηθείτε την Domus που ήταν στο payroll και έγραφε ύμνους γι αυτήν στον Επενδυτή υπο (την ανεπαρκή) εποπτεία του Φελέκη μέχρι που ο εισγελέας έκλεισε τη Domus σ'ενα βράδυ για να ψάχνει τώρα τα ιχνη των ιθυνόντων. Ε, μετά άρχιζε να παίζει τέννις με τον Χατζηνικολάου και πούλαγε έτσι "κονε" και...προβολή. Τώρα μπήκε στο payroll της Intralot και ειναι παρέα με το Ζαχαρό και ένα τσούρμο απο κατά τα άλλα "αντικειμενικούς" δημοσιογράφους. Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πότε μπήκε ο Κώνστας στη μισθοδοσία (την ανεπίσημη) της Ιντραλοτ; Μήπως κάνετε λάθος; Παντού ειναι αλλά όχι στην Ιντραλοτ. Αν διαβάσατε τίποτα γλυψιματικά κομάτια του ειναι επειδή καλλιεργεί το έδαφος για να πάρει κατι τις. Ο μόνος που γλύφει και δεν παίρνει μία ειναι ο Βακάκης της Τζάμπο που τη γλύτωσε επειδή ειναι ο άντρας της αδελφής της γκόμενάς του. Ποιός ειναι ο Ζαχαρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σταμάτης Ζαχαρός. Δασκαλοπαίδι, νεαρός, βρέθηκε στο ΒΗΜΑ, γλυκάθηκε, δυστυχώς απολύθηκε από εκεί, έμεινε εκτός νυμφώνος καμμιά διετία και επανήλθε με τη Μάνδρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλά ρε σείς; Δεν έχετε ορια; Για τον πιτσιρικά αυτόν τι μμας ενδιαφέρει; Ειναι πουθενά στο δημόσιο; Οχι! Λοιπόν, βγάζει μεροκάματο με μικροαρπαχτούλες και τι μας νοιιάζει εμάς; Δεν ειναι επαγγελματίας δημοσιογράφος και στην ΕΣΗΕΑ έχουν κάτι χαρτιά που δεν θα τον κάνουν ποτέ. Ασχοληθείτε με κανα λαμόγιο που τα κονομάει απο το δημόσιο κι αφήστε τους επιχειρηματίες να παίζουν με τους Ζαχαρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βασιλάκης Τοκάκης. Μέλος της ΟΝΝΕΔ. Δημοσιογράφος που δεν έχει εργαστεί ποτέ σε ΜΜΕ και υπέυθυνος Τύπου του Αλογοσκούφη από το πουθενά. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά ο Τοκάκης είναι ο Ρουσόπουλος του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας. Εκεί καταντήσαμε. Α, ρε Καραμανλή με την επανίδρυση του κράτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση