GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα καψώνια του ΑΣΕΠ!

Τραγελαφικές καταστάσεις και αποθέωση της γραφειοκρατίας για τους απόφοιτους του δημοτικού Διαβάστε τι καταπληκτικό συμβαίνει με τις προκη...

Τραγελαφικές καταστάσεις και αποθέωση
της γραφειοκρατίας για τους απόφοιτους του δημοτικού
Διαβάστε τι καταπληκτικό συμβαίνει με τις προκηρύξεις των δήμων για προσλήψεις προσωπικού μέσω του ΑΣΕΠ. Για κατηγορία Υ.Ε. -Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης- πρέπει ο ενδιαφερόμενος να έχει απολυτήριο από τριτάξιο γυμνάσιο (τότε πριν το 1980) ή από δημοτικό.
Κοιτάξτε όμως τι παθαίνει κάποιος που έχει στην κατοχή του αποδεικτικό σπουδών π.χ. από Δ’ Γυμνασίου. Το ΑΣΕΠ απαντά με κανονική γραφειοκρατική λογική, που καταλήγει και σαδιστική, ότι αυτό απορρίπτεται και θέτει τον υποψήφιο εκτός διαδικασίας στέλνοντάς τον να βρει το αποδεικτικό του δημοτικού. Λες και μπορεί κάποιος να έχει εγγραφεί στο Γυμνάσιο χωρίς να έχει τελειώσει το Δημοτικό. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο!
Πολύ απλά, θα ήταν δυνατόν με μια υπεύθυνη δήλωση να μετρήσει ως αποδεικτικό δημοτικού το αποδεικτικό κάποιας τάξης του Γυμνασίου.
Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, που κόπτεται για την "επανίδρυση του κράτους", έχει τον λόγο….

9 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΛΕΙ Η ΕΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na fantastw pws mazi me to apodeiktiko dimotikou tha prepei na ferei kai to galazio apodeiktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ειναι το προβλημα...!!!Τοπιασες το θεμα....Συγχαρτηρια.Το γαλαζιο αποδεικτικο ειναι το ζητουμενο.Τα υπολοιπα ειναι για τους χαχολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati kamia anafora gia to DIKATSA? foitame sta kalitera unis tou kosmou k se vazoun stand by gia malakies. K den einai na doulejeis sto dimosio, den mas endiaferei etsi k allios, exei na kanei me adeies, simmetoxh sto stage gia anergous k polla alla. Ws pote den 8a anagnorizete to INSEAD k polla alla panepistimia apo aytous tou axristous ekei pera? Pou8ena allou sto kosmo den ginete ayto, an den mas 8elete peite to na pame mia k kalh e3o.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file anonymous kaneis den bainei stand by apo dikatsa(doatap to lene twra nomizw) an katexei to apodiktiko tou proanaferthentos xrwmatos....pou na se valoun na dwseis kai synenteuksi
    stin Ellada zeis to ksexases???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω το ανεφερα και οτι επικαλουμαι το εχω.... αρκει να δειτε το ΦΕΚ 522 ως παραδειγμα...... κατεβαινει απο το www.et.gr
    Απο σχολικο ετος 1976-1977
    προγενεστερα μη δεκτα! λες και του δημοτικου δεν ειναι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΓΕ ΠΡΟΚΟΠΗ..

    Τι Ψυχή θα παραδώσεις ρεεεεεεεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως φαντάζομαι πως οι περί ων ο λόγος απόφοιτοι Δημοτικού και Δ' τάξης του Γυμνασίου θα διοικούσαν πολύ καλύτερα τη χώρα από τους σημερινούς περισπούδαστους κυβερνήτες της. Απλή λογική αν διέθεταν οι άνθρωποι, θα έκανα θαύματα μπροστά στα πολιτικά σαπιοκάραβα της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι μόνο η ρουκέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία το θέμα συνεργασίας με τους αμερικανούς. Συνεργασία υπάρχει και για τη ρουκέτα που πρόκειται να σκάσει στο παρόν (ο Θεός να το κάνει) blog. Είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να σταλούν από τους αμερικανούς τα "ίχνη" αυτών που δημοσίευσαν τα υβριστικά "ρεπορτάζ" για (Κακλαμάνη, Τρέμη, κλπ.) πίσω από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κρύβεται εκβιασμός. Μέχρι αυτή την ώρα έχουν κατατεθεί τέσσερις μηνύσεις κατ' αγνώστων. Οι άγνωστοι όμως σε λίγο θα γίνουν γνωστοί. Οι μηνύσεις θα πολλαπλασιαστούν και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!! Κατά τ' άλλα διαφημίζεστε σαν την "Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα". (Ένας πρώην αστυνομικός συντάκτης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση