GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταξύ Mega και Alter...

Νεότερη πληροφορία για τον Νίκο Χατζηνικολάου : Από τις επαφές που έχει κάνει προκύπτει ότι βρίσκεται μεταξύ Mega και Alter. Ως προς τα ...

Νεότερη πληροφορία για τον Νίκο Χατζηνικολάου:
Από τις επαφές που έχει κάνει προκύπτει ότι βρίσκεται μεταξύ Mega και Alter.
Ως προς τα τηλεοπτικά, γιατί πολιτικά βρήκε τις πόρτες κλειστές.

87 σχόλια

  1. Mη βιάζεστε, γράφετε βλακείες. Δεν ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν θέλετε να ασχοληθείτε κι άλλο με το θέμα, κάντε το σοβαρά. Λάστιχο τον έχετε κάνει τον άνθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωράνε κάτω από την ίδια στέγη με τον Τριανταφυλλόπουλο; Καταδέχεται ο Χατζηνικολάου από τα σαλόνια να βρεθεί στα αλώνια; Αμφιβάλλω. Νομίζω ότι θα προτιμήσει την ανεργία από το Alter. Αλλά αυτός όλο και κάτι θα κάνει για να ανοίξει την ερμητικά κλειστή πόρτα του Mega. Τύποι σαν αυτόν έχουν τον τρόπο... Δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ που τα λέμε δεν μας λέτε και τίποτα καινούργιο, για όλα τα άλλα κανάλια, για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους αλλά προφανέις, δεν υπάρχει περίπτωση να παει. Το πολιτικό μην το αποκλείετε ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνες οι παλιές φήμες για αλλαξοκωλιές στο MEGA, τελικά ποιούς αφορούσαν βρε παιδιά? Τον Νικ? τον pretender? τον rousseau?
    Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι κανείς να μη βιάζεται. Σήμερα έτρωγε το μεσημέρι με το νομικό σύμβουλο του μεγα και το δημοσιογράφο Παπαχελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τι θα γίνει με τη περίπτωσή σας.
    Θα πάψετε να ασχολείστε με τον Χατζηνικολάου;
    Πόσα σας δίνει και τον διαφημίζετε έτσι;
    Τάπαμε, δεν τάπαμε, πάει στο Κουρή…με ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΑΠΟΣΤΟΛΗ και όχι Αποστόλη.

    Εάν συνεχίσετε να το παίζετε έτσι θα αποκαλύψω την Αποστολή… και να δω τότε που θα κρυφθείτε.
    Ας παίξουμε πιο τίμια. Έστω και για δοκιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποστολή; Τι Αποστολή;
    Δηλαδή από μικρός Θεός θα καταντήσει ένας μικρός Απόστολος;
    ΩΩΩΩ!!! Τί Απογοήτευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χατζηνικολάου δεν πάει ούτε στο Mega, ούτε σε ΑΝΤΙ1, ΝΕΤ, ΣΚΑΙ, STAR ή ALTER. Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες θα πάει στο KRHTH TV και θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο με τον Χαράλαμπο Ξεκουκουλωτάκη. Η πληροφορία μου είναι δισταυρωμένη και πολύ έγκυρη. Για αυτό και υπογράφω με το πραγματικό μου όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς κα Πετρούτσου : Πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ! Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΡΗΤΗ ΤV ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑΚΗ. ΜΕΓΑΛΕΙΑ Ο ΚΥΡ-ΝΙΚΟΣ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς κα. Τηλεκρατεό,
    Ο Ξε το ξέρει;
    ΤοΝ πείρε τηλ. Ο Ψυχάρης;
    Τον ενημέρωσε ο Κουρής;
    ‘Η το αναλάβετε προσωπικά εσείς.

    Ο ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρε εξηγούνται όλα. Γι'αυτό είδε και τον Μητσοτάκη ο Νίκος Χατζηνικολάου. ΖΗΤΩ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΤΆΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά έχω αποκαλυπτική είδηση. Ο Χατζηνικολάου δεν πάει στο ΚΡΗΤΗ TV. Ξαναγυρνάει στον Alpha και θα λέει τα δελτία των 12.00. Η πληροφορία μου είναι πολύ έγκυρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανέκδοτο για να γελάσουμε λίγο....

    Σας θυμίζει κάτι αυτό?

    ωραίο logo

    Για όσους έχουν την απορία, ιδού και η Integrine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μ αρεσει που οι κυριοι διαχειριστες του blog πηραν το δικοο μου post και το εκαναν ειδηση και την ανεβασαν σαν δικη τους. Αφου σας το ειχα γραψει στο θεμα της Δρουζα οτι ο κ, Χατζηνικολαου παει Alter. Και ο καραφλος κυριος μαζί με τον fat man και τον έτερο της παρέας πασχιζουν να καταλαβουν ποιες ειναι οι προθεσεις Κουρη γιατι δεν ειναι λιγο να χασεις την κονομα 25% ειναι αυτο!
    Απο την αλλη για να σας συμπληρωσω την ειδηση η ΑΠΟΣΤΟΛΗ του κ. Χατζηνικολάου είναι πολυ συγκεκριμενη και ασφαλως δεν ειναι η φιλοδοξια του να αναλαβει γενικός διευθυντης ενος καναλιου Β εθνικης οπως το Alter. Αλλοι ειναι απο πισω οι οποιοι ενδιαφερονται να αγορασουν λενε οι πληροφοριες και μαλλον εχουν δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η αλήθεια είναι ότι ο ανηψιός του, που κάνει τώρα δελτία στο μεγκα και ξεκίνησε από το mad, έβαλε τον θείο του να μεσολαβήσει για να τον ξαναπάρει ο κουρής πίσω...
    Μπορεί να γελάτε με την είδηση, αλλά ψάξτε λίγο μήπως ισχύει. Όχι για να γυρίσει στο μαντ βέβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δελτία στον alpha ήθελα να γράψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Χατζηνικολάου φαίνεται να αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή στο Mega ! Αυτό ακούστηκε σήμερα το πρωί, καθώς χτες τα μεσάνυχτα πέρασε την είσοδο της Μεσογείων, αφήνοντας έκπληκτους τους Securitαδες. Έφυγε αργά μες τη νύχτα...

    Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες, "φρένο" στην είσοδο του στο Mega, βάζει ένα δυνατό τρίο ! Ο Χρήστος (Παναγιωτόπουλος), ο Γιάννης (Πρετεντέρης) και ο Γιώργος (Οικονομέας) !

    Ο Χατζηνικολάου θα πάει στην ΕΡΤ ! Η Θέση του Διευθυντή ειδήσεων είναι κενή και ο ίδιος δείχνει ενδιαφέρον στο δίδυμο "Χούκλη-Χατζηνικολάου"... Πως λέμε: Χ.Χ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ενας καλος λογος να παψουμε να παρακολουθουμε δελτιο ειδησεων ΜΕΓΚΑ θα ειναι τοτε η παρουσια του αμολυντου,αψεγαδιαστου,δηθενατζη,υπερανω ολων κυριου Χατζητετιου εκει.να μη μας το κρυβουν και μας κρατουν σε αγωνια,ας φερουν και το υπολοιπο τριωδιο-τριπλετα σχολιαστων για να κλεισει εντελως το μεγκαμαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μεγκα παιδια δεν παέι με τίποτε. Είδε τρίτη Λαμπράκη και του είπε όχι για όλα ακόμα και για εβδομαδιαία εκπομπή. Αλτερ μαλλον ναι φαίνεται οτι έχει κλείσει με τον Κουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχω νέα πληροφορία. Τσεκαρισμένη από 10 μεριές. Ο Ν.Χ. αναλαμβάνει Εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων. Πριν από λίγο έκλεισε η συμφωνία με το Βασίλη Λεβέντη, στα γραφεία του κόμματος στην οδό Καρόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μάλλον λονδινάκι τον βλέπω ως χαικλάσατος άνεργος που είναι τώρα... θα τον φιξάρει και η Έλλη για τα κατατόπια ώστε να ξεκουραστεί και να βρεί ξανά το κάρμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε παιδιά, θα βρίσει κανείς τον sniper να γίνει χαβαλές, ή μήπως θέλετε να πιστέψουμε ότι σαν ενδιαφέρει πραγματικά το μέλλον του Χατζηνίκου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. To thema me ton Aki giati to bgalete? Htan laspi kai anagkastikate na to aposirete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απάντηση στον απο πάνω...
    O κύριος που παλίοτερα είχε ποστάρει σε τυχάιο χρόνο ένα post με τίτλο

    Σε ποια ράτσα ανήκετε ?
    ....

    > Ίδιας πάστας δημοσιογράφοι με τους βολεμένους που βγάζετε ότι σας βολεύει (εξυπηρετείτε συμφέροντα δηλαδή)?
    > Άνεργοι δημοσιογράφοι που ψάχνετε να προαχθείτε σε κάποιο μεγάλο μέσο/ενημέρωσης χρησιμοποιώντας το blog ?
    > Δημοσιογράφοι που επειδή δεν μπορείτε να τα πείτε χύμα με σφραγίδα και υπογραφή σε κάποιο άλλο μέσο ενημέρωσης που εργάζεστε δημιουργήσατε αυτό το blog ?
    > Κάνετε κάποιο άλλο επάγγελμα και γράφετε ως χόμπι (δεν είσαστε δημοσιογράφοι)?
    > Άνεργοι δημοσιογράφοι που εργάζεστε εκτός της δημοσιογραφίας και επειδή το είχατε πάντα απωθημένο δημιουργήσατε ένα δημοσιογραφικό blog?

    ....

    αν και παλίοτερα την έιχα πάρει στα ελαφρία είχε λόγο για τις ερωτήσεις και την μη απάντηση που δεν έλαβε

    Σιγα σιγα αρχισε να φαίνεται η ανεξαρτησία του νέου μέσου

    Επίσης αν γνωρίζει ας δώσει και την απάντηση... (εφόσον οι αρμόδιοι δεν την έδωσαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΙΓΑ Ο ΆΚΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΕΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ... ΟΡΧΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΑΑ ΡΕΕΕ !!! ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.......... ΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ..... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ... ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΕΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΙΑΚΟΝΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.... ΤΡΙΧΕΣ....... ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΠΑΤΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ- ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΝΑ ΝΑ ΞΕΡΝΑΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σνιπερ καλησπέρα. Είδα σημερα το βραδυ στο Χίλτον τον Ακη να τρωει παρέα με τον Βενιζελο και σε θυμήθηκα. Σκεφτομαι δηλαδή ποσο μαλάκας και κολλημέμος μπορεί να είναι ένας άνυρωπος που πιστευει οτιένας βαθυπλουτος σαν τον Τσοχατζο μπορεί να αφιερώσει εστω και τρια δευτερα φαιάς ουσίας για να σκεγτεί τι μπορεί να πιστευουν γι αυτόν φουκαράδες σαν και μενα και σενα. Μ ε δυο λογια πρεπει να είσαι εντελώς σαικο αν πιστευεις σοβαρα οτι σε πολεμουν τα "λαμόγια του Ακη". Σε πολεμα η μαλακια σου και η ατυχία σου να μην εχεις μυαλό και αντι να κάνεις κατι σοβαρο να γραφεις παπαριές για την νεπικαιροτητα. Ο χρονος που σπαταλάς ειναι η υπεραξία για τους αλλους.Δηλαδη σε απλα ελληνικά εσυ βγαζεις τα απωθημενα σου και αυτοί κονομανε. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΝΙΠΕΡΆΚΟ ΚΑΙ ΌΝΕΙΡΑ ΓΛΘΚΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΙΚΑΝΟΠΟΙΏΝΤΑς ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΙΛΟΥ, "ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΟΝ ΣΝΙΠΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΑΛΈς" ΣΠΕΥΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΥΕΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΉ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΝΙΠΕΡΆΚΟΥ. ρΕ ΜΟΥΝΙ, ΚΩΛΟΔΕΞΙΈ ΠΑΠΑΡΑ, ΣΝΙΠΕΡ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊς ΜΕ ΤΙς ΨΥΧΩΣΕΙς ΣΟΥ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ. α ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΙΝΑΡΑ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο φ.κ. είναι πατρινός πάντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για άλλη μια φορά ο klifton έχει δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ-1 ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @anonymous (1.28): Μισές δουλειές. Το ρεπορτάζ σου για να ήταν πλήρες έπρεπε να αναφέρει "τι έφαγαν" (κουτσομπολιό), "ποιόν θέλουν να φάνε" (πολιτικό).

    https://www2.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=45569674526543310

    https://www2.blogger.com/comment.g?blogID=31249303&postID=5823984648953698285

    Όπως θα δεις, ΔΕΝ ασχολούμαι με τον Άκη. Οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι (πολιτικά) πεθαμένοι με τους (πολιτικά) πέθαμένους.

    Αυτό το φ(ελλουδάκι) κ(ενό) ασχολείται ως αυτόκλητος υπερασπιστής του Άκη.

    @φ.κ. φ(οράω) κ(ουδούνια)

    Επειδή δεν έχω άλλες πρόχειρες ερμηνείες του ακρωνύμιού σου πρόχειρες, ούτε χρόνο όπως εσύ ΔημοσιοΥπαλληλάκι, να κάνουμε διαγωνισμό για το πιό πετυχημένο. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. Ο νικητής κερδίζει μαθήματα λαμογιάς και φτωχομπινεδιάς μαζί σου. Μπορείς κι εσύ να συμμετάσχεις (με όποια παρανοϊκή περσόνα θέλεις) ρουφιανάκο. Για να δούμε και πόσο ακόμη διασκεδαστικός μπορείς να είσαι. Γιατί αστείος ούτε με σφαίρες δεν είσαι καταπιεσμένο αποτυχημένο βοθρόλυμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αναστάτωση προκάλεσε στις 5.15 τα ξημερώματα της Παρασκευής τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Αγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού και είπε ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, που επρόκειτο να εκραγεί σε μισή ώρα. Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Μεσογείων μέχρι τις 6 το πρωί. Όπως αποδείχτηκε όμως, το τηλεφώνημα ήταν φάρσα, καθώς ο χώρος ερευνήθηκε και δεν βρέθηκε τίποτα.

    Οι πρώτες φήμες ότι πίσω από την ενέργεια αυτή βρίσκεται ο Ν. Χατζηνικολάου διαψευστήκαν μετά από λίγο, καθώς μετά από επιτόπια έρευνα των αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερθείς βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κρεβάτι του.

    Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε στον επικεφαλής αξιωματικό, ότι τον διέκοψαν από ένα δημιουργικό όνειρο. Έβλεπε να συναρμολογεί ο ίδιος το ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. swstooooooooooooooos o sniperakos. Re klanei o pe8amenos (Akis)?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΕΣ
    Ο ΦΑΡΣΕΡ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΒΟΜΒΑ» ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ «ΕΙΔΗΣΗ» ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο Χ’ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΤΗΛΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ-ΝΙΚΟ-ΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΟ ΧΟ ΧΟ

    το βρήκα!!!

    φ.κ. = φοράω κουκούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μετά από αυτά και λαμβάνοντας υπόψη τον αποκλεισμό-έκπληξη του Καρμέλο Αντονι από το All Star Game του ΝΒΑ, ο Νίκος δήλωσε.
    « Ποτέ πια!!».
    Ο κ. Αντώναρος κληθής να σχολιάσει τη δήλωση είπε.
    « Η Κυβέρνηση σέβεται τον άνδρα, όπως σέβεται και το ΝΒΑ, όπως σέβεται και το δικαίωμα στην ονείρωξη»
    Ο κ Ευθυμίου δήλωσε.
    « Είναι φανερή η συμπαιγνία κυβέρνησης-Νικολάου, τα ασημικά ανήκουν στον Ελληνικό λαό»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ενώ η χώρα μαστίζεται από χίλια μύρια προβλήματα εμείς ασχολούμαστε με τον κάθε κύριο Χατζητέτοιο και το πού θα λέει τις διαστρεβλωμένες του ειδήσεις (αφού κάθε φορά μεταβάλλονται σύμφωνα με το πώς βολεύει αυτούς που κινούν τα νήματα στον εκάστοτε σταθμό).

    Για να ασχοληθούμε και λίγο με το μέλλον μας στα σοβαρά! Οι νέοι άνθρωποι στη χώρα μας καθημερινά αντιμετωπίζουν προβλήματα που δυστυχώς τους οδηγούν σε αδιέξοδα! Ο κάθε Χατζητέτοιος με ποικίλους τρόπους - καλώς ή κακώς- έχει ήδη λύσει το πρόβλημά του και τώρα πια εργάζεται για το παντεσπάνι του!

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πριν από μόλις 17 δευτερόλεπτα ο ΥΠ. ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Θ.Ρ,
    Δήλωσε για τη πρωινή φάρσα.

    « Η κυβέρνηση του Κ.Κ είναι αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε αυτές τις κακόγουστες φάτσες των γνωστών-αγνώστων. Αμέσως μετά τις εκλογές θα φέρει νομοσχέδιο που θα καταργεί το Πανεπιστημιακό Άσυλο και θα εγκαθιδρύει το Τηλεοπτικό Άσυλο. Είναι ένα παλλαϊκό αίτημα που απαντά στα σύγχρονα δεδομένα της Ελληνικής Δημοκρατίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βρε σεις ο GAP,πριν λίγο έκανε πρόταση μομφής στο κυβερνείο της διαφθοράς και ζήτησε εκλογές και σεις περί ηλιθιωδών ???τυρβάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ μίσος για τον Χατζηνικολάου ρε παιδιά. Τι κακό σας έχει κάνει; Τις μάνες σας γάμησε;
    Share a little love...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπράβο κύριε Υπουργέ!!!
    Άννα Δρούζα.
    Θα το πώ και στις φίλες μου στα ιδιωτικά!!!
    Μπράβο, ξέρεις πόσο καιρό το λέω στο θείο μου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μήνυμα ΝΟ 2.

    Μάγκες του press-gr σας πάω και σας ανταμείβω με την…ΕΙΔΗΣΗ.

    Ο Καραμανλής το αποφάσισε, ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Δεν κάνω πλάκα. Το σχέδιο είναι έτοιμο, αλλά δεν ξέρω αν το γνωρίζει ο Παπούλιας.
    Θέλει να τους πιάσει όλους στον ύπνο, καθώς έπεσαν στη παγίδα!!

    Πως μαθαίνονται κάτι πράγματα…Κώστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για τα μάτια του κόσμου και για να μην βγουν οι νέες (χειρότερες) δημοσκοπήσεις έγινε η μομφή του Γιώργου. Απ' ότι φαίνεται προτιμάει την ηρωϊκή έξοδο, αντί να επιμείνει στις απόψεις του και να προχωρήσει η συνταγματική αναθεώρηση. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε press-gr, πως έχασες τέτοια είδηση; Συνδύασε τις εξελίξεις Χατζηνικολάου, με το post για το Σημίτη και το "Γιώργος", με τον αποκλεισμό του Carmelo Antony και τις πρόωρες εκλογές να το φχαριστηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. PRESS.GR

    Γιατί δεν έλαβες σοβαρά την πληροφορία που σου παρείχε, χθες ο Ανώνυμος, του οποίου τα αυτιά έχουν γίνει σαν τους τοίχους;
    Μάθε τώρα ότι το σχέδιο το γνωρίζει και ο Παπούλιας.

    ΚΑΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μα κύριε Βασίλη μου ,από το σχολιό σας φαίνεται πως δε γνωρίζεται ,πως, τα κυλιόμενα γκάλοπ της Χ. Τρικούπη δείχνουν μισή μονάδα διαφορά από Ν.Δ.
    Το "κρίμα" πάει.... αλλού αυτή τη φορά,Νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. re basilaki to mpourdelo pou legetai kostakis den to blepeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μη σας παρασυρουν τα κατευθυνομενα γκαλοπς των κρατικοδιαιτων εταιριων,το πασοκ εχει τα δικα του κι αυτα εδειξαν οτι η διαφορα με την ΝΔ εχει μειωθει τοσο που να του επιτρεπει να ζηταει εκλογες,οπως και το εκανε σημερα.τωρα τρεχατε ποδαρακια μου,τερμα οι ραφηνες,οι κηφηνες και τα χαζοχαρουμενα DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ψηφίζω blogερ της εβδομάδας τον ανώνυμο με τα μεγάλα αυτιά κια τις πρόωρες εκλογές. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Den yparxei allh lysh.

    Την επόμενη φορά που ανώνυμος θα δώσει τέτοια ΕΙΔΗΣΗ, και τι ΕΙΔΗΣΗ, για να τον πιστέψετε προτείνω να απειλήσει να ξεβρακωθεί σαν το Χατζηνικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Επειδή από χθες, στο Μαξίμου έχουν θορυβηθεί για την σοβαρή διαρροή,
    Και ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν τον Άνθρωπο με Τα Μεγάλα Αυτιά, τους συνιστώ να πάψουν να βρίζουν και να ψάχνουν τους τοίχους.
    Θα είναι ίσως ποιο χρήσιμο για αυτούς να κοιτάξουν έξω.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πριν δώσω συγχαρητήρια στον αυτιά ανώνυμο, ποιός ζήτησε τις εκλογές παιδιά; Ο Γιώργος ή ο Κώστας; Γιατί αν τις ήθελε ο Κώστας τότε ποιόν ευνοούν τα ¨κυλιόμενα¨ γκάλλοπ; Πάντως μου αρέσει που "ανακοινώθηκαν" και τα νέα γκάλλοπ τόσο γρήγορα. Έγινε αντιληπτό.Το παιχνίδι άρχισε ήδη και φυσικά το κοντέρ πρέπει να μηδενίζεται. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Αν ήμουν στη θέση του Κώστα θα μάζευα το γάντι και θα έκανα εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ποσο ασχετοι εισαστε ολοι! Η προταση μομφης εχει γινει κατοπιν συνεννοησης με τον Χατζηνικο για να μη μεινει ανεργος! Εκλογες τωρα! και ο Νικολακης στη βουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ. ΓAMIETΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είστε όλοι άσχετοι ρε. Τις εκλογές τις ζήτησε ο Γιωργάκης για να συσπειρώσει το διαλυμένο του κόμμα. Τώρα θα τους φορέσει και φανέλες με νουμεράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O φίλος αντιεξουσιαστής ανώνυμος με την φιλοσοφία του Μπουκόφσκι ξαναχτύπησε και σε αυτό το ποστ. Βάλε αδελφέ μου ένα ψευδώνυμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο ανωνυμος( 1.32 )εξεφρασε μια ενδιαφερουσα αποψη,απομενει τωρα να αρχισει ο ιδιος πρωτος να γαμιεται και να δουμε μετα οι αλλοι πως γινεται.εμπρος παληκαρι μου ξεκινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κι εγώ απογοητεύτηκα από τον αντιεξουσιαστή ανώνυμο. Μας ξεπέταξε με κανα δυο γαμιέστε. Βασίλη θα του βάλουμε εμείς ψευδώνυμο. Κατάλαβες βέβαια ποιο θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αν έχει δίλημμα ο Χ''Νικολάου να πάει σε κανάλι ή να γίνει βουλευτής γαιτί δεν προτιμάει μία μέση λύση:
    Το κανάλι της Βουλής!!

    Αλήθεια το "Γαλάτσι TV" υπάρχει ακόμα ?
    http://hellas-fos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φίλε Klifton η λογική των blog αφήνει την φαντασία να καλπάζει. Άσε με λοιπόν κι εμένα να φαντάζομαι λοιπόν τον "Μπουκόφσκι" σαν έναν τύπο που γυρίζει στις πλατείες και συνήθως αράζει σε παγκάκια και συνομιλεί με κόσμο. Έχει μακριά μαλλιά και γένια. Ντύνεται με σκούρα βαριά ρούχα το φθινόπωρο και ίσως με φανέλα τον χειμώνα. Αυτοσαρκάζεται σαν τον ποιητή Σουρή και λέει με απλές κουβέντες μεγάλες και στοχαστικές αλήθειες. Ο λόγος του είναι υπερβολικός αλλά ποτέ προσωπικός για κάποιον συγκεκριμένα. Θεωρεί ότι όλοι ακόμα και ο ίδιος αποτελούν κομμάτια της ίδιας ποταπής πραγματικότητας. Θα έλεγε κάποιος ότι ζει στον κόσμο του. Κι όμως είναι υπερεαλιστής. Λέει αυτό που σκέφτεται, σε βρίζει αλλά δεν βρίζει εσένα βρίζει τον κομφορμισμό, βρίζει γιατί έτσι αισθάνεται ότι αντιδράει σα να βάζει ένα τούβλο στο λούκι του καταναλωτισμού. Γράφει με κεφαλαία γιατί θέλει να φωνάξει. Είναι άθεος βέβαια αλλά παραδόξως είναι σεξιστής. Πρέπει να είναι νέος σε ηλικία και σεξουαλικά δραστήριος. Δεν περιμένω να γράψει με ψευδώνυμο και ας του το ζητάμε. Η ανωνυμία είναι άποψη και τρόπος ζωής. Μάλλον θα πρέπει να μπούμε στη βάσανο να τον ανακαλύπτουμε σαν μαργαριτάρι στην γενικότερη μετριότητα των σχολιασμών αυτού του blog. Η τελευταία του φράση -κραυγή θα ήθελε να την φωνάξει στο δρόμο, στις πλατείες, στην βουλή αυτήν ειδικά αυτήν την ώρα. Μας έκανε την τιμή να βρίσκεται κοντά μας.
    Συνέχισε αδελφέ Μπουκόφσκι. θα κάνουμε διάλογο με τους δικούς σου όρους. Σε ευχαριστούμε και περιμένουμε τις νέες σου επισημάνσεις-κραυγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Άντε ρε "Μπουκόφσκι" γάμα μας τη μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Βασίλη έχω να συμπληρώσω ότι μάλλον ξυπνάει και αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. φκ = φτωχός κίναιδος (φτωχόπουστας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΚΟΙΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ.
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΛΤΕΡ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο Χ’ΝΙΚΟΛΑΟΥ!!
    ΑΤΙΜΗ ΚΑΙΝΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΦΚ = Φορητό Καθήκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. φ.κ.

    φασιστοειδές κομμούνι...


    υ.γ. καραγκιοζάκο, κάνεις μπάμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Λοιπόν αποφάσισα στις 27 Μαίου εκλογές αλλά μετά τη δεύτερη πρόταση μομφής που θα κάνειο γιωργάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Βρε μαλάκες. Πάμε να ποστάρουμε στην πρώτη είδηση γιατί εδώ έχει πλέον 76 comments και είναι κουραστική η ανάγνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Παιδιά το τί γίνεται στον Alpha δεν λέγεται. Μας παρακολουθούν μέσω του server για να δουν ποιοί συμμετέχουν στις συζητήσεις του press-gr! Πρωτοστάτης ο αρχικαταδότης Κανιμάς. Ο πρώην γλύφτης του Νίκου και σήμερα πουλημένος εχθρός του. Έχει βάλει και ο Σουβατζής τους τεχνικούς για να εντοπίσουν ποιοι γράφουν τι. Έλεος ρε παιδιά! Αει στο διάολο αρχιρουφιάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Νέστωρ,

    τόσο πολύ ήθελες να κερδίσεις τα μαθήματα λαμογιάς και φτωχομπινεδιάς με το μέγα καθοδηγητή (ή μεγάλη καθοδηγήτρια) φ.κ.????

    Προδώθηκε από τη μπόχα και τα κουδούνια του/της???

    Ή "φωτογραφήθηκε" εξαίρετα από τη δημιουργική φαντασία των άλλων συμμετεχόντων???


    ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ!!!!!!!
    ΄
    Θα το έριχνα εγώ σαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @ sniper

    :)

    Νομίζω ότι το πιο ωραίο που του 'χάρισε' κάποιος ήταν το 'Φοράω Κουκούλα'!!!

    Spot on!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σνιπερ και νεστωρ εκτός απο μαλάκες και άχρηστοι είστε και κρυόπλαστοι. Τις δήθεν εξυπναδες που γραφεται και που νιμίζετε οτι έχουν πνεύμα τις γραφω στα παπαρια μου! Είστε δυο τρόμπες-φδεξοιοί και ατάλαντοι. Φ(ΟΝΙΚΟ)Κ(ΑΒΛΙ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Σνιπερ μην απαντας σου έχουν στησει παγιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Παιδια τρελενομαι-χωρις να ξερω γιατί να μπινελικονουν τον σνιπερ. Εχει μεγάλο χαβαλέ και νομίζω οτι πρέπει να φτιαξουμε ένα δικο μας σαιτ και να βριζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Φ.(ΡΕΝΟΒΛΑΒΗ)Κ.(ΑΡΑΓΚΙΌΖΗ)δεν γαμιέσαι να ασπρίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Παρακολουθώ, με διαλείμματα ακόμη και 15μερου, το παρόν μπλογκ. Σε ένα από αυτά τα διαλείμματα, κάποια φίλη μου "σφύριξε" ότι ένας τοιούτος υπογράφει εδώ ως φ.κ και κάποιος "νέστωρ", ως άλλος Aρχιμήδης, ανακάλυψε...τον κομμουνιστικό κίνδυνο (c'est moi) πίσω από το "φ.κ". Λοιπόν, από το άγαρμπο στυλ του αντιγραφέα είναι εμφανές ότι πρόκειται για άλλον και όχι εμένα. Συγγνώμη κιόλας αλλά εγώ είμαι θρύλος του μεταμπλογκινγκ (και οι κάφροι τύπου μακμάνους αναζητούν εναγωνίως στοιχεία για τη γυναίκα και το γιο μου...)

    ΥΓ. Πάντα υπογράφω ως φασιστοειδές κουμούνι και ΟΧΙ κομμούνι. Θυμηθείτε και το ηθελημένο λάθος (παράλειψη τελικού "ν") στον τίτλο της εκπομπής "To μήλο της Έριδος".

    ΥΓ2 Και φυσικά δεν υπέγραψα ποτέ ως φ.κ.

    ΥΓ3. Αναζητήστε με, λατρεμένοι οπαδοί μου, και ως "Μάιρα" ή "Εριδοαρχιζινίξ". Ο πόλεμος είναι διαρκής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Re paidia mipos xerei kaneis giati efige o Karatzaferis apo ton ALPHA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.ΟΛΟ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΑΝ.
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση