GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κουμπάροι ...ξανάρχονται

Συγκλονιστικές καταγγελίες για υπουργούς. Ο ρόλος του Χρήστου Αλογοσκούφη. Διαδοχικές οι επιβεβαιώσεις του Press-gr... Από τις 22 Σεπτεμβρίο...

Συγκλονιστικές καταγγελίες για υπουργούς.
Ο ρόλος του Χρήστου Αλογοσκούφη.
Διαδοχικές οι επιβεβαιώσεις του Press-gr...
Από τις 22 Σεπτεμβρίου, το Press-gr είχε γράψει ότι ο αδελφός του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, Χρήστος, εμπλέκεται σε υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε η Επιτροπή Ανταγωνισμού και τώρα ερευνάται, μετά το σκάνδαλο με τη ΜΕΒΓΑΛ και τους "κουμπάρους".
Τώρα το ''Εθνος της Κυριακής" είχε πρώτο θέμα ρεπορτάζ που αναφέρεται στην υπόθεση αυτή. Και γράφει συγκεκριμένα ότι οι γνωστοί "κουμπάροι" που πρόσφαρα αποφυλακίστηκαν κιόλας "περνούν στην αντεπίθεση, βάζοντας στο στόχαστρο συγκεκριμένους υπουργούς, όπως τον Γιώργο Aλογοσκούφη ή τον Γιάννη Παπαθανασίου" και ότι "απειλούν με αποκαλύψεις για σχέσεις υπουργών με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα".
Αν έχουν δίκιο ή οχι στους ισχυρισμούς τους, οι κουμπάροι δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε όμως ότι απειλούν με τα στοιχεία που έχουν, ώστε να πέσουν στα μαλακά στις δίκες που θα γίνουν, αν γίνουν. Το είχαμε γράψει κι αυτό από τις 26 Δεκεμβρίου...

ΔΕΛΤΑ, ΜΕΒΓΑΛ κλπ
Ο πρώην γενικός διευθυντής της Επιτροπής Ανταγωνισμού Π. Αδαμόπουλος έδωσε και συνέντευξη στο "Πρώτο Θέμα" στην οποία υποστηρίζει ότι "Υπουργοί με πίεζαν υπέρ των καρτέλ" και κατονομάζει τους Γ. Παπαθανασίου και Δ. Σιούφα. Σε γενικές γραμμές ισχυρίζεται με όσα εχει πει στις δυο εφημερίδες ότι ο Γ. Παπαθανασίου αφενός τους την "έστησε" γιατί ήθελε να στραφεί κατά του Δ. Δασκαλόπουλου της ΔΕΛΤΑ που ήθελε να πάρει την ΜΕΒΓΑΛ. Και αφετέρου ότι γενικότερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης ήθελε να αποδυναμώσει την Επιτροπή Ανταγωνισμού για να ευνοηθούν έτσι μεγάλοι επιχειρηματικοί κλάδοι τους οποίους καλύπτει.

Τα κοντέινερ, τα λιμάνια και η αναδρομική
ερμηνεία της διαφωνίας Αλογοσκούφη
Πού ακριβώς εμπλέκεται ο Χρήστος Αλογοσκούφης;
Το "Εθνος της Κυριακής" γράφει ότι ένας από τους καυτούς φακέλους με στοιχεία αθέμιτου ανταγωνισμού αφορά τον ΟΛΠ:
"Εγινε καταγγελία ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας μεταφοράς κοντέινερ για τη σύμβαση που υπέγραψε ο Oργανισμός με εταιρεία. H Eπιτροπή ερεύνησε το θέμα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «η χωρίς διαφάνεια σύναψη της εν λόγω συμβάσεως, η οποία παρέχει υπέρμετρα μεγάλης κλίμακας πλεονεκτήματα στον αντισυμβαλλόμενο συνιστά διακριτική μεταχείριση εις βάρος των λοιπών επιχειρήσεων».
Η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτοτυπία του σχετικού πορίσματος της Επιτροπής.
Δεν γράφει όμως η εφημερίδα για ποια εταιρεία πρόκειται:
Αυτή η εταιρεία που η Επιτροπή αποφαίνεται ότι ευνοείται από την σύμβαση είναι η ΜSC στην οποία κουμάντο κάνει ο Χρήστος Αλογοσκούφης.
Ο Π. Αδαμόπουλος υπαινίσσεται δηλαδή, χωρίς όμως να λέει ονόματα, ότι ο υπουργικός αδελφός βγαίνει κερδισμένος από την όλη εξέλιξη.

Να θυμίσουμε ποια είναι αυτή η εταιρεία; Ναι, πολύ σωστά θυμάστε. Είναι αυτή για την οποία έγινε ο μεγάλος χαμός επί εβδομάδες με την απεργία στο λιμάνι του Πειραιά.
Θυμηθείτε τι είχε αποκαλύψει το Press-gr στις 7 Δεκεμβρίου.
Τότε μάλιστα ο Γιώργος Αλογοσκούφης χάλαγε τον κόσμο εναντίον του Μανώλη Κεφαλογιάννη για να ...μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση. Δηλαδή να μην κινδυνέψει η MSC να χάσει, από έναν άλλο κολοσσό, τα δισεκατομμύρια από την διακίνηση των εμπορευμάτων. Και όχι για λόγους ....ιδεολογικούς.
Να που τώρα έρχονται και "δένουν" σιγά σιγά όλα...

Διαψεύδει ο Γ. Παπαθανασίου

Με δήλωσή που έστειλε στις εφημερίδες ο Γ. Παπαθανασίου διαψεύδει ως συκοφαντικούς και ανυπόστατους τους ισχυρισμούς του Π. Αδαμόπουλου. Το πλήρες κείμενο της δήλωσης.

9 σχόλια

  1. ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, καλά. Η εμπάθεια του Μάκη απέναντι στον Παπαθανασίου -επειδή δεν του κάθησε στους εκβιασμούς του - και φυσικά εν όψει της δίκης του σε λίγες μέρες, τον οδηγεί στο να γράφει μαλακίες. Αυτή τη φορά με όχημα άλλον έναν καμμένο και σε απόγνωση άνθρωπο, τον Αδαμόπουλο.

    Σε λίγο θα είναι τίτλος τιμής να σε περιλαμβάνει ο Μάκης σε πρωτοσέλιδό του: για να σε ξεφωνίζει ο Μάκης, θα σημαίνει ότι πρέπει να είσαι έντιμος και να μην ενδίδεις σε σικέ παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδατε την Σύγκρουση του ''Πρώτου Θέματος'' και του Μάνου Αντώναρου με αφορμή το μπλογκ του και την αργμομισθία του στην ERTsat ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν γράφεται κάτι για το συγκεκριμένο λαμόγιο (=Αλογοσκούφης) αμέσως εμφανίζονται οι υπερασπιστές του και αρχίζουν τα σενάρια....Βρε ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΠΟΨΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    ΚΟΠΡΟΣ ΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ...........

    Η ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Giannos said:
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΦΑΓΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΤΕΡ... ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥς "ΑΔΑΜΑΣ" ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΑΧΩΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ ΠΑΠΑΝΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΤΟΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ...
    ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ "ΗΡΩΑ" -ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ... θΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά, του έκοβαν τη μισή εκπομπή.
    Προφανέστατα οΚουρής πήρε ένα τσουβάλι λεφτά!!!Ο δε Μάκης καιήρωας θα το παίξει,και στον ΑΛΦΑ θα επιστρέψει,μετά βαίων και κλάδων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Good bye Makis!
    Να μας γράφεις βρε!
    Μη χαθούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχασε η βενετια βελονι.βρε ουστ απο δω,σε βαρεθηκαμε πια ...ηρωα στο τζαμπα.περιμενουμε απαντηση σ αυτο που εγραψε το καρφι το σαββατο,δηλ.οτι πηρε απαλλαγη με τρελλοχαρτο απο τον κουτσογιωργα,γιατι η μανα του δουλευε στο γραφειο του Μενιου.αλλα νομιζω οτι αυτο εγινε εντελως.... αξιοκρατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση