GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εκπομπές της ΕΡΤ

Αποκαλυπτικά στοιχεία, στ' αλήθεια, για τη θεαματικότητα πολλών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών της κρατικής ΕΡΤ παρουσίασε απόψ...

Αποκαλυπτικά στοιχεία, στ' αλήθεια, για τη θεαματικότητα πολλών ενημερωτικών και ψυχαγωγικών εκπομπών της κρατικής ΕΡΤ παρουσίασε απόψε το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3 με τον Γ. Παπαγιάννη.
Οι εκπομπές της Α. Παναγιωταρέα, του Γ. Τζαννετάκου, της Ρ. Βαγιάννη, του Μ. Κοττάκη, της Μ. Τσουκαλά και άλλες κινούνται στα επίπεδα του 1-3% ενώ το κόστος τους ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ χωρίς να διεκδικούν και κανένα ποιοτικό περιεχόμενο.

93 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλο αστερι της δημοσιογραφιας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στα λαμόγια της ΕΡΤ. Πληρώνουμε εμείς και αυτοί κάθονται... Που είσα ρε Παπαχρόνη να τους πάρεις τις κιλότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είδα και εγώ παιδιά. Απίστευτο. όλοι οι άχρηστοι του ΤΕΟ κάνουν τα παιχνίδια τους με... γαλάζιες πλάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PAIDIA NTREPOMAI KAI EGO GIA THN ERT. PROSLHFTHKA ME PAPANGIOTOU ALLA TO SIMERINO XALI DEN EXEI PROHGOYMENO STHN ERT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η "ανταγωνστικούλα" της ΕΡΤ πάντοτε έτσι ήταν. Επειδή εμείς δουλεύαμε και θα δουλεύουμε εκεί. Είμαστε ένα μπουρδέλο και μπουρδέλο θα παραμείνουμε στην ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ. ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω που ειμαι και λιγο βλάκας μου επιτρέπετε να κανω μια δυο ερωτήσεις;;;
    1)Μήπως ξέρει κανεις ποση ειναι η τηλεθεαση της εκπομπής του κ. Παπαγιαννη;;;
    2)O κύριος ή η κυρια υενεδ που δουλευει στην ΕΡΤ και την αποκαλει μπουρδελο γιατι καθεται εκει και κανει το δημοσιο υπάλληλο και δεν παει στον ιδιωτικό τομεα να διαπρέψει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αθάνατε μαλάκα Ελληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ. ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει και μια ακόμη διαφορά. Ότι ακόμα και έτσι, ακόμα και το Extra, ακόμη και το Μακεδονία, ακόμη και άλλα κανάλια που δεν είναι μέσα στα πέντε μεγαλύτερα κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση από τις πανάκριβες εκπομπές της χλιδάτης ΕΡΤ. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιός φταίει για το χάλι και την κατάντια της ΕΡΤ; Δεν έχει πολιτικές ευθύνες ο κ. Ρουσόπουλος; Η δημοσιογράφοι έχουν την ευθύνη; Δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση συνολικά; Μην τρελλαθούμε κι'όλας. Ας πάρει επιτέλους κάποιος την ευθύνη να μας απαλλάξει από το ανταποδοτικό τέλος και απο εκεί και πέρα ας κάνει και 0% τηλεθέαση η κρατική τηλεόραση. Από την στιγμή που δεν την πληρώνω λίγο θα με νοιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ. ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ... ΤΡΟΛΛΕΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς τρόλευ. Εννοείς τους συναδέλφους στην ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΥΣΙΚΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ παιδιά ψηφίζω δαγκωτό Άννα Παναγιωταρέα. Την πάω με χίλια, γιατί παίρνει χίλια ευρώ... το δευτερόλεπτο. Είμασετ μεγάλοι μαλάκες που αποδεχόμαστε να πληρώνουμε τους αστείους τυης ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΝΗ = ΡΙΚΑ ΤΑΠΙΑΝΕΙ!
    ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ = ΑΝΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΩ ΔΡΟΥΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ. Η ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ! ΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΡΧΟΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παπαγιάννη πες καιγια τον Πρόεδρο τον Παναγοπουλο, τον Κέκη, τον Χουλιάρα, τον Κακαβούλη και τις λοιπές ομάδες των λαμογιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απορία: ο Παπαγιάννης τι νοιάζεται για την τηλεθέαση των εκπομπών της ΝΕΤ; Μήπως τα φιλαρακια του, του υποσχέθηκαν τη θεση Παπουτσανη;;; χαχαχα Τουλάχιστον να φροντίσουν να υπάρχει μπολικο ουζο και ουισκι στο κυλικείο της ΝΕΤ γιατί ο ανθρωπος πολυ συντομα θα χρειαστει τη βοηθεια των ανωνυμων αλκοολικων...
    Αλλοιμονο στα κακομοιρα τα παιδακια του EXTRA που αναγκαζονται να τον τρωνε στη μαπα μαζι με τον αλλο τον κορυφαιο λαλακα και ανθρωπο του "χοντρου" για 3 και 60 το μηνα. Γεια σου μεγαλε δημοσιογραφε Παπαγιαννη Χικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΤ Α.Ε. Να τοποθετήσετε στην Γενική Διεύθυνση τον Χαράλαμπο Ξεκουκουλωτάκη. Από πολλούς εκεί μέσα στην Αγία Παρασκευή είναι πολύ καλύτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ "ΓΡΑΦΙΔΑ" ΑΥΤΟΝ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αξιότιμε πρόεδρε, κύριε Παναγόπουλε τι είδους σύμβαση υπέγραψαν τα πέντε μπουμπούκια του Τεό που προσλήφθηκαν πριν μερικούς μήνες στην ΕΡΤ; Μήπως ψηφίζουν στο υπόλοιπο Αττικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά θέλω και εγώ να προσληφθώ στην ΕΡΤ. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι θα πρέπει να κάνω εκτός από το να γλύφω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Η ΕΡΤ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ. ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ... ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΈΠΗΞΕ Η ΕΡΤ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σιγά ρε φίλε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μην σκίσεις το καλσόν σου. Όλοι εσεις οι γαλαζιοι και πράσινοι δημοσιογράφοι καταστρέψατε την ΕΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΔΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συνάδελφοι μπήκα στο site του Μάνου Αντώναρου (ο αδερφός του Βαγγέλη Αντώναρου που έχει προσληφθεί με 7.000 ευρώ ως σύμβουλος στην ΕΡΤ). Τόσο γελοίο site δεν έχω ξαναδεί. Θα πάθετε πλάκα. Ο άνθρωπος θα έπρεπε να είχε απολυθεί από παντού. Μπήτε στην σελίδα και θα καταλάβετε. http://www.manosantonaros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @καρφάκιας: Γράφεις: "τον αλλο τον κορυφαιο λαλακα και ανθρωπο του "χοντρου" για 3 και 60 το μηνα. Γεια σου μεγαλε δημοσιογραφε Παπαγιαννη Χικ!".

    Τι εστί Παπαγιάννης Χικ (κατανοητό το Χικ)? Ποιός είναι ο άλλος? Έχουν σχέση έχουν με το blog? Ποιά ακριβώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι δεν καταλαβες ελευθερε σκοπευτη να στο εξηγησω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΗΚΑ. ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιατί δεν δίνετε στην δημοσιότητα τα μισθολόγια των συμβούλων και τν στελεχών της ΕΡΤ; Μόνο οι δημοσιογράφοι σας φταίνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΌΜΩΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @καρφάκιας: Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τι σχέση έχει ο Παπαγιάννης (και ποιός είναι ο κύριος για να τον γνωρίζω??) και τι σχέση έχει (αν έχει) με το blog αυτό? Ο άλλος, ο "κορυφαίος λαλάκας"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν υπάρχουν μισθολόγια για τις εκπομπές. Το μόνο που υπάρχει είναι ένα συνολικό μπάτζετ για τις εκπομπές. Δηλαδή, 15.000 ευρώ για την εκπομπή της Δρούζα την ημέρα. Δεν είναι δυνατό να μάθουμε πόσα από τα 15.000 ευρώ πάνε στην τσέπη της Άννας. Πάνε τα περισσότερα αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς πόσα. Οπότε τα στοιχεία αφορούν τις εκπομπές. Όσον αφορά τους συμβούλους εκεί ναι υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιοποιηθούν οι μισθοί. Υποτίθεται άλλωστε ότι τα δηλώνουν στην εφορία καθώς πληρώνονται με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τα μέλη του Δ.Σ. πάντως πληρώνονται με τις συνεδριάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ "ΜΑΣΤΟΡΑΣ" ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΕΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. XOULIARA GERA PARTOUS TA LEFTA!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΩ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 7 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΦΕΥΓΟΥΝ 35 ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 20. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Κούτρας πάντως δεν πάει στην ΕΡΤ. Την θέση του Παπουτσάνη αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος της Καθημερινής. Μαγαζί του Αλαφούζου έκαναν την Αγία Παρασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δυο σοβαρές συντάκτριες έχει συγκεκριμένη η εφημερίδα και δεν της έβαλαν στην ταυτότητα με την συντακτική ομάδα. Προφανώς τις ετοιμάζουν το... απολυτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σήμερα στους Τράχωνες ακούστηκε και ένα ακόμη όνομα. Του Μπασαντή που είναι του περιβάλλοντος Ρουσόπουλου. Θα αναλάβει υπεύθυνος αθρογράφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΜΑΪΛΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΗ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΠΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @νίκος+μαρία: καλή χρονιά παιδιά. Περιμένω τα νεότερα (όπως είπαμε πριν το νέο έτος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Προς Sniper. Θα τα έχεις σύντομα. Λίγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @νίκος+μαρία: Ευχαριστώ. Όταν θα τα έχετε, να σας δώσω e-mail μη κουράζουμε και τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Sniper. Να είσαι καλά. Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εσείς ασχολείστε με τα λαμόγια της ΕΡΤ και αυτοί περνάνε τα Σαββατοκύριακά τους στην Αράχωβα και στο Ναύπλιο. Στις σπιταρώνες τους και με τα ακριβά τους τζιπ. Ξέρετε που μας έχουν γραμμένους όλοι αυτοί οι πονηρούληδες της ΕΡΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ELEOS....

    KAI POIOS EINAI O PAPAGIANNIS? MIA FORA EIDA EXTRA EIDISEIS K PE8ANA STO GELIO,KALITERES K APO AYTES TOU STAR EINAI, POLI PLAKA EIXAN K PANTA STO PLEVRO TOY AMORFOTOY KOSMAKH.

    BY THE WAY..TO EXTRA 3 EXEI KANEI FUNDING H' SPONSORING SE KAMIA TAINIA, NTOKYMONTAIR H' SE KATI PAROMOIO?

    PROTIMO NA DINO 3-4 EURO TO MINA STHN ERT GIA NA VLEPO KATI KALITERO APO TIS MALAKIES POY PAIZOYN TO EXTRA, TO ALTER, TO STAR K O KA8E PIKRAMENOS. EYTIXOS POY EXOYME K TO SKAI TWRA NA VLEPOYME KATI KALO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΞΙΟΣ Ο ΟΒΟΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ΒΛΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΡΟΥΖΑ, ΤΟΝ ΚΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγαπητέ φίλε εσύ που υποστηρίζεις την κρατική τηλεόραση, μήπως δουλεύεις εκεί; Γιατί αν δουλεύεις θα μπορούσα να το καταλάβω. Αλλά αν δεν δουλεύεις και την υποστηρίζεις τότε τι να απαντήσω. Μάλλον γιατρός χρειάζεται να εξηγήσει το πρόβλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. SORRY! GALAZIA LAMOGIA THS ERT ENOTHEITE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γιατί να πληρώνουμε το ανταποδοτικό τέλος; Για να τα παίρνουν χοντρά η Βαγιάννη, η Παναγιωταρέα, ο Παπαδόπουλος και ο Τζαννετάκος και η Χούκλη; Για να περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα! Σε ποιά χώρα του κόσμου πληρώνουν υποχρεωτικά ανταποδοτικό τέλος; Και πληρώνουν και αυτοί που έχουν τηλεόραση. Α ρε λαμόγια του κράτους ξύλο που θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Α ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προς mega:
    Είμαι ο Φιλιππος Καμπούρης και σου αφιερωνω εξαιρετικά την εκπομπή μου "Δεν ήξερες δε ρώταγες" με πολλή αγάπη!!!!
    Επίσης σε προσκαλώ στην πανηγυρική εκπομπή την αλλη εβδομάδα για τα γενέθλια του κ. Παπαγιαννη να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μας το γνωστο άσμα:
    "Ενα όμορφο αμαξι μ`ένα άλογο...να μου φερετε τα ματια μου σαν κλεισω....κ.λ.π. κ.λ.π."
    Δώρα προσκλησεις για την παρασταση
    "Γιάννης ο αλογομούρης"
    Χικ χικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο γαλάζιος φίλος σας ο Ζακυνθινός τα γνωρίζει καλά όλα αυτά. Και είναι στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ως κολλητός του Καραμανλή και φίλος του Ρουσόπουλου. Διονυσάκη έχεις στείλεις κανένα στον εισαγγελέα για όλα όσα φάγανε με τις εταιρείς παραγωγής στην ΕΡΤ; Ο Χουλιάρας έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος; Απάντησέ μας Διονυσάκη Ζακυνθινέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ. THE FIRST LAMOGIO. Να δείτε τα ποσοστά που τσεπώνει από την επιλογή του τραγουδιού της eurovision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΤΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οι μικρότεροι ας μαθαίνουν κάτι από εμάς τους μεγαλύτερους. Ειδικά από εμάς που ξέρουμε καλά την ΕΡΤ. Προσέξτε λοιπόν : Για να μην κοπεί η εκπομπ΄του Κοτάκη, καθώς υπήρχε όρος να κάνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης, έβαλε θεούς και δαίμονες. Τηλεφώνησαν στον Παναγόπουλο διαδοχικά οι : Μπακογιάννη, Παυλόπουλος, Σιούφας και Μεϊμαράκης. Φαντσθείτε πως λειτουργούν στην ΕΡΤ και τι αμαρτίες πληρώνει ο τηλεθεατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ "ΠΑΛΙΕ". Σε αυτό το μαγαζί είκοσι χρόνια έχουμε φάει όλα τα σκατά στην ΕΡΤ. Από Κοτάκηδες και Αρβανίτηδες μέχρι Παναγιωταρέα και Χουλιάρες. Χέσε μέσα συνάδελφε. Αν ανοίξω το στόμα μου για το μαγαζί δεν θα έχουν που να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. THELO VASSILI XIOTH GIA THN ERT! EINAI OLA TA LEFTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Προτείνω κάτι άλλο. Να γίνει η κρατική τηλεόραση συνδρομητική και να την πληρώνουν όσοι την βλέπουν. Αυτό δεν είναι το πιο σωστό αν θέλουν να μαζέψουν λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άμα γίνει αυτό στην ΕΡΤ δεν θα πληρώνουν για να την δουν ούτε οι ίδιοι οι παρουσιαστές των εκπομπών. Τι να δούν από τις μαλακίες που λένε και παρουσιάζουν. Άντε να ξεχωρίσουμε την Μαρία Χούκλη από τα σκατά της ΕΡΤ. Οι υπόλοιποι είναι για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΣΤΟ PRESS.GR ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ EXTRA CHANΝEL.
    ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ PRESS.GR.
    ΛΕΤΕ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ....ΠΕΘΑΝΩ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ti sxesi exei to ATHINAIKO P.E. me tin Agia Paraskevi kai ti Radiotileorasi kai tis apolyseis pou eginan ekei?
    Opoios to vrei pairnei loukoumaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Diladi re eseis h prwinh zwnh ths ert h' ta documonter den a3izoun? Poios sth skata idiotikh tileorash ektos apo skai k ante mega k alpha, 8a edine lefta gia to reportage dixos sinora k tis 8ematikes tou kouloglou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΛΙΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εξηγήσαμε ότι ο Κούλογλου είναι από τις σοβαρές περιπτώσεις. Και δεν παίρνει ένα τσουβάλι λεφτά. Οι υπόλοιποι όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Προς mega:
    Δεν τον πληρώνεις τον Καμπούρη;;;;
    "Γιωργάκη να πούμε την αλήθεια της γιαγιας ή να την αφήσουμε να πεθάνει νομιζοντας πως τα παιδια τα φερνει ο πελαργός"
    Προς Παλιοσ και Αγια Παρασκευή:
    Πειτε και τίποτα καινούργιο....Αυτά που γράφετε τα έγραφε την προπερασμενη εβδομάδα το ....Παρον.....
    Προς νικο +μαρια:
    Δεν πληρώνετε την ιδιωτική τηλεόραση;;;;;Δεν την πληρώνετε;;;
    Ρε παιδια ΙΚΑ ΤΕΒΕ Δημόσιο κάτι τελος πάντων δεν έχετε να πατε να σας δει ένας γιατρος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. snipper@ Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση ο μπεκρής μα το συγκεκριμενο blog αλλα χλωμο μου φαινεται. Αυτος δεν ξερει να αναψει την καφετιερα στο σπιτι του με υπολογιστες και διαδικτυο θα εμπλεκε;;; Οσο για τον αλλο το λαλακα ψαξε ρωτα και θα βρεις πολλους προθυμους να σου πουν ποιος ειναι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολος γριφος απλα σου λεω παει σετακι με τον χοντρομπαλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μάλλον δεν τα γνωρίζετε καλά. Είναι ΚΑΙ του Παπαγιάννη ΚΑΙ του Μουζάκη. Είναι πέντε οι συνάδελφοι που έχουν τους κωδικούς για την είσοδο στο site. Θα σας πω σε λίγες ημέρες που το κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εγώ αυτό που γνωρίζω αλλά δεν αποτελεί απόδειξη είναι ότι ο Μάρκος Μουζάκης και ο Γιάννης Παπαγιάννης πέρασαν πριν τρείς εβδομάδες παραπολιτικό για το site press-gr στο Παρόν. Μου το είπε συνάδελφος που είναι χρόνια στον Μάκη Κουρή. Τους άκουσε να συνομιλούν στο τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν είναι μόνο η εφημερίδα του Μάκη. Υπάρχει μια πληροφορία που δημοσίευσε το πρές που την συζητούσαν οι δυό τους πριν λίγες ημέρες σε καφέ της οδού Βαλαωρίτου. Ήταν μεγάλη παρέα συναδέλφων και τους ακούσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Προς sniper.
    Μάλλον δεν τον γνωρίζεις καλά. Για τον Παπαγιάννη σου λέω. Έχει εδώ και πέντε χρόνια τρία laptops και μπορεί να σου φτιάξει site μέσα σε πέντε λεπτά. Ασχολείται σαν τρελλός με τους Η/Υ και το έχει χόμπυ από δεκαοκτώ ετών. Έχω δουλέψει μαζί του σε Απογευματινή και Απόφαση. Άκου κάποιον που τον γνωρίζει καλύτερα. Είμαι από τους λίγους που έχω γνωρίσει την οικογένειά του και κυρίως τα παιδιά του. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι είναι αυτός πίσω από το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Στα ίχνη των εκβιαστών που κρύβονται πίσω απ' αυτό το site βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ήδη έχουν ενημερωθεί για τις έρευνες ανώτατα κλιμάκια της Κυβέρνησης και της αστυνομίας και αν δεν είχε σκάσει το θέμα με τη ρουκέτα, οι αστυνομικοί θα προχωρούσαν σε συλλήψεις. Εδώ πρόκεται για καραμπινάτη περίπτωση συμμορίας εκβιαστών που το παίζουν άμεμπτοι δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το ποτήρι ξεχείλισε μετά το σημερινό δημοσίευμα για τον Κακλαμάνη. Υπουργοί της Κυβέρνησης οι οποίοι ενημερώθηκαν για το "δημοσίευμα" ανήσυχοι άρχισαν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον και πριν από λίγη ώρα δόθηκε το πράσινο φως στην Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να προχωρήσει σε συλλήψεις. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγη ώρα.(Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Στα ίχνη των εκβιαστών που κρύβονται πίσω απ' αυτό το site βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ήδη έχουν ενημερωθεί για τις έρευνες ανώτατα κλιμάκια της Κυβέρνησης και της αστυνομίας και αν δεν είχε σκάσει το θέμα με τη ρουκέτα, οι αστυνομικοί θα προχωρούσαν σε συλλήψεις. Εδώ πρόκεται για καραμπινάτη περίπτωση συμμορίας εκβιαστών που το παίζουν άμεμπτοι δημοσιογράφοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το ποτήρι ξεχείλισε μετά το σημερινό δημοσίευμα για τον Κακλαμάνη. Υπουργοί της Κυβέρνησης οι οποίοι ενημερώθηκαν για το "δημοσίευμα" ανήσυχοι άρχισαν να επικοινωνούν ο ένας με τον άλλον και πριν από λίγη ώρα δόθηκε το πράσινο φως στην Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για να προχωρήσει σε συλλήψεις. Περισσότερες πληροφορίες σε λίγη ώρα.(Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. @κώστας: Δεν τον γνωρίζω καθόλου τον Παπαγιάννη. Γι' αυτό ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. @καρφάκιας: Δε ξέρω ούτε τον "λαλάκα" ούτε το χοντρομπαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ
    Υπόψιν κ. George

    Για να μην σας δουλεύουν και σας απειλούν με φθηνούς εκβιασμούς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τον κώδικα για το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ :
    1. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου δεν φέρουν την ποινική ευθύνη για όσα δημοσιεύονται από τρίτους συπό την μορφή συζήτησης στο site.
    2. Οι υπεύθυνοι ενός διαδικτυακού τόπου φέρουν την ευθύνη μόνο για τις ειδήσεις που οι ίδιοι παρουσιάζουν και όχι για τα σχόλια των σέρφερς.
    3. Σύμφωνα με τον ίδιο κώδικα το μόνο μπορούν να κάνουν στους "ιδιοκτήτες" του site είναι να το μπλοκάρουν και να μην εμφανίζεται στην σελίδα του χρήστη.
    4. Όποιος λέει... παπαριές περί εκβιασμών και λοιπών, ή είναι άσχετος ή έχει πολιτικό συμφέρον από το κλείσιμο του site. Σε κανένα δικαστήριο δεν στέκει αυτή η γελοία κατηγορία.
    5. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος κλείσει το site, πολύ απλά θα δημιουργηθεί ένα νέο πολύ πιο... ενδιαφέρον.
    6. Να μάθετε να δέχεστε την κριτική ακόμα και αν αυτή είναι υβριστική. Απο αυτά, όμως, που γράψατε παραπάνω περί εκβιασμών, όμως, κατάλαβα ότι μάλλον είσθε επιεικώς άσχετοι...
    7. Μελετήστε τον κώδικα για να καταλάβετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ayto to site den exei kamia sxesh me thn ennoia tou blogging, mia volta se diafora blogs 8a sas dwsei na katalavete ti esti blog. To blog einai eponimo k pairnei 8eseis k den einai h katina tou internet. distixos kapioi 8eloun na kanoun sto internet oti ekanan sthn tv; na thn gemisoun skoupidia, na min exoun kamia i8ikh ipostash k na prosvaloun ton ka8e morfomeno ellina me tis vlakies tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. George πήγαινε να πεις αγόρι μου στην ΥΔΗΕ να φτιάξει την ιστοσελίδα του ΥΔΤ γιατί δεν μπορεί κάνοντας λάθος στο copy&paste ενός url να βλέπεις το stack trace της εφαρμογής.
    Κάτι τέτοιες @@ κάνουνε και τ'αστέρια του ΥΕΘΑ και τα είδαμε τα αποτελέσματα πριν μερικές εβδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. George πήγαινε να πεις αγόρι μου στην ΥΔΗΕ να φτιάξει την ιστοσελίδα του ΥΔΤ γιατί δεν μπορεί κάνοντας λάθος στο copy&paste ενός url να βλέπεις το stack trace της εφαρμογής.
    Κάτι τέτοιες @@ κάνουνε και τ'αστέρια του ΥΕΘΑ και τα είδαμε τα αποτελέσματα πριν μερικές εβδομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Συνηθως εκπομπες που αξιζουν ΔΕΝ εχουν ακροαματικοτητα. Αν θελαμε ακροαματικοτητα θαν φερναμε το Ερωτοδικειο και την κ. Μιχαλονακου..
    Στο κατω κατω ποση ακροαματικοτητα εχει το καναλι της Βουλης?? . Και από ποιό πνευματικό επίπεδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση