GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντ. Ρόβλιας απαντά στο Press-gr

Σήμερα το πρωί (ανοίξαμε τo "λογαριασμό" μας με τα e-mail αργά το απόγευμα) πήραμε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνο Ρόβλια απάντη...

Σήμερα το πρωί (ανοίξαμε τo "λογαριασμό" μας με τα e-mail αργά το απόγευμα) πήραμε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνο Ρόβλια απάντηση. Διαβάστε την και διαβάστε στη συνέχειa και την ... ανταπάντηση μας:
"Αξιότιμοι κύριοι,
Τα όσα αναγράφετε σήμερα στη σελίδα σας στο διαδίκτυο, σχετικά με το ότι δήθεν εγώ συνέταξα … το κατηγορητήριο κατά του Ανδρέα Παπανδρέου (!...), είναι απολύτως ψευδή και δυσφημιστικά, αποκύημα φαντασίας αρρωστημένων εγκεφάλων που βρίσκονται σε προσωπική πολιτική ήττα και απαξίωση.
Λυπάμαι γιατί πέσατε θύματα παραπληροφόρησης από κακόπιστους και εμπαθείς, οι οποίοι αντιδρούν με τέτοιο σπασμωδικό τρόπο, δηλ. δια της συκοφαντίας, μη μπορώντας να αποδεχθούν την επιλογή μου στη θέση του αρμόδιου για τις Μεταφορές και τις Επικοινωνίες στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Θεωρώ ότι δεν έχετε το δικαίωμα, χωρίς κανένα στοιχείο, να θίγετε με τέτοιο τρόπο δημόσια πρόσωπα, με ψευδείς ισχυρισμούς. Για την ιστορία και μόνο, σας γνωρίζω ότι ουδέποτε ασχολήθηκα με θέματα ποινικού δικαίου (έχω ειδικευτεί στο δίκαιο των κατασκευών και διετέλεσα Νομικός Σύμβουλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος) και άρα είναι και επιστημονικά ανακριβές αυτό που γράφετε.
Όσον αφορά το ποιόν στήριξα στις νομαρχιακές εκλογές της Καρδίτσας, σας καλώ να ζητήσετε την άποψη του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ και ήδη Νομάρχη κ. Φώτη Αλεξάκου.
Παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση του παρόντος στη σελίδα σας, όπως έχετε υποχρέωση από το νόμο και επιφυλάσσομαι όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου από ποινικής και αστικής πλευράς.

Με εκτίμηση
Ντίνος Ρόβλιας
Βουλευτής Καρδίτσας

Αρμόδιος Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιώντου Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ".
Ακολουθεί η ανταπάντησή μας...

3 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση