GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλείται το site του Οικουμενικού Πατριαρχείου!

Αυτός ο εκκλησιαστικός ρεπόρτερ μας, τι πήγε και ανακάλυψε πάλι; Ότι πωλείται ένα από τα site του Οικουμενικού Πατριατρχείου... Μπορείτε ν...

Αυτός ο εκκλησιαστικός ρεπόρτερ μας, τι πήγε και ανακάλυψε πάλι; Ότι πωλείται ένα από τα site του Οικουμενικού Πατριατρχείου...
Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς. Μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://lyk-rizar.att.sch.gr/orthodoxia.htm της Ριζαρείου Σχολής με τις Ορθόδοξες Ιστοσελίδες.
Πρώτο στη σειρά είναι το Οικουμενικό Πατριαρχείο και δίπλα η διεύθυνση www.epnet.gr. Κλικάρετε και τι θα βγει; Οτι "το όνομα είναι προς πώληση"!!
Θα πείτε, αν δεν την χρησιμοποιεί πια, τι να την κάνει. Χρειάζεται όμως να την πουλήσει; Τους λείπουν τόσα (λίγα) χρήματα;

23 σχόλια

  1. Η συγκεκριμένη παραπομπή στο www.epnet.gr δεν σημαίνει ότι έχει να κάνει με το πατριαρχείο. Κάποιος την δέσμευσε για λογαριασμό του, πλασάρει ορθοδοξία, mp3 και βιβλία και θέλει να την πουλήσει.

    Σιγά τα ωα, κανείς δεν θα την αγοράσει, γιατί καθένας φτιάχνει μια άλλη διεύθυνση epnet.com ή epnet.org ή epnet.eu ή epnet.tk ή τα ίδια με opnet μπροστά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia me apogoiteusate, vgalate eidish kai kala apo kapou pou den uparxei...

    den poulaei kaneis to domain, apla elikse (dem plirothike mallon) kai o kataxoriths exei valei oti ligei na gurnaei stin selida tou pros polish...

    aman pia, kai pistepsa oti to pate to gramma alla vlepo oti peftete se lathi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι έτσι, η Ριζάρειος γιατί την έχει αντιστοιχήσει στο Πατριαρχείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν ξέρετε βασικά πράγματα για το internet.

    Όπως είπε και ο ανώνυμος
    "den poulaei kaneis to domain, apla elikse (dem plirothike mallon) kai o kataxoriths exei valei oti ligei na gurnaei stin selida tou pros polish..."

    Προφανώς δεν ήθελαν πια το συγκεκριμένο domain για λόγους που δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει για το άρθρο σας οτι το πουλάει. Μα δεν το πουλάει το πατριαρχείο δεν βγάζει λεφτά το πατριαρχείο, ο καταχωριτής το πουλάει.Μάθετε πέντε πράγματα και μετά να γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λέτε ρε μάγκες. Χεστήκαμε για τις ιντερνετικες σας γνώσεις. Εδω δεν είναι όποιος κι όποιος. κοτζαμ πατριαρχείο είναι. Τι θα πει καταχωρητής και μαλακίες. Δηλαδή θα ...πέφτανε εξω αν κρατούσανε κι αυτη την διευθυνση. Δηλαδή αμα την πάρει κανας Τούρκος τώρα, τι θα λέμε μετά. Για πείτε, εξυπνάκηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν την πάρει κάνας Τούρκος; Σιγά... χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι... Εδώ ολόκληρα νησιά μας αμφισβητούνε και δεν τρέχει κάστανο, για ένα site θα σκάσουμε; ωωωωωχ αδερφέεεεε μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβερό το σκάνδαλο που αποκαλύψατε! Φέρατε επιτέλους την κάθαρση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. GIATI DEN TO AGORAZEI O BOB O BOYLGARAKHS OS POLITISTIKH KLHRONOMIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H eidisi einai i parakato: To elliniko patriarxeio eixe poulisi gia polla miria to domain www.ElPa.gr se gnosti lesxi autokinitou.

    A re giozides.

    Fantastite ti eidisis mas taizoun se themata pou den exoume exidikeumenes gnoseis (amintika, exoteriki politiki, erotika tis lianis ktlp)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.ec-patr.org

    Αυτή είναι η διεύθυνση του Πατριαρχείου εδώ και χρόνια γιατί άλλωστε είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός κι όχι ένα ελληνικό μαγαζάκι. Αν τώρα στη Ριζάρειο κοιμούνται...

    Μεγάλε Παπαγιάννη το επίπεδο του blog σου ανεβαίνει συνεχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σας παραδέχομαι για το 99% των αποκαλύψεων σας, γιατί τυχαίνει να γνωρίζω πολλά και γω, όμως τώρα διαπράξατε ολίσθημα. Όπως εξήγησαν και άλλοι πιο πάνω το ΕΠ δεν έχει σχέση με την πώληση. Ψάξτε το όσο θέλετε. Δεν είναι αργά να το αποσύρεται, άλλωστε όλοι κάνουμε λάθη, απλώς η ξεροκεφαλιά και η εμμονή σε ένα λάθος που όσοι έχουν στοιχειώδεις γνώσεις ίντερνετ καταλαβαίνουν, το μόνο που πετυχένει είναι να μειώνουν το κύρος του σάιτ που με χαρά διαβάζουμε τόσο καιρό. Και να το πιστέψουν 50 άσχετοι δεν θα είναι επιτυχία για το μπλογκ σας, σωστά αγαπητοί?

    Φιλικά
    Θ. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνάδελφοι αυτό έχει ενδιαφέρον http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=644047

    δείχνει και ποιες ειναι οι παθογένειες του ελληνικού Πανεπιστήμιου και απο ποιους εκπορεύονται..όχι οτι οι άλλοι ειναι καλλίτεροι..για να δούμε θα γίνει θέμα...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και επειδή δεν βγήκε το λιν..πάρτε κοπυ -παστε

    φεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού,οννεδίτης, ονόματι Χριστόπουλος χτες στην Νομική
    από Λυσιέν 6:00μμ, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007
    (Τροποποιήθηκε 6:54μμ, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007)

    οι σύγχρονοι κρατικοί τραμπούκοι εν δράσει μες στα πανεπιστήμια.

    που απεικονίζεται στη φώτο (με το γιλέκο και τα γυαλιά)

    συντόνιζε τους τραμπούκους των ΤΕΦΑΑ που είχαν σκάσει στην Νομική για να επιβάλλουν την άρση των καταλήψεων.

    Ο ίδιος κύριος ήταν επικεφαλής της ομάδας που το καλοκαίρι επιχείρησε να σπάσει την κατάληψη του συλλόγου των ΤΕΦΑΑ. Οι ίδιοι αλήτες που απείλησαν φοιτήρια των ΤΕΦΑΑ με αλυσοπρίονο ότι θα της κόψουν το λαιμό αν παραμείνει στην κατάληψη.

    Η ίδια ομάδα, με την ίδια ακριβώς σύνθεση βρισκόταν χτες στη συνέλευση της Νομικής, στην δεξιά πτέρυγα του αμφιθεάτρου (όπως βλέπουμε από το προεδρείο), από όπου εκτοξεύονταν τα εμετικά συνθήματα ενάντια στο κίνημα και τις καταλήψεις. Δυστυχώς, δεν τους φωτογραφίσαμε.

    Να γιατί οι κυρίαρχοι επιζητούν εναγωνίως την κατάργηση του ασύλου. Το άσυλο αμφισβητεί το κρατικό μονοπώλιο στη βία. Θέλουν οι υπάλληλοί τους, εν προκειμένω ο έφεδρος αξιωματικός του ελληνικού στρατού Χριστόπουλος και τα τσιράκια του, να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στα πανεπιστήμια και επιβάλλουν τις αποφάσεις των αστικών επιτελείων με τον μοναδικό τρόπο που η αστική εξουσία ξέρει όταν ο χείμαρρος του κινήματος απλώνεται στα αμφιθέατρα:

    την κρατικά οργανωμένη βία

    ΥΓ: άραγε η ομάδα αυτή να είναι υπεύθυνη για τις δολοφονικές επιθέσεις σε Φιλοσοφική και σε στέκια το 2005 και στους Μεταλλειολόγους του ΕΜΠ παλιότερα; Τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής της "νόμιμης δράσης" τους δεν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο, ίσα-ίσα το ενισχύουν.

    Να τους σταματήσουμε!!!

    στο ιντυμιντια έχει και φώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πω πω ειδησάρα βγάλατε πάλι!!!
    Τσακάλια είστε βρε παιδιά, δεν πάτε κατά CNN μεριά μην χάνεστε εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα κόψετε ρε ανώνυμοι τι μαλακίες;

    Φτιάξτε εσείς blog και κάνετε αποκαλύψεις.

    Ψάχνετε ευκαιρία να την "πείτε" στα παιδιά του press.gr;

    Nαι ε;

    Σας πειράζει που αποδεικνύει έμμεσα το "μέγεθος" της δημοσιογραφίας σας και της πολιτικής σας συνείδησης;

    Είστε πολύ μικρά "κομπλεξάκια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πατριαρχείο είναι βουτηγμένο μέχρι το λαιμό σε κάθε λογής σκάνδαλα. Πολλά από αυτά τα έχει βγάλει στη φόρα η ιστοσελίδα kalami. Το σάιτ που πουλιέται αν πουλιέται είναι το λιγώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλο ένα μπουμπουκι αστυνομικός (υπαστυνόμος) έπεσε στα δίχτυα του τμήματος Εσωτερικών υποθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω "λαδιάρης" που υπηρετούσε ως επικεφαλής της ασφάλειας βουλευτη απο την Κρητη ζητησε λεφτα απο καταστηματαρχη στην Κρητη προκειμενου να μεσολαβουσε στους καταλληλους ανθρωπους για να ανοιγε και παλι ο καταστηματαρχης το σφραγισμενο του καταστημα. Ειδες τι παθαινει ο ανθρωπος οταν εχει καιρο να βρεθει στην εξουσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΚ παιδιά έγινε και λάθος λέω εγώ. Είπαμε στα παιδιά του press-gr:

    Ψυχραιμία, η αξιοπιστία σας κρίνεται κάθε μέρα. Μόλις ο κόσμος μυριστεί ατζέντα, θα την κάνει τρέχοντας.

    Προσωπικά, δύο φορές ψυχραιμία με το Πατριαρχείο. Μη το μπλέκετε με την εκκλησία της Ελλάδος με μικρό έψιλον και με τον μικρό της αρχηγό που είχε την ευκαιρία να φανεί χρήσιμος στη χώρα και συμπεριφέρεται σαν πολιτικάντης β διαλογής. Κρίμα τα ταλέντα του. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο διαχειρίζεται πιο δύσκολα πράγματα, με μεγάλη επιτυχία και χωρίς την βοήθεια των εγχώριων ηλίθιων. Μία ώρα με το αεροπλάνο είναι από Αθήνα. Πηγαίνετε να πάρετε κλίμα. Εύκολο πράγμα είναι. Είναι μεγάλη κουβέντα και αξίζει να γίνει κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εντάξει, σπουδαίο θέμα δεν είναι. Η απορία μου είναι γιατί τόση λύσα επειδή βγηκε η είδηση.
    Κι η άλλη μου απορία είναι η εξης. Δεν μπορούσε το Πατριαρχείο να ανανεώσει την συνδρομή του και να κρα΄τήσει και αυτή την διεύθυνση; Πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο. Σιγά τα λάχανα. Δισεκατομμυρια παίρνουν από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρόταση: Ας την ξαναγοράσει το πατριαρχείο για να μην γίνονται ρόμπες. Γι αυτα τα θεματα τουλάχιστον.
    Ενας πιστός χριστιανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. ΠΟΝΕΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΑΜΟΓΙΟ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΝΑ ΚΑΘΗΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΜΑΝ ρε παιδιά, http://www.ec-patr.org/ είναι το επίσημο site του Οικ. Πατριαρχείου εδώ και χρόνια.
    Και για όσουν μπερδεύουν το Οικ. Πατριαρχείο με την εκκλησία της Ελλάδας (με πολυ μικρό έψιλον όπως γράφτηκε πιο πάνω), 55 λεπτά είναι η πτήση για Κων/πολη, πηγαίνετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους του Οικ. Πατριαρχείου για να καταλάβετε τί σημαίνει "πνευματικός άνθρωπος".
    Βέβαια, χρειάστηκε να φάει πολλά χαστούκια το Οικ. Πατριαρχείο και να αναγνωρίσει τα τεράστια λάθη που έκανε μέχρι το 1922, για να φτάσουμε να έχουμε ανθρώπους οι οποίοι να μη μας κάνουν να ντρεπόμαστε όταν λέμε ότι μας βάφτισαν Ορθόδοξους.


    Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΤΥΧΑΙΟ το ότι η ιστοσελίδα της Ριζάρειου δεν αναφέρει σωστά τη δισπυθυνση του Οικ. Πατριαρχείου... εδώ ο τοσοδούλης αρχιεπίσκοπος Αθηνών (αλλά όχι και πάσης Ελλάδος - βλ. μητροπόλεις Νέων Χωρών) γλύφεται και ξερογλύφεται να μετατρέψει την Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ελλάδας σε Πατριαρχείο της Ελλάδας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση